adamlar ucmus cyhper manes diez hepsini ezerler bu neya daha 1 ay olmadan neler olmus ben çüşşşş diyorum baska birşey diyemem
Hiç Bişiy Olduğu Yok
quote:
Orjinalden alıntı: CrueLLaDewiL
adamlar ucmus cyhper manes diez hepsini ezerler bu neya daha 1 ay olmadan neler olmus ben çüşşşş diyorum baska birşey diyemem
nolmuş??
gb saolsun
quote:
Orjinalden alıntı: Grameradam
gb saolsun
+1 düpe we ewent da saolsun...
quote:
gb saolsun
Çok haKlı Gramer adam Serverda aşırı derecede para we item war anlıycağınız Loqos çok deLi bi SeRver İnterwaRda göreceğz bunu ama patosu 5 ile çarpıp 6 ile böleceğine adım gibi eminim ii aksamlar
LvL Olarak Çok Değişti Diyosan Ortalama Hala 45 Ben 42 LvL im Deru Partysine Çok Rahat Giriyorum İtem Olarak Diyosan Şuan Her Serverde Böyle Ağaçlar var
quote:
Orjinalden alıntı: ::CaNeR::
quote:
gb saolsun
Çok haKlı Gramer adam Serverda aşırı derecede para we item war anlıycağınız Loqos çok deLi bi SeRver İnterwaRda göreceğz bunu ama patosu 5 ile çarpıp 6 ile böleceğine adım gibi eminim ii aksamlar
lütfen benim bile matematigim daha iyidir
patos a 6 degerini werirsek işlemi yapalım şoyle ki pathos a 6 weirsen 6.5 / 6 dan : 5 çıkar sonuç bu da pathotan ufaktır :)))
6>5 pathos > logos
siz ne derseniz deyin logosa girip bi bakın dahja ii
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme