< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TITAN -- 21 Kasım 2020; 23:33:25 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TITAN -- 21 Kasım 2020; 23:33:25 > |
O zamanlar internet cafelerde takılan liseliler şimdi üni okuyup mezun olup iş bulamayıp yada kasiyer, garson vb. olup hayata sövüyor büyük ihtimalle
|
Katilmiyorum.
LoL dinamik bir oyun. Caga gore cok iyi adapte olabiliyor. Oyuncu kitlesi de degisti gecen zamanda. Acikcasi ben arada girip keyif aliyorum. Ranked olarak oynanmaz artik. Sebebi de 200yrs sampiyonlar olmasi. Overloaded dedikleri bir olay var suan, her sampuanda her sey var. True dmg, absurd sustain, ziplamalar hoplamalar vs. Bunun nedeni de oyuncuyu cekebilmek. Yeni nesil ergenler her seyden cok cabuk sikilan sabirsiz tipler. Bunu dengelemek icin yaptiklari sampiyonlar cok aktif. Mesela Sylas, Senna, Ekko vs. Oynarken sikilmak soz konusu bile degil. Kitlerinde her sey var mubarek. Ben hatirliyorum olaf'in W su cok fazla heal dolduruyor diye yerden yere vurulmustu, simdi sylas diye bir hero yapmislar mubarek veigar kadar damage atip oyun sonu soraka dan, vladimir den daha fazla can doldurmus oluyor. |
En özlediğim şeylerden biri %1 kritik rünü sanırım. Güzel sürpriz oluyordu erken takaslarda. Artık rün yok. Masteries sayfasını rün diye yutturuyorlar. Bir de eski haritaya, can barlarına vs bakıyorum da gözlerim kanıyor. Nasıl oynuyormuşuz o grafiklerde anlamıyorum. Bu arada piksel oyunları severim ama LoL o haliyle çok tuhaf görünüyor bana şuan. Olay sadece harita değil. Can barlarının işleyişi, minyonlar vs. Riot aslında birçok küçük şeyi de değiştirdi okunabilirlik adına. İyi yönde tabi. Ama nedense oyun bir tuhaf halde şuan her şey daha gelişmiş olsa da.
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeiLucas -- 4 Şubat 2020; 23:6:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dhrider -- 5 Şubat 2020; 1:4:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|