Şimdi Ara

Lojistik sektöründe mi çalışayım? Yoksa sanayide kendi işimizi mi ilerleteyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uluslararası ticaret ve lojistik mezunuyum. Kendi işimiz ise sanayide karoser (transit kasası imalatı) işi yapıyoruz. Sizce lojistik sektöründe mi çalışayım yoksa kendi işimizi mi geliştirip ilerleteyim?

Görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bjk_ata B kullanıcısına yanıt
    Kendi işin gibisi yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vaypcnet kullanıcısına yanıt

Orası öyle hocam benim de vereceğim karar dönüm noktası gibi bir şey olacak o yüzden iyi bir karar vermek istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Finansal gücünüzü bilmiyorum ama ilerde kendi lojistik firmanı kurabileceğini düşünüyorsan, lojistikte kendini geliştirmeni öneririm. Çünkü lojistik bitmeyecek bir iş ve dünyada çok önemli bir yere sahip. Ailenle istişare ederek, onlarında fikrini alarak hangi işe başlaman gerektiğini karar vermen senin faydana olacak.

• Bjk_ata B kullanıcısına yanıt
    Kardeş çok basit bir göstergesi var bu işin , ben mesala işte çalışıyorum ve tabiri caizse hayvan gibi çalışıyorum her şeyini işe göre düzenliyorum , bu tempoda bu şekilde kendi işimi yapsam zengin olurum ama kendi işime gelince tembellik ediyorum rahat hareket ediyorum savsakliyorum olmuyor, kimisi var kendi işine vakit ayırmak için maaş aldığı yere ihanet ediyor resmen.

Kısacası sen eğer elin işinde çalışacağın tempo ile hatta daha üstü bir tempo ile kendi işinde çalışabileceksen başkasını zengin etmeye gerek yok ama kendi işin patron sensin rahatlık seni az çalışmaya itecekse hiç riske gerek yok işe gir maaşlı çalışan ol.

• vaypcnet kullanıcısına yanıt
    İmza kaşe mühür ne varsa bastım hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.