Şimdi Ara

LoL'da yeniyim ks'nin mantığını anlamış değilim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
1.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PikacuTR

quote:

Orijinalden alıntı: Uzumaki Nagato

konuyu baltalamak istememde senin avatarıda ben yerim

Bir hydrogena değil.

Bir hydrogena değil tabi farklı bu birde benim beceriksizliğim bir türlü kırpamadım
  • Tfde sakin birakmaya calisma 5v1 falan yakalarsaniz stunla vur assist gelsin oyle birak killi eger carry oynamiyosan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sup bile çalsa sesimi çıkarmam hele küfüre aşırı karşıyım, anca pentamı çalması lazım
  • Yeni başladıysan easy yada west geç
  • Doğru olan killi alana kadar vurmaktır. Hiçbir zaman adamı öldüreceğinin kesinliği olamaz oyüzden verebildiğin kadar hasar vermelisin.
  • Bugün yaşadığım olay:Yarı canlı Vi bizim Tristana'yı öldürdü ve kule range'inde giderek uzaklaşıyor.(2 buff ile beraber)
    Sonra ben buna haliyle stun attım,atmasam kaçma riski çok fazla,ölse de bufflar boşa gidecek kuleye.
    Orada adamı kestim diye adam 360 gold için başladı sövmeye.Oyun sonu 27 assistim vardı,sırf o insanlarla muhattap olmayayım diye.
    KS'ymiş..Jungler olmasam görürdü o ks yi.

Bu da böyle bir anımdır.
  • Fucuklu Sumurta kullanıcısına yanıt
    hocam gecen gun oyunda gordum sizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mute

• Cry my river. qq

yaz.
  • adamlari blokla ve istedigin gibi oyna. ks yoktur aha offf ya adam 5canla kacti vardir

• Ks nin mantıgı profesyonel anlamda jungle ın bir laneye gittiği gangta kill alırsa gang geldiği adama goldun yarısını verdiğinden pek yararlı olmaz mesela asisti lane sahibi aldı muhtemelen 100-120 g arası bir rakam gelir. Bu da yaklaşık 5-6 minyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skarphe

adamlari blokla ve istedigin gibi oyna. ks yoktur aha offf ya adam 5canla kacti vardir

Baktım küfür ediyorlar dediğin gibi oynamaya başladım bende istediğimi yapıyorum Ama arada oynamayı bilenler cıkıyor onlara saygım sonsuz
  • Ben adamdan asist almayıp ks diye ağlayan gördüm. Ulan vurmamışsın bile, neyin kafasıdır bu arkadaş
  • Konuyu açan Arkadaşa bir kaç tavsiyem olucak.

Benim tavsiyem Tr`ye hiç alışmadan West`e geçmenizdir. Tr`deki ortama alıştıktan(?!) sonra West`teki ortama alışmanız biraz zaman alabilir.

Başka bir tavsiyemde, Takım Oyunu olan bir oyun diye Lol`u görüp başlamışsınız ama hayal kırıklığına uğramışsınız. Size "Heroes of the Storm"u önerebilirim. Tam manada Takım oyunu. Henüz Closed Betası bile çıkmadı, 2014`ün başlarında closed beta gelicek.

Youtube`den "Heroes of the storm gameplay" yazın ve gameplay videolarını izleyerek, biraz düşünün derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • boşver beya bakma onlara devam oynamayaa
  • En çok ihtiyacı olan almalı.
  • Ks diye bir şey yok aslında ama genellikle türkler yoğunlukta olmak üzere skill bekletiyorlar son vuruşu yapabilmek için
  • eğer takım arkadaşın rakibi rahat kesecek durumdaysa son vuruş bekletip vurursan herkes sinir olur ama arkadaşın kastıysa pek laf olacağını sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackoffire

hocam gecen gun oyunda gordum sizi

Nick-summoner name farklı ama benim , fake imi açmışlardır

• quote:

Orijinalden alıntı: trkman

quote:

Orijinalden alıntı: Clarity.

Boşver onları keyfine bak. Adam benim alacağım adama saldırıyor, kill bende kalınca KS'ci report diye ağlıyor.

ya boşveremiyorsunda adam küfür etmeye başlıyor sonra oyunda tat kalmıyor.

Oyunun metası bu, kill alırsan küfür yersin, ölürsen küfür yersin

Özet: küfür yersin
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.