Soru başlıkta ankaratıplı hocam cevaplayabilirsiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Demiroğlu bilim tıp zor mu?

-
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Özel uniler bilerek sınıfta bırakıyor mu eğitimi devletten zor mu?
Up
hocam forumda bu ünide okuyan bi tane Allah’ın kulu yoktur ama bilerek sınıfta bırakma yok diye biliyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bütün ders slaytları ve sınav soruları elimde var. oldukça detaylı bir araştırmam var. görüştüğüm öğrenciler var. ancak bu forumun trolu size yardımcı olsun ben karışmayayım.
-
Hocam siz özel tıp savunucusu musunuz yoksa yeditepeli misiniz?
Yardım ederseniz sevinirim
(Tüm ayrıntılarıyla öğrencilerin gözünden) ders ders özel tıplar SERİ1. Maltepe Tıp
forumda 4 gün önce yazdığım yukarıda ki yazıyı okuduysanız özel tıp savunucusu olmadığımı görebilirsiniz. ancak çok sayıda özel tıpla ilgili detaylı bilgim var. hepsi bu. bölüm seçiminizde başarılar dilerim.
-
ne tür ayrıntı istiyorsan madde madde sorabilirsin
-
Hocam özelden yazar mısınız bana yeditepe hakkında biraz konuşmak istiyorum sizinle yeditepe hakkında bilginiz var gibi.
Zor knk.İlk 2 seneyi bilmiyorum ama geçen sene 3ncu sınıfta baya bi kişi büte kalmıştı bunlardan sadece 3 4 kişi geçti.Ben orada okumuyorum da çok yakın bi tanıdığım orada.
Tıpta zor olmasından korkma zorsa iyidir sonuçta işin ucu insan sağlığına varıyor.
Sınıfta kalıp tekrar para ödemek istemem ondan dedim daha kolay bir tıpa gitmek mantiklimi Haliç gibi
Demiroğlu bilim Biruni gibi uniler devlet tıptan daha mı zor geçmesi
Hocam size özel mesaj yazılmıyor kapatmışsınız.
demiroğlu'nda "düzenli hiç aksatmadan çalışırsan kalmıyorsun" dediler bana. kalanlar son 1- 2 hafta çalışmaya başlayanlar. onlarda yetiştiremiyorlarmış. ders slaytları konu anlatımları çok güzel . eğitim iyi gerçekten. en zor 3. sınıf imiş. bu seneki 1. sınıf komiteler zor final kolaymış. merak ettiğin ders varsa bir örneğini özelden gönderebilirim istersen.(anatomi biyokimya vs.) veee diğer tıp fakültelerinden farklı olarak okulun en mükkemmel yanı biyofizik dersinin yani FİZİK dersinin olmaması. diğer derslere zamanı kaydırıp (fizyoloji süper) kaliteyi artırmışlar.
-
Hocam sbu Ankara var mı arşivlerde bir dersini dinlemek isterim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anladim hocam her gün 3-4saat calisirsam geçilir demekki onu merak etmiştim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

hocam forumda bu ünide okuyan bi tane Allah’ın kulu yoktur ama bilerek sınıfta bırakma yok diye biliyorum
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X