Şimdi Ara

LOL Arayüzü sıktı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
6.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Wowcular iyi bilir oyuna addon yüklemenin zevkini.

LoL da oyun içeriği değiştirilemezdi ama artık bununda üstesinden geldiler. Oyunun içerisinde ki Unit Interface i değiştirebilir ve hatta yerlerini değiştirebilirsiniz. Ben oyun haritasının şeklini ve kuleleri tamamiyle değiştirdim. bir tane ss alıp konuya ekleyeceğim çok yakında dosyası geliyor ve seveceğinizi düşünüyorum. !!

• hadi hayırlısı.
  • kaderimizde varsa olur, mukadderat..
  • Streamlerde vardı bizde deniyelim olmazsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cyberbob

Wowcular iyi bilir oyuna addon yüklemenin zevkini.

LoL da oyun içeriği değiştirilemezdi ama artık bununda üstesinden geldiler. Oyunun içerisinde ki Unit Interface i değiştirebilir ve hatta yerlerini değiştirebilirsiniz. Ben oyun haritasının şeklini ve kuleleri tamamiyle değiştirdim. bir tane ss alıp konuya ekleyeceğim çok yakında dosyası geliyor ve seveceğinizi düşünüyorum. !

/>

Bu yeni birşey değil neredeyse LoL'ün başlangıcından beri custom skin yapılabiliyor.

Detaylı bilgi için: [Rehber] Yeni Launcher'da Custom Skin Yüklemek

LOL Arayüzü sıktı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ashandle -- 31 Temmuz 2011; 21:48:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ashandle

quote:

LoL da oyun içeriği değiştirilemezdi ama artık bununda üstesinden geldiler. Oyunun içerisinde ki Unit Interface i değiştirebilir ve hatta yerlerini değiştirebilirsiniz. Ben oyun haritasının şeklini ve kuleleri tamamiyle değiştirdim. bir tane ss alıp konuya ekleyeceğim çok yakında dosyası geliyor ve seveceğinizi düşünüyorum. !

/>

Bu yeni birşey değil neredeyse LoL'ün başlangıcından beri custom skin yapılabiliyor.

LOL Arayüzü sıktı mı?

Güzelmiş. Teşekkürler.

• Şu UI betada varmıs bulduğum an yayınlıcam onu arıyorum su anda :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DotA 2 de Hile var mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Şu UI betada varmıs bulduğum an yayınlıcam onu arıyorum su anda :D

güzel UI ler varsa elinde paylaşsana yada link versene leaguecrafta baktımda 4-5 tane anca buldum.

• Evet arkadaşlar başlıyoruz...

İlk önce bu HUD Tools 'u indirmeniz gerek. Aksi halde işlemlerin hiçbirini yapamazsınız. bundan sonra ki her hangi bir UI yada skin yüklemede de bu program size yardımcı olacaktır.

SIU HUD Tools

İndirmiş olduğunuz rar dosyasını her hangi bir yere çıkarabilirsiniz.
    Klasörün içinde bulunan gösterdiğim exe den programı çalıştırın.
     LOL Arayüzü sıktı mı?

LOL Arayüzü sıktı mı?

LOL Arayüzü sıktı mı?

LOL Arayüzü sıktı mı?

LOL Arayüzü sıktı mı?

LOL Arayüzü sıktı mı?

Oyunun HUD ı değiştikten sonra eğer olurda eski HUD a geçmek isterseniz programın Install tuşu sırasında Fix-Skin tuşuna basarak geri getirebilirsiniz. Yada daha sağlıklı olarak oyunun launcher ından repair çekerek eski haline döndürebilirsiniz.

İleriki günlerde skillerin,yazıların değişimini ve HUD da gördüğünüz menü ve nesnelerin yerlerinin değişimini de buradan yayınlıcam.

İyi Oyunlar.

• çok uzun bu yav ellerine sağlık ama yapmam ben bunu
  • Perb ui yi deneyin ben denedim baya güzel.

http://leaguecraft.com/uimods/56-perb-ui-0-42-installer.xhtml

LOL Arayüzü sıktı mı?

Yükleme prosedürü;

Install: (öncelikle sonraki gelecek patchlerde sorun yaratmaması için lol klsöründen bir backup alin)
    - Extract Perb UI (indirdiğiniz rar dosyasını bir yere açıyorsunuz)
    - Run Skin Installer Ultimate.exe. It will automatically add Perb UI to the Skin Database (might take a minute). Press OK when it's done. (skin installer ultimate i admin olarak çalıştırın herşeye ok diyip geçin gelen ekranda bi de size lol launcher in yerini soracak onu göstyerin)
    - Open the Perb UI Resolutions folder, find your resolution, and then drag it into the Skin Installer Ultimate window. If the resolution gives an error of some sort, just drag it into SIU again and it should work. (açtığını rar dosyası içinde biryerde hud resolutions diye bi klasör var şimdi skinn installer da add file kısmı var ordan sizin çözünürlüğünüz olan dosyayı hud klasöründen add file ile ekliyorunus bir isim vermenizi istiyor istediğiniz ismiv eriyorusnuz add to data base dedikten sonra)
    - Click "I am done adding files, finalize this skin." Rename it "Resolution" and press OK when done and then OK again for the next window.
    - Click Options, Edit Install Preferences, and make sure "Install New Menu and Text Mods" is checked.
    - Check "Perb UI" and "Resolution" and press Install. (ondan sonra ana ekranda perb ui ve resoultion için eklediğiniz dosyalarin yanina tik koyup install diyorsunuz)
    - Optional healthbars are in the "Perb UI Healthbars" folder. Drag the one you want into the program and install after Perb UI is installed. (opsiyonel healthbar çeşitleri var bunları yüklemek isterseniz de aynen resolution dosyasini eklediginiz gibi add file kısmından keyfinize göre hud healştbars klasöründen dosya ekliyorsunuz database e sonra yine yanına tik atıp install diyorsunuz olup bitiyor.)

Eğer anlamayan olursa ss li bir şekilde daha sorna anlatırım.

sonradan farkettim siu aslıdna yukarıdaki ile aynı neyse yazmış oldum o kadar.

perb ui yi tavsiye ederim yanlız minimalist bir dizaynı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukti -- 1 Ağustos 2011; 4:45:52 >

• Takip mesajı.
  • takipdeyiz
  • LOL Requirest Item Changer

Oyun esnasında pazar açtığımızda karakterler için belli tavsiye edilen itemler üst kısımda listelenir.
    Bu kısmı kendinize göre düzenleyebilir, ileriki oyunlarda hangi itemi yaptığınızı unutsanız bile burada sizin sectikleriniz size yol gösterecektir.

Programı indirin ve bir yere çıkarın. Programı çalıştırın.
    - İlk olarak oyunun bulunduğu klasörü seçin.
    - İkinci gelecek pencerede 3 seçenek olacak. en üstteki seçeneği seçip OK e basın. Karşınıza Champion penceresi gelecektir.
    - Burada itemleri değiştirip File kısmından Save as a basarak projeyi her hangi bir yere kaydedin.
    - Bundan sonra aynı sırada Deploy kısmına basınız.
    - O kısımda bulunan All Item kısmına basınız ve yapmış olduğunuz bütün değişiklikler oyuna adapte olsun. Sonra oyuna dönüp tadını çıkarın

LOL Arayüzü sıktı mı?

LOL Arayüzü sıktı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: kucukti

Perb ui yi deneyin ben denedim baya güzel.

http://leaguecraft.com/uimods/56-perb-ui-0-42-installer.xhtml

LOL Arayüzü sıktı mı?

Yükleme prosedürü;

Install: (öncelikle sonraki gelecek patchlerde sorun yaratmaması için lol klsöründen bir backup alin)
    - Extract Perb UI (indirdiğiniz rar dosyasını bir yere açıyorsunuz)
    - Run Skin Installer Ultimate.exe. It will automatically add Perb UI to the Skin Database (might take a minute). Press OK when it's done. (skin installer ultimate i admin olarak çalıştırın herşeye ok diyip geçin gelen ekranda bi de size lol launcher in yerini soracak onu göstyerin)
    - Open the Perb UI Resolutions folder, find your resolution, and then drag it into the Skin Installer Ultimate window. If the resolution gives an error of some sort, just drag it into SIU again and it should work. (açtığını rar dosyası içinde biryerde hud resolutions diye bi klasör var şimdi skinn installer da add file kısmı var ordan sizin çözünürlüğünüz olan dosyayı hud klasöründen add file ile ekliyorunus bir isim vermenizi istiyor istediğiniz ismiv eriyorusnuz add to data base dedikten sonra)
    - Click "I am done adding files, finalize this skin." Rename it "Resolution" and press OK when done and then OK again for the next window.
    - Click Options, Edit Install Preferences, and make sure "Install New Menu and Text Mods" is checked.
    - Check "Perb UI" and "Resolution" and press Install. (ondan sonra ana ekranda perb ui ve resoultion için eklediğiniz dosyalarin yanina tik koyup install diyorsunuz)
    - Optional healthbars are in the "Perb UI Healthbars" folder. Drag the one you want into the program and install after Perb UI is installed. (opsiyonel healthbar çeşitleri var bunları yüklemek isterseniz de aynen resolution dosyasini eklediginiz gibi add file kısmından keyfinize göre hud healştbars klasöründen dosya ekliyorsunuz database e sonra yine yanına tik atıp install diyorsunuz olup bitiyor.)

Eğer anlamayan olursa ss li bir şekilde daha sorna anlatırım.

sonradan farkettim siu aslıdna yukarıdaki ile aynı neyse yazmış oldum o kadar.

perb ui yi tavsiye ederim yanlız minimalist bir dizaynı var.

Bende beğendim saol

Yapamayanlar için

• takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ashandle

quote:

/>

LOL Arayüzü sıktı mı?

Link çalışmıyor.

• vidyodaki cidden çok sağlammış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy-Ghost

vidyodaki cidden çok sağlammış

videodaki LOL'un Eski beta sürümünde ki arayüzü. O arayüze çok büyük deyip değiştirdi GM ler ama bence muazzam bir UI HP bar cok net. Skiller aerodinamik duruyor. Elips şeklinde. dizaynı çok hoş ama artık yok iste :S ileride gelme sansı varmıs ama.
  • şimdi bile büyütüp külüçtme var keşke öle kalsaymış çok daha güzelmiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.