Şimdi Ara

LoL Çöküyor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar ilk galibiyet bonusu almak için oyuna 8 kasım(bu gün) 20,00 de girdim ve yaklasık 15dk surdu ve oynadıgım oyun karsılasmalar ekranında gozukmedi ayrıca kazanmam gereken ip de gelmedi yani ip oyundan onceki gibi duruyor. Sizinde basınıza bu durum geldimi acaba.Bu kadar lol oynuyorum ilk defa oluyor bole bişi.Ticket da attım artık cevabını bekliyorum.Son patch den sonra oyunda aniden atmalar lag sorunu oluyordu ama bu son olan gercekten can sıkıcı . Dereceli oyun oynamaktan korkuyorum puan vermez diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semko007 -- 8 Kasım 2013; 21:20:15 >

• Bir salak varsa oda sensin acılan konular hakkında yorum yapacagına yardım etmeye gonullu biri olman gerekir burası bilgi paylasımı ve yardımlasma forumu sadece bilenlerim forumu değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semko007 -- 8 Kasım 2013; 21:22:06 >
  • Banada oldu aynisi ne puan verir ne lv artar xp gelir her sey olmamais gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • banada olmuştu 2 saat sonra geldi ip ve xp
  • ayni sorun bende de vardi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelcek gelicek sakin olun Sanki rp vermediler
  • bu ne böle magazin haberi gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOL oyun penceresi sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • saat 8 den itibaren 5 saat gecti ve halen geri verilen ne bir oyun var nede bir ip.Bravo riot
  • Suan oynuyorum bugun aksam ki oynadiklarim geliyo istatisliğe tek tek 4 oyun geriden takip ediyoruz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaa yarın gelirmi ya sorun ip filan deil aslında dereceli oynamak istiyorum fakat cesaret edemiyorum. Cok berbat bi durum ya kınıyorum burdan riotu lanet olsu yaaa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.