Şimdi Ara

Veteriner hekimlik hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi yorum yapan çok ancak bazı kötü yorumlar da gördüm.165k yaptım 2023’de bana göre bu sıralama için bence en mantıklı seçim ama bilemedim.Yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• klinik açarken sınır vs yoksa eczacılıktan bile mantıklı olabilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • thanyks22yd T kullanıcısına yanıt

Sınır hiç duymadım vette hocam

• Kanki veterinerlik de geç işte. Veteriner hekimlik diye süslemene gerek yok

• Bence de eczacılıktan daha mantıklı şehirde tanınır hale gelirsen parayı kırarsın zaten senin sıralamanda yazılacak en mantıklı bölüm sayılabilir

• forumda gördüğüm kadarıyla iyi birisin, ama sana baytar diyenler de olacak.

• GunsNRoses46 kullanıcısına yanıt

Süslemek değil doğrusu o çünkü

• thatisreal kullanıcısına yanıt

Bence de hocam

• processustransversus23 P kullanıcısına yanıt

İnsanları fazla umursamamak gerek desinler

• İyi bence,çalışma alanı da çok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt

Bence de hocam sağ olun

• Rezalet, 165k ile okuyan birini linç etmek lazım 10kya girene kadar mezuna kalman lazımdı belki 3 belki 4 belki 5,6,7 kere kalabilirsin ama buna kesinlikle değer 10k ile veterinerlik yazsaydın saygı duyabilirdim veteriner hekim olabilirdin ama o sıralamaya istediğin bölümü okuyabilmene rağmen okumamalısın mezuna kalıp ilk 10k hadi olmadı 20k için çabalamalısın dostum.. Ve şunu unutma ki eğer en üstün insan olmak istiyorsan. Nietzsche'nin de kitaplarında belirttiği gibi üst insan olmak istiyorsan mutlaka tıp yazmalısın... Üst insan olmanın tek yolu budur. Sıralama şu şekildedir : Tıp > itü, odtü bilkent mühendislik > diş > istatistik > eczacılık > hemşirelik > veterinerlik diye gider.. Sen insanlığın alt tabakalarında olmuş olacaksın iyi düşün dostum.. İnsanlığın tabakalarında yükselmek için mezuna kalmalısın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-675DD2D5F -- 30 Haziran 2024; 23:38:31 >
  • Ne anlatıyorsun sen

• Up

• Epey zor bir bölümdür. Ekmek aslanın ağzında artık. 5 sene sonrasını düşünün yani. Her bölümde haddinden fazla mezun var. Benim tanıdıklarım çiftliği olan hayvancılıkla uğraşan kişilerdi işleri hazırdı o yönden. Kendin karar ver.

• Yaptığın sıralama ile en mantıklı bölümlerden birisi olabilir. Aç kalmazsın. Şimdiden 5 yıl sonrasını planlamaya başla ve buna yatırım yap. Ben 2022 mezunuyum. Büyükbaş, Pet iki tarafta da çalıştım. Şuan kamudayım. Halihazırda hekimsin, Pet sahipleri tarafından adam yerine konursun ama büyükbaş için aynı şeyi söyleyemem. Özel klinikler süründürür, devamlı yapılacak bir iş olmadığı için kliniklerde hekim sirkülasyonu çok olur. Çünkü hakkın olan parayı vermez üstüne haftalık 60 saat çalıştırır. Dediğim gibi okuması zor çalışması da zor bir bölüm. Kendi kliniğini açarsan birkaç senede köşeyi dönersin. Ama şimdiki aklım olsa tıp için kalırdım. Ben alıyorum 50 bin onlar alıyor 150 bin. Öyle düşün

• byAndroid kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim hocam

• Garrisonun Kuklası kullanıcısına yanıt

Sağ olun hocam

• kanka sen cidden bu mesleği için alacak şekilde yapabileceğini düşünüyor musun? düşünüyorsan oku gitsin para konusunda endişe falan etme eşşek gibi kazanırsın ileride. ama bana iğrenç geliyor mesela hayvanlarla uğraşmak, içim almaz yani. bunlar asıl sorun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3Rayy kullanıcısına yanıt

Tabii ki kişisel tercih hocam bunlar.Ben seviyorum mesleği açıkçası.Daha şimdiden hayalimde ortopedi uzmanlığı var

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.