Şimdi Ara

LoL'da yeniyim ks'nin mantığını anlamış değilim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
1.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşalar League of legends'ı oynamaya yeni başladım sayılır, ben bu oyunu oynamadan önce araştırdığımda takım oyunu olduğu yazıyordu bende o şekilde oynamaya calışıyorum fakat ne zaman rakip bir şampiyon öldürsem ks attığımı söylüyolar ne yapmam gerekiyor adama saldırmayıp adamın kacmasına izin mi vereyim

Gercekten bilmiyorum yanlış yaptığım bir şey varsa söyleyinde bileyim ona göre oynayayım.

• Boşver onları keyfine bak. Adam benim alacağım adama saldırıyor, kill bende kalınca KS'ci report diye ağlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clarity.

Boşver onları keyfine bak. Adam benim alacağım adama saldırıyor, kill bende kalınca KS'ci report diye ağlıyor.

ya boşveremiyorsunda adam küfür etmeye başlıyor sonra oyunda tat kalmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trkman

quote:

Boşver onları keyfine bak. Adam benim alacağım adama saldırıyor, kill bende kalınca KS'ci report diye ağlıyor.

Mute la gitsin ben öyle yapıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • welcome to the turkish server
  • quote:

Orijinalden alıntı: trkman

quote:

Chat'a /mute all yazıyorsun. Rahat ediyorsun.
  • Anlaşılan diğer yabancı serverlara geciş yapıcam, oyunu biraz daha öğreneyim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DotA 2 de Hile var mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne oynadıgına baglı 20 üstü olunca oyun şu şekilde gidiyor jungle solo mid sup ve adc. Middeki apc ve botta ki adc en çok kill alıp en çok vuran olmalıdır soloda ve junglede genelde tank türü kişiler olur öncelik adc ve apc kill almalı tank alsın vurmaz önde 1 saniye daha fazla durur sadece ama adc apc için daha yararı oluyor. Madem yeni başladın o seviyelerde pek takma mesela adam kuleye tam kaçmak üzere al ama adam kesebilecekse ve yanındaki adam hiç kasamamışsa bırakmalısın sen kasmamıssan almalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matematik İçin Doğmuşum

Ne oynadıgına baglı 20 üstü olunca oyun şu şekilde gidiyor jungle solo mid sup ve adc. Middeki apc ve botta ki adc en çok kill alıp en çok vuran olmalıdır soloda ve junglede genelde tank türü kişiler olur öncelik adc ve apc kill almalı tank alsın vurmaz önde 1 saniye daha fazla durur sadece ama adc apc için daha yararı oluyor. Madem yeni başladın o seviyelerde pek takma mesela adam kuleye tam kaçmak üzere al ama adam kesebilecekse ve yanındaki adam hiç kasamamışsa bırakmalısın sen kasmamıssan almalısın

• quote:

Orijinalden alıntı: Fucuklu Sumurta

quote:

Ne oynadıgına baglı 20 üstü olunca oyun şu şekilde gidiyor jungle solo mid sup ve adc. Middeki apc ve botta ki adc en çok kill alıp en çok vuran olmalıdır soloda ve junglede genelde tank türü kişiler olur öncelik adc ve apc kill almalı tank alsın vurmaz önde 1 saniye daha fazla durur sadece ama adc apc için daha yararı oluyor. Madem yeni başladın o seviyelerde pek takma mesela adam kuleye tam kaçmak üzere al ama adam kesebilecekse ve yanındaki adam hiç kasamamışsa bırakmalısın sen kasmamıssan almalısın

Harbi haa benim yanımda olsun 7/24 saat yemek veririm ona

• quote:

Ben takım oyunu oynamaya calışıyorum dediğin gibi kasılmamışsa bırakırım sorun o değil sorun adamların takım savaşı yaparken bile aynı şekilde ks yapma diye konuşmaları.. Bilgiler için sağol bu arada

• konuyu baltalamak istememde senin avatarıda ben yerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uzumaki Nagato

konuyu baltalamak istememde senin avatarıda ben yerim

Bir hydrogena değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunda gerizekalı çok alış bence buna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olur öyle, westte oyna.
  • Sen iyi yürekli bir gardaşımıza benziyorsun.

Direkt West'e geç TR'yle oyalanma bence.
  • Sea qardeş dariuz aL Theq..! at.......
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kreas Lunaquas

Sen iyi yürekli bir gardaşımıza benziyorsun.

Direkt West'e geç TR'yle oyalanma bence.

oyunu öğrenmeye çalışıyorum. biraz tecrübe kazandıktan sonra geçicem
  • Demedi demeyin bu adam geleceğin faker ı .

Bu arada kardeş ks açılımı kill steal türkçe karşılığı ölmek üzere olan şampiyona son vuruşu yapıp senin öldürmen.Oyuna girdikten sonra herkezi blokla kendi başına takıl zaten senin gibi oyuncular az bulunur araştırma yapıp takım oyununu öğrenip oyuna başlayan insan sayısı parmak sayısını geçmez.

Merak ettiğin sormak istediğin şeyler olursa özelden mesaj at her konuda yardımcı olmaya çalışrım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.