Şimdi Ara

LoL 10.yıl Hediyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi biz sadece istemciye giriş yaptığımız zaman hediyeler gelecek mi bu şekilde deneyen alan var mı bugün ona göre girip çıkış yapıcam da bilgisi olan forum ahalisi var mı ? Yoksa girip maç atmam lazım mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zafer alman lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bob Seger

Zafer alman lazım.
    Tmmdır sağolasın hediyeler kalsın o zaman

• Bob Seger kullanıcısına yanıt
    Sihirdar vadisinde mi almak gerekiyor sadece?

• quote:

Orijinalden alıntı: JustBoxing

Sihirdar vadisinde mi almak gerekiyor sadece?
    Tft zaferi de sayılır aram zaferi de.

• 10.yıl özel hediyeleri hala etkinleşmemiş galiba?
  • Bob Seger kullanıcısına yanıt
    Yok gelmiyor hediyeler zafer alınca da

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • JustBoxing J kullanıcısına yanıt
    daha etkinleşmedi çünkü, giriş sayfasından görebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bob Seger

Tft zaferi de sayılır aram zaferi de.

Alıntıları Göster
    kaç tane almam lazım?
  • LoL 10.yıl Hediyeler

• quote:

Orijinalden alıntı: Nordem

Anlık geldi

• Nordem N kullanıcısına yanıt
    Dün 23:00 gibi oyundaydım vermedi
    saat kaç gibi başladı ki ?
  • Hediyeleri toplu olarak alabiliyor muyuz yoksa her hediye için verildiği günde giriş yapıp oyun oynamak mı gerekiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: kuzgun_

Dün 23:00 gibi oyundaydım vermedi
    saat kaç gibi başladı ki ?
    23.10 gibi güncelleme attı girdim gelmişti görev direkt

• quote:

Orijinalden alıntı: -BurakBey

Hediyeleri toplu olarak alabiliyor muyuz yoksa her hediye için verildiği günde giriş yapıp oyun oynamak mı gerekiyor?
    Her gün 23-23.10 gibi girip o görevi alman gerek diye anladım ben yani hergun ama o gün yapmasan da olur sonra yapabilirsin

• quote:

Hediyeleri toplu olarak alabiliyor muyuz yoksa her hediye için verildiği günde giriş yapıp oyun oynamak mı gerekiyor?
    Yani toplu olarak gelmiyor görevler hergun tek tek geliyor o günün ödülü o güne has

• quote:

Orijinalden alıntı: Nordem

Yani toplu olarak gelmiyor görevler hergun tek tek geliyor o günün ödülü o güne has

Alıntıları Göster
    Anladım hocam yani 10.günün sonunda topluca 10 maç kazanarak alamıyoruz. Sağol bilgilendirme için.

• quote:

Anladım hocam yani 10.günün sonunda topluca 10 maç kazanarak alamıyoruz. Sağol bilgilendirme için.

Alıntıları Göster
    Yok alamıyoruz 1 görev bitince diğeri açılıyor bu şekilde en kötü 10 maç ile tamamlanır yani Rica ederim

• 7 yıl önce oynamaya başladıgım 4 yil boyunca aktif bir şekilde oynadığım bana hiçbir olumlu sey katmayan bağımlılık yaratan bir oyun. Bu oyunla büyüdüm gibi birşey. Başladığımda 12 yaşımdaydım şimdi 19.

İlk 2-3 yıl bu oyundan aldığim keyfi anlatamam. Deli gibi günde 6-7 saat oynuyor arkadaşlarımla oyunu tartışıyordum. Yaşıtlarım ise bu sıralarda derslerine çalışıp boş vakitlerinde sanat ve sporla uğraşiyorlardı. Ben ise karakter ve kişiliğin gelişip şekillendiği yıllarımı bu bela oyunda heba ediyor hiç tanımadığım insanlara ağır hakaretlerde bulunarak vakit öldürüyordum.

Şuan 19 yaşındayım 3 senedir bu oyunu toplasan 3 saat oynamamışımdır. Artık oyunlar zerre keyif vermiyor zaten. Piyasanın en kaliteli oyunlarını açıyorum 20 dk sonra sıkıyor.

ÖZETLE LOL OYNAMAYIN.

Buraya kadar okuduysanız helal olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rasyonelizm

7 yıl önce oynamaya başladıgım 4 yil boyunca aktif bir şekilde oynadığım bana hiçbir olumlu sey katmayan bağımlılık yaratan bir oyun. Bu oyunla büyüdüm gibi birşey. Başladığımda 12 yaşımdaydım şimdi 19.

İlk 2-3 yıl bu oyundan aldığim keyfi anlatamam. Deli gibi günde 6-7 saat oynuyor arkadaşlarımla oyunu tartışıyordum. Yaşıtlarım ise bu sıralarda derslerine çalışıp boş vakitlerinde sanat ve sporla uğraşiyorlardı. Ben ise karakter ve kişiliğin gelişip şekillendiği yıllarımı bu bela oyunda heba ediyor hiç tanımadığım insanlara ağır hakaretlerde bulunarak vakit öldürüyordum.

Şuan 19 yaşındayım 3 senedir bu oyunu toplasan 3 saat oynamamışımdır. Artık oyunlar zerre keyif vermiyor zaten. Piyasanın en kaliteli oyunlarını açıyorum 20 dk sonra sıkıyor.

ÖZETLE LOL OYNAMAYIN.

Buraya kadar okuduysanız helal olsun.
    Ben sırf etkinlik ödülleri için oynuyorum yoksa 1 yıldır girmiyordum Ama bedende oyun bağımlısı olmuyorum ben sadece LoL değil diğer tüm oyunlarda geçerli bu bilemedim iyi birşey galiba ve cidden nasıl 7 yıl oynayabilirsiniz herhangi bir oyunu ben 1 hafta oynayınca bırakırdım hep

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.