Şimdi Ara

LoL de BAZI TERİMLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben LoL e yeni başladım nidalee kulanıyorum arkadaşlarım bana sub mid support ap kasmak gibi şeyler diyor ve bunlardan hiçbişey anlamıyorum:) bunların ne olduğunu yazarsanız seviniri :)ben bu arada çok kill almak istiyorum uygun karakteri ve nasıl oynanacağını yazarsanız güzel olur :D

• Arkadaşlarına sorsana bunları
  • Sağ üstte arama butonu var oraya yazarsan çıkacaktır ve eğer çok kill almak istiyorsan wulftaym diye bi oyun var ona göz atmanı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 14Yaşındayım

Sağ üstte arama butonu var oraya yazarsan çıkacaktır ve eğer çok kill almak istiyorsan wulftaym diye bi oyun var ona göz atmanı tavsiye ederim.

wulftaym değil o bi kere.wılftıym.
  • dari tek atıyo cnm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nickini versene bişey deniycem
  • Bu oyunda kill almak önemli değil, takım oyunu, zeka, strateji gerekir. Şu kill alma işini bırakın artık bence. Yeni başlamış olabilirsin, ama başlamadan önce oyun hakkında bilgin olmalıydı.
  • Kill 'em all !

• Kill Everybody
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.Shark

arkadaşlar ben LoL e yeni başladım nidalee kulanıyorum arkadaşlarım bana sub mid support ap kasmak gibi şeyler diyor ve bunlardan hiçbişey anlamıyorum:) bunların ne olduğunu yazarsanız seviniri :)ben bu arada çok kill almak istiyorum uygun karakteri ve nasıl oynanacağını yazarsanız güzel olur :D

kardeş bu oyunda amaç kill almak değil oyunu kazanmaktır. Çoğu yeni oyuncunun yaptığı hata kill almayı 1. amaç olarak görmektir. 15-20 minyon kesmek 1 kill almak kadar altın kazandırır.
    Oyundaki tüm terim ve kısaltmalara şurdan bakabilirsinhttp://forum.donanimhaber.com/m_48545385/tm.htm

• atisyu kullanıcısına yanıt
    SEN NE KADAR AKILLISIN ÖYLE :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.