Merak ettim. Reklamları da bir hayli fazlaydı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Lokman Hekim Tıp nasıl?
-
-
Hocam şuradaki hocamız tercih etmişti yazabilirsin özeldenhttps://forum.donanimhaber.com/56k-dan-6k-ya--147050409-3
Hafıza brada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leader of Birmingham. -- 22 Temmuz 2022; 23:57:44 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
lokman hekim gelse dost dost sarmaz yarayı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam şöyle ki sınav oluyorsunuz ve tam AA alacakken sınav kağıdınız bir rüzgarla pencereden dışarı uçuyor ve ölümsüzlüğü bulma potansiyeliniz de çöpe gidiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim hocam
Özelden soracağım spesifik bir sorum yok.
Hocamın şu mesajı iyiymiş. Buraya da yazayım
"aslında tıp hedefim yoktu tercih zamanı fikrimi değişitirdim hatta tobbun iş dünyası bursuyla bilg. müh de kazanmıştım fakat ileride yapmak istediğim şeye en uygun bölüm tıp fakültesiydi. Lokman Hekimi de aslında konuştuğum doktorlar çok fazla özelde okumamı önerdiği(stajların rahatlığından dolayı) için yazdım. Daha sonra eğitiminin çok iyi olduğunu fakülteye girince gördüm. Akademik kadroya baktığınızda çok az olduğunu görebilirsiniz fakat gerçekten çok sağlam hocalardır. Çoğunluğunun GATA, Hacettepe akademisyen geçmişi var ve tusdata hocaları. kendi tusdata kitapları var örneğin birinci sınıftan bu kitaplardan çalışarak bu kitaptaki soruları çözerek öğreniyoruz. Ekstra olarak verdiği burslar da iyi ve ekstra olarak tusdata'dan da ücretsiz yararlanacağımızı söylediler. Tabi çok fazla kötü yönü de var örneğin yurt dışı öğrenci profili aşırı düşük, genel öğrenci profili de. tercih zamanı düşünen arkadaşlara yardımcı olmak için buralarda olurum. "
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaralıPanda -- 23 Temmuz 2022; 12:11:6 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X