Şimdi Ara

LoL 10.yıl Hediyeler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saygın Üye

Bi maç atıp zafer almalısınız hocam
    Denedim bir maç , zafer almadan geliyor ya da sadece o görev içindi sadece 1 maç oyna diyor çoğu görevde
    Şuan da o ödüllerden dj sona ve yüce kral darius çıkarttım şans benden yana galiba

• Zafere gerek yok TFT oynasan bile yeterli
  • zafer almak falan gerekli değil nereden uyduruyonuz bunları?
    oyun oyna diyor okumanız yokmu sizin?
    her gün saat 23:00'da yeni görev geliyor günün ilk galibiyeti ile aynı yerde yazıyor
    1 oyun oynayın bitti ödül sizin
    öyle sacma sorular soruyorlar ki kafayı yicem :D
    görevleri yapmassanız öylece beklerler birikirler bir gelen bir öncekini sonrakini silmez, neden silsin??? bunu soran var yaw :d oyun atın alın ödülünüzü
  • Rasyonelizm kullanıcısına yanıt
    iyi ki 30 yaşında değilsin...
    KO ile tanışsaydın daha kötü durumda olurdun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzgun_

iyi ki 30 yaşında değilsin...
    KO ile tanışsaydın daha kötü durumda olurdun
    Ona yaşımız yetmedi be abi

Ama metin 2 nin müptelasıydım 2009-2012 arasında.
  • Nordem N kullanıcısına yanıt
    yuh be. bana çıkan bütün kostümler dandikti. metal zırhlı pantheon gangster twitch falan. hayır üçünü birleştiriyorum yine dandik veriyor. ben bütün şansımı geçtiğimiz temmuz ayında harcadım sanırım. 3 sandık açtım o ay içerisinde sırasıyla Vahşi Batılı Thresh, Vahşi Batılı Lucian ve Çelik İntikam Miss Fortune çıktı. 2 tane daha açtım onlardan da anivia çıkmıştı. ondan sonra açılanlardan ağırlıklı olarak şampiyon çıktı. kostümler de dandikti. hala dandik geliyor. bi de anahtar parçacığını biriktirip açtığım sandıklardan da şampiyon çıkıyor ya ayar oluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: torkema61

yuh be. bana çıkan bütün kostümler dandikti. metal zırhlı pantheon gangster twitch falan. hayır üçünü birleştiriyorum yine dandik veriyor. ben bütün şansımı geçtiğimiz temmuz ayında harcadım sanırım. 3 sandık açtım o ay içerisinde sırasıyla Vahşi Batılı Thresh, Vahşi Batılı Lucian ve Çelik İntikam Miss Fortune çıktı. 2 tane daha açtım onlardan da anivia çıkmıştı. ondan sonra açılanlardan ağırlıklı olarak şampiyon çıktı. kostümler de dandikti. hala dandik geliyor. bi de anahtar parçacığını biriktirip açtığım sandıklardan da şampiyon çıkıyor ya ayar oluyorum.
    Şans yahu
    Ama şunu farkettim ben çok fazla oyuna giren birisi değilim 2-3 haftaya bir anca girer 3-4 maç atarım ödüller için gece 1 aram atıp cikiyorum uzun zaman girmeyip sonra girince güzel hediyeler kostümler veriyor .
    Bilemedim belki bana öyle denk gelmiştir ama bir dene derim

ben de öyle. hatta ödüller için giriş seviye botlarla oynayıp 8 dakikada bitiriyorum.

benim 2 senedir beklediğim takım ruhu anivia kostümü vardı. bir türlü satışa çıkmadı. dün akşam arkadaşın westteki hesaba çıktı sandıktan. ağladım.
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    benim main sup ama bana çıkanlar da şunlar = Kan beyi vladimir - Kod adı Akali - Savaş makinesi xerath - Şimşek santrafor lucian ... fena değil ama hiç heyecan alabiliceğim champler değil. 11.gün zaten Annie kostümü vercek. 10 gün bakalım neler çıkıcak :D
  • Nicki MinajLele Pons kullanıcısına yanıt
    dün verdiği 200 puanla küre alıp açtım. İçinden isyankar vayne çıktı. sonra gittim 3 kostüm birleştirdim pijamalı muhafız lulu çıktı kalıcı olarak. ardından hextech sandığı açtım süper galaksi gnar, fnatic janna ve cehver verdi. sanırım bütün şansımı bitirdim tekrar.
    :( fnatic janna bana'da çıktı bi kaç ay önce. neyse'ki lulu'ya ejderha terbiyeci çıktı. yan hesabı pbe'ye taşıdığım için fazla skin merak etmiyorum ya 960 kadar skin var. pijama ve muhafız skinlerini alamadım pax'larla beraber 1000 yapıyor
    1000 mi. ben 300'e çok diyorum :D
    sorma ya TR'de 45 skinim var. pbe'de 960 şaka gibi şuan'ki zamanla açsaydım pbe hesabı kesinlikle alamazdım onları 999k rp verdikleri zaman açmıştım
    benim de pbe hesabım var ara ara 3k rp veriyor. kostüm alabiliyorum ama ben genelde sandık alıp açmayı tercih ediyorum :D açılıyor ama ya deli gibi yükseliyor sayı. daha şu anda 45-50 tane olmuştur hesapta belki daha fazla.
  • 2 usta işi sandıkdan nasıl sadece emote ve ward cıkar aklım almıyor aq hiç şansım yok bı soraka skin istemiştim yada ahri yıldızm muhafızı
  • hayır ya hayır ... ciddi olamazsın. gelen 2 cevheri usta işi sandığa çevirdim. nadir skinleri 10 yapıp almam zor olacağı için her neyse kutuları açtım 400-500 arası turuncu öz geldi ... 200+250 şeklinde. 30 oyun attıktan sonra gelen küreyi açtım Ryze amca geldi bu nasıl şans ... şuan küreyi almam için 20 puan lazım 180 de kaldı bakalım onda ne çıkacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: encuni

2 usta işi sandıkdan nasıl sadece emote ve ward cıkar aklım almıyor aq hiç şansım yok bı soraka skin istemiştim yada ahri yıldızm muhafızı
    Al senin olsun .d
    LoL 10.yıl Hediyeler

üzdün ya çok şansızım nasıl olabilir hala aklım almıyor %10 şanş olmasına ragmen ward cıktı %5 şans olmasına ragmen emote verdi bu nasıl iş anlamıyorum
  • Bu günkü kutudan İce tobaggan corki cıktı dün de dunk master darius

Bu 10 yıllık event baya bana yaradı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.