Şimdi Ara

Lokantayı zabıtaya şikayet edeceğim (ettim - sonuçlandı)! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
5
Favori
29.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
165 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siz beni vallaha deli edeceksiniz aklımı kacircam sonunda bu ülkede hala insan gibi baskalarina saygı duymamakla övünen ve bunu normal sanan insanlar var hayır ben mi anormalim anlamiyorum ki adam hala tahammülsüzlük diye diretiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Light of Galadriel

Siz beni vallaha deli edeceksiniz aklımı kacircam sonunda bu ülkede hala insan gibi baskalarina saygı duymamakla övünen ve bunu normal sanan insanlar var hayır ben mi anormalim anlamiyorum ki adam hala tahammülsüzlük diye diretiyor
    kardeşm tm sakin ol

• Barzolar yahu memleki terkedip, büyük şehirde maganda gibi ticaret yapıyorlar.

• 3 araçlık yer kaplamak nedir arkadaş? 1 tane alırsın olur. birde taşla lastik çok yanlış, adam gibi koy dubanı. birileri lastiği farketmeyip girse oraya yazık değil mi? iyi yapmışsınız
  • insanların yürümesini engellemiş olsa haklısınız derim ama esnaf dükkanın önü kapanmasın ister.. camekanı yani vitrini dışarıdan görünecek ki müşteri çeksin.. gündüzleri araç park etmeseniz akşamda onlar ses etmese ne güzel olurmuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihkhan

Evimin etrafında 2 tane 101 var ve önlerinde arabalar park halinde. Fakat mal boşaltan koca tırlar hiç sıkıntı olmadan mal indirebiliyor. Bence bu bir neden değil.

Alıntıları Göster
    101?

• iyi olmus usenmeyip sikayet ettiginzi icin tebrikler

• Ayın 5’inde 23:00 gibi evin etrafında yer bulamayınca etraftaki dubaların fotosunu çekip cimere yazmıştık. Dün zabıta tarafından cevap geldi. Gerekli çalışmalar yapıldıktan sonra bilgi vereceklermiş.

Evin sağ sol sokaklarından birkaç foto. 29 park yeri dubalarla işgal altında.

Bakalım sonuç ne olacak.

Lokantayı zabıtaya şikayet edeceğim (ettim - sonuçlandı)!

• @bdullah kullanıcısına yanıt
    Çoğu konuda haklısınız ancak apartman girişine duba konulması bana anormel gelmedi. Çünkü hastalık vs durumları oluyor. Sedye vs gibi durumlar için bence apartman önlerinin en azından sedye geçecek şekilde açık olması taraftarıyım. Öteki hususlarda size yerden göğe kadar hak veriyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • evence kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım şikayet etmeye devam etseydin ya ne güzel başlamışsın şikayet etmek zor değil esas zor olan araç sahiplerinin senin bu kolay şikayetinin üstesinden ısrarcı olup kazanmaları senin boşvermen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sybercomp -- 26 Aralık 2019; 20:43:56 >
  • İstanbul'da en çok trafiğe sebep olan şey şu servis minibüsleri gelir yol tek şeridine parkedip yolu daraltırlar yaşadığım yerde de bu oluyor ama kimse şikayet etmiyor her gün o trafiği çekiyorlar

• Türkiyede kanun evet var ama şikayet edip hakkını arasan

• @bdullah kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım orada bir fotoğrafta evinin kapısının önü var orayada parkedilmez arabayı koydunmu millet nasıl dışarıya çıksın demekki hayvanın biri bunu düşünemeyecek kadar birisi yada bildiği halde gelip parkediyor ki bizim evin önünede bazen böyle oluyor adam ondan koymuş bir engel

• "sırf admaların yaptığı yasal değil diye adamları zora sokmanın bir anlamı yok"
  • quote:

Orijinalden alıntı: macsimust

"sırf admaların yaptığı yasal değil diye adamları zora sokmanın bir anlamı yok"
    yasalar, insanın insanı ezmesini engellemek için yaratılmadı mı? e ezilen yoksa yasaya uymanın ne anlamı var? anladın mı demek istediğimi?

• tebrik ediyorum. herkes duyarlı olsun bu konuda.
  • sybercomp S kullanıcısına yanıt
    Fotoğrafta tam belli olmuyor. Kapının önünde 2 metre civarı kaldırım var. İlerisi 3 metre kaldırım. Bu hizada apartmandan çıkınca kaldırıma çıkıyorsunuz normalde. Bu apartman kaldırımı da bozarak yola doğru kendine basamak yapmış. Her apartman önünü böyle kapatsa arabalara parkedecek yer kalmaz. Sokaktaki sistem yola çıkmak için apartmandan çıkarsın kaldırımda 2-3 metre sağa yada sola gidersin 2 arabanın arasından geçersin. Arabalar arası 0 boşluk olmaz genelde. Olsa diğer araba arasından geçersin.
    Oraya hizmet iş diye birşey geldi. Kapının önüne bunu yaptı. Önceden yoktu.

• 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    155 i ara onlar gereğini yapar, tecrübe ile sabit.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.