Şimdi Ara

Lol bağımlısı olmak niye bukadar kolay ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kolay olsaydı anlardın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Troll Captain -- 29 Ekim 2014; 12:19:30 >
  • Şu oyuna bağımlı olan velettir

Eksileyin goldlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi We Lost In The Fire -- 29 Ekim 2014; 15:56:35 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunun neyine bağımlı oluyorsun? 2 3 maç atınca sıkılırsın
  • bil milyon kere lol taym
  • Oynaması kolay.
  • öğrenmesi, oynaması, kavraması, girmesi, çıkması, ustalaşması kolay olduğu için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Kadar Troll Yeter
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • degil

• 1 oyun atayım desen 40 dk civarı sürüyor. Oyundan çıkma gibi bir imkanın da yok ceza yiyorsun. Bence en büyük etken bu.
  • BAĞIMLILAR EZİKTİR
  • Cunku nikotin var

• bence bağımlılık yapmıyor, 3-5 el atınca sıkılıyor insan, ama turnuva stream etkinlik ile oyundan kopmuyorsun sadece azda olsa oynuyorsun

• Oynayamayanlar kolay bıkar oyundan bütün oyunlar için geçerli

• rito öyle yapmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çünkü takımına gerizekalılar gelince yeniliyosun sonra o puanı geri kazanmak için tekrar giriyosun yeniliyosun ve daha çok hırslanıyosun sonra yine yeniliyosun sırf ego kasmak için lig çıkmaya çalışıyosun. Bundan ibaret.

Özet: en iyi ben olucam HIRSI
  • o senin iradesizliğin. zaten bir süre sonra sıkılıyorsun. sen şampiyonlara bakıyorsun o sana bakıyor bakışıyorsunuz
  • Bende eskiden oyleydim ah ah

• Hayatı boyunca mutlu olmadığını fark eden bir adam, artık mutlu olmak istiyorum demiş ve aramaya koyulmuş. Ne yaptıysa da mutluluğu yakalayamamış. Kimden yardım istesem diye düşünürken, uzak bir diyarda, zengin bir bilgeyi önermişler. Bu bilge aklı, bilgisi ve malı ile ün salmış zengin birisiymiş. Kim yardımına gelse sorularına cevap verip derdine derman bulmadan geri göndermezmiş.

Bu bilgeden yardım istemeye, mutluluğu nasıl yakalarım diye sormaya karar vermiş. Uzun bir yolculuktan sonra bilgeyi bulmuş, ancak kapısında derdine derman arayanlardan oluşan çok uzun bir kuyruk varmış. Bilgenin gerçekten sorusuna doğru cevap vereceğine inanmış, beklemeye başlamış.
    Sonunda sıra ona da gelmiş ve bilgeye mutluluğu nasıl yakalarım diye sormuş. Bilge bu soruyu cevaplarsa sıradaki diğer insanların beklemekten sıkılacağını düşünmüş, adamlarından bir kaşık istemiş ve içine iki damla yağ damlatmış sonra demiş ki:
    - Sarayımın her yerini gez ve sonra tekrar gel ama sarayımı gezerken yağı dökmeden bu kaşığı ağzında taşıyacaksın.
    Adam sorusuna hemen cevap alamadığı için biraz şaşkın tamam demiş, sarayı gezmiş gelmiş bilge bakmış yağ hala kaşıkta, demiş ki:
    - Aferin yağı dökmemişsin güzel, peki sarayımın güzelliklerini anlat bakalım, sarayımda neler gördün.
    Adam yağı dökmeyeceğim diye uğraşmaktan pek dikkat edememiş, bir şey diyememiş. Sonra bilge:
    - Olmadı, yağı dökmeden, kaşığı tekrar ağzında taşı, bu sefer sarayımdaki güzelliklere dikkat et, sonra tekrar gel.
    Adam ne yapalım diyip tekrar kabul etmiş. Her yeri gezmiş, bu sefer sarayın güzelliklerinden çok etkilenmiş. Sonra ağzında kaşıkla gene bilgenin yanına gelmiş. Bilge sormuş:
    - Sarayımın güzellikleri gördün mü, anlat bakalım.
    Adam bu sefer hayran kaldığı güzellikleri anlatırken bilge onun sözünü kesmiş ve demiş ki:
    - Güzel, peki ama yağ nerede?
    Adam sarayı hayran hayran dolaşırken yağı tamamen unutmuş, utana sıkıla bilgeye demiş ki:
    - Şey… yağı dökmüşüm.
    Bilge bizimkine anlamlı bir bakış atmış ve demiş ki:
    - Mutluluk hayatın bütün güzelliklerini yaşamak, tadını çıkarmak ve sorumluluklarına, kaşıktaki yağ gibi sahip çıkmaktır.

Adam mutluluğun sırrına ulaştığı için sevinmiş, bilgeye teşekkür etmiş ve bilgenin huzurundan ayrılmış.

İş yerinde başarılı olmak ama hayatın sadece işten ibaret olmadığını bilmek, sevdiklerinle gülüp oynamak vakit geçirmek ama geçim sorumluluğunu ihmal etmemek. Mutlu insan, daha nice güzellikler ve sorumluluklar içinde hayat cambazı olarak dengeyi bulandır.

• Herkes sizin gibi hayat yaşamıyor malesef.
  • Bu amaçsız hayatta sokakta boş boş dolanmaktan kat kat amaçlı bir şey olduğu için
    Bu oyuna bağımlı olmayanlar boş vakitlerinde acaba ne yapıyolar hepsi kocaman adam olmuştur
    Ve kocaman adamlar olarak arkadaşın gereksizliğini hala anlamamışlarmı
    Veya fazla para ile aptal bi manzarada yemek yemeden ne haz alıyolar ben anlamıyorum
    Aç lol ünü sabah akşam oyna yapıcak bi şey yok
    Kastır babam kastır belki bi gün challenger olarak tr yi temsil edersin oraya çıkıp şampiyon olmak
    şampiyon olmasanda oralara çıkabilmek eminim zengin bi adamın trilyonluk eğlencelerden daha mutlu eden
    Onur verici bir şey olur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.