< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 25 Aralık 2019; 20:30:24 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 25 Aralık 2019; 20:30:24 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Simdi hırsız senin evden onemsiz esyalari
Calsa sikayete gerek yok? Di mi yani hırsızı zora sokmazsin |
ya hadi ihtiyacın olur neyse de, mal boşaltımları falan oluyor bırak kullansınlar adamlar ne olacak, başka bir yere park edersin. ha park sıkıntısı vs var diyorsan başka. ama sırf admaların yaptığı yasal değil diye adamları zora sokmanın bir anlamı yok.
|
Zabıta hiçbir şey yapmaz 1-2 gelir kaldırın der en son bir daha gelir dükkanın önündekileri kaldırır onlar yarın yine koyar.
|
aga niye ya ne gerek var durduk yere niye sorun çıkarıyosun ne acayip insanlar var anlamıyorum. öyle çok kalabalık biryere de benzemiyor. adam dükkanının önünde 1 arabalık yer almış ne var bunda şikayet etmeyi gerektirecek ? gerçekten bu kadar mı tahammülsüzsünüz bu kadar mı anlayışsız bu kadar mı empatiden hamyoksunsunuz ? halka açık malka açık muhabbetlerini geç şimdi hangi esnaf dükkanının önünün bir araba ile kapatılmasını ister ki ? niye empati kuramıyorsunuz bu tarz konularda te allahım ya sen insanlara akıl fikir merhamet vicdan anlayış ver yarabbi...
|
ulan zaten su mentalite yuzunden turkiye bu halde. yasal degil diye adamlari zora sokmanin bir anlami yok. su cumle tum ulkeyi anlatiyor resmen.
|
Doğru yol bilgi edinme kapsamında dilekçe verip sonucunu görmek olacaktır.
Benim her gün işyerine gittiğim güzergahta dükkanlar sıralı hiç kimse mal falan indirmiyor ama bütün arabalar kaldırıma kadar çıkmış durumda. İlkin banane demiştim. Sonra bir gün gerizekalının biri kaldırımda araba ile eziyordu. Ertesi gün de kaldırım dolu olduğu için yoldan giderken güzel bi güzel ıslandım. Ne kadar yer varsa aradım şikayet ettim. Park edilemez levhası vardı güzergahta her gün sabah 155 i aradım şikayet ettim. Sonra belediyeye kaldırım işgali için şikayette bulundum. Valiliğe bile şikayet ettim. Bunların üzerine polisler her gün sabah kaldırımda bulunanlara ceza yazmaya başladı. Belediye plastik duba gibi şeyler koydu. Sonuç olarak 6 ay sonra hiç kimse denetlemez oldu, plastik dubalar kırılmış/sökülmüş ve ben her sabah yine yoldan yürüyorum, arabalar kaldırımda duruyor. Bizim ülkede toplum bilinci oluşmadan bugün ne kadar bişeyler için uğraşsak da yarın boşuna olduğunu anlıyoruz. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 24 Aralık 2019; 20:50:41 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 24 Aralık 2019; 21:21:50 > |
|
|
|
|
|
|
|