Şimdi Ara

Logosta veya diğer serverlarda bekledikten sonra Dc mi yiyorsunuz?.. işte size çözüm % 100

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben de aynı sorunu yaşıyordum.. connecting yazısından sonra premiumlu charda bile dc veriyordu. arkadaşım bir yol söyledi inanmadım denedim ve işe yaradı.

Öncelikle pc nizi kapatıorsunuz.. Modeminizin arkasındaki ufak "Reset" düğmesine toplu iğneyle veya sivri bişeyle basıorusunuz ve bunu bikaç kez yapıorsunuz. ( Modem kapalı bir şekilde ) Sonra pc yi açıyorsunuz modemi açıyorsunuz ve modem açıkken bir kere daha reset düğmesine basıp modemi sabitliyorsunuz.. Ve KO ya girdiğinizde aynı sorunu yaşamayacaksınız.. Saygılar..

• modemimi bozdurcen lem

yok bea oluyo sa denerim saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: knightcii

modemimi bozdurcen lem

yok öyle bi amacım.. bişey olursa gel veriyim neyse parası.. ben denedim işe yaradı.. foruma baktım aynı sorunu yaşayanlar var paylaşiyim dedim.
  • quote:

modemimi bozdurcen lem

• ordan resetlersn bütün bilg,leri silersn sakın siz ufak düğmeye dokunmyın silnr sizin ıd modemden kalrsn soea tekrar para verip yaptrmak zorunda kalırsnz eğer ayarlamasını bilmosanz.
    bende aynı şekil dc veriodu ve sadece pc ye res attım ve modm kablolarını çıkarıp taktm sorun kalmadı.
  • Modem Takla Sonra
  • quote:

Orjinalden alıntı: buff_tuff_cuff

quote:

modemimi bozdurcen lem

yok öyle bi amacım.. bişey olursa gel veriyim neyse parası.. ben denedim işe yaradı.. foruma baktım aynı sorunu yaşayanlar var paylaşiyim dedim.

imza süper

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihsokar

Modem Takla Sonra

+1
  • dıger arkdaslar oldumu yapnca????
  • saçma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.