Arkadaşlar ben de aynı sorunu yaşıyordum.. connecting yazısından sonra premiumlu charda bile dc veriyordu. arkadaşım bir yol söyledi inanmadım denedim ve işe yaradı.
Öncelikle pc nizi kapatıorsunuz.. Modeminizin arkasındaki ufak "Reset" düğmesine toplu iğneyle veya sivri bişeyle basıorusunuz ve bunu bikaç kez yapıorsunuz. ( Modem kapalı bir şekilde ) Sonra pc yi açıyorsunuz modemi açıyorsunuz ve modem açıkken bir kere daha reset düğmesine basıp modemi sabitliyorsunuz.. Ve KO ya girdiğinizde aynı sorunu yaşamayacaksınız.. Saygılar..
modemimi bozdurcen lem
yok bea oluyo sa denerim saol
quote:
Orjinalden alıntı: knightcii
modemimi bozdurcen lem
yok öyle bi amacım.. bişey olursa gel veriyim neyse parası.. ben denedim işe yaradı.. foruma baktım aynı sorunu yaşayanlar var paylaşiyim dedim.
quote:
modemimi bozdurcen lem
ordan resetlersn bütün bilg,leri silersn sakın siz ufak düğmeye dokunmyın silnr sizin ıd modemden kalrsn soea tekrar para verip yaptrmak zorunda kalırsnz eğer ayarlamasını bilmosanz. bende aynı şekil dc veriodu ve sadece pc ye res attım ve modm kablolarını çıkarıp taktm sorun kalmadı.
Modem Takla Sonra
quote:
Orjinalden alıntı: buff_tuff_cuff
quote:
modemimi bozdurcen lem
yok öyle bi amacım.. bişey olursa gel veriyim neyse parası.. ben denedim işe yaradı.. foruma baktım aynı sorunu yaşayanlar var paylaşiyim dedim.