Şimdi Ara

Lol değil, ben bittim :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
1.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Onu yapmam ama hesabı yakın birisine devredebilirim bakalım bilmiyorum.
  • 1800 lira çok bi para değil kardeşim herhangi bi işe girip 1 ay çalışsan fazlasını kazanıcaksın zaten. Özellikle yıllara yayıp 1800 lira yatırdıysan bunu çokta gözünde büyütme. Sen oyuna para vermişsin oyun seni eğlendirmiş, bence ödeşmişsiniz. Sil veya banlat hesabı hayatına bak altı üstü bi oyun bu.

Lol bölümüne çok nadir giriyorum ama hiç yorum yapmıyorum çünkü oyunu 3-4 sene önce bıraktım tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o dönem öğrenciydim ama o açıdan bakmak lazım. ayrıca o dönemin 1800 lirası ile gtx 980 alınabiliyordu. zamana bölsek dediğiniz doğru. o yüzden zaten fazla gözükmedi
  • senle alakası yok. euw de oynarken her şey iyiydi. Oyuncular seviyeliydi, her heroyu her lane'de oynayabilirdin, herkes oyundan keyif alırdı.
    Tr serverı ile seviye yerlerde.. sürekli küfür, herkes kendini pro sanıyor hataları da hep başkaları yapıyor. Yeni rünler ile Herolara gelince de hep aynı herolar... Eskiden sejuani ile mid bile oynardın her türlü hero ile bota sup olarak gelebilirdin.. Her lane için 2-3 hero dışında hero oynanmıyor...
    normal oyun gireyim sinirden stres den uzak olayım diyorsun her lane zed/yasuo zed/yasuo ... lanet hero weq ve 1 uzun kılıç ile %70 can çekiyor ... yasuo attack speed ile critic vuruyor... salak saçma işler..
    Sorun sende değil oyundaki saçma gelişmeler sebebiyle seviyeli insanların çoğunun oyunu bırakması ve seviyesizlerin kalması ..
  • major24 M kullanıcısına yanıt
    bu sebepten normal girsem de sıralı seçim giriyorum ki banlayabileyim çok doğru diyorsunuz. seviyesizlik tavan yapmış bizim serverda. ben bir de şeyi sevmiyorum. atıyorum 17/8 rakip önde, adcleri 9 kill almış. daha ortada adam akıllı tf yapılmamışken sur verme merasimleri başlıyor. bu da benim aşırı derecede moralimi bozuyor. adam kafasında maçı bitirmiş zaten çabalasan da bişey değişmeyecek.

bilmiyorum daha birçok sebep var. sylas almış adam 1 tfde rakibin 2 ultisini kullanabiliyor latede. rakibin ultisini kullanmak kadar saçma bir şey yok bana göre. skilleri zaten op olmuş. ne banlayacağız zed mi yasuo mu sylas mı..

kazanmak bireysel beceriden ziyade hero farkına dönüşmüş. yakında p2w oyun olursa şaşırmam. denge diye bir şey kalmadı.
  • Hocam bence hesabınızı devretmeyin zaten düzgün fiyat biçilmiyor. Onu yapacağınıza oyunu komple silin canınız çektiğinde girer oynarsanız sağda solda yayını vs falan da izlemeyin zaten çevreniz de bırakmış aynı benim durumdasınız bende 2 3 senedir bırakmıştım son 3 4 aydır oynamaya başladım o da emin olun piyasada ki şu saçma sapan fps/battle royale akımından nefret ettiğimden dolayı. Oyun zaten zevk vermiyor haklısınız, assasinlerin hepsinde istisnasız snowball effect var adamlar 0/9 zed oynasa bile adc çıkarabiliyor aradan. (adc manim hiç öyle civa yatağı vs yazmayın zed farazi bir örnekti 6 yıldır oyunu bilen biri olarak konuşuyorum) Dediğim gibi özellikle assasin dengesizliği(high dps, mobilite ve mobilite kaynaklığı survivebility özelliği kazanmaları), yeni çıkan heroların tamamen ticari amaçla overpower olması(yeni çıkanlar özellikle millet parayla kostümlü pack alsın diye elo kasmada birebir kimse 7800 vermek istemiyor hsro seti tam değilse, rework sonrası ağır dengesizliklerde buna dahil hem kostüm hemde bir nevi elo yükseltme garantisi veriyor riot), onun harici yaklaşık 140 heroluk oyunda belli başlı 20 pick üzerinden dönen tamamen marjinalitesini kaybetmiş sanki cs go oynar gibi herkesin mapte gideceği alacağı silah belli gibi tek düze giden oyun çizgisi. Neyse daha sayardım da dediğim gibi hocam canınız çekmedikçe oynamayın iş bulun kendinize, ya da yeni hobiler dizi/film/anime veya single player kaliteli story mode a sahip oyunlar vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shonen Jump

Hocam bence hesabınızı devretmeyin zaten düzgün fiyat biçilmiyor. Onu yapacağınıza oyunu komple silin canınız çektiğinde girer oynarsanız sağda solda yayını vs falan da izlemeyin zaten çevreniz de bırakmış aynı benim durumdasınız bende 2 3 senedir bırakmıştım son 3 4 aydır oynamaya başladım o da emin olun piyasada ki şu saçma sapan fps/battle royale akımından nefret ettiğimden dolayı. Oyun zaten zevk vermiyor haklısınız, assasinlerin hepsinde istisnasız snowball effect var adamlar 0/9 zed oynasa bile adc çıkarabiliyor aradan. (adc manim hiç öyle civa yatağı vs yazmayın zed farazi bir örnekti 6 yıldır oyunu bilen biri olarak konuşuyorum) Dediğim gibi özellikle assasin dengesizliği(high dps, mobilite ve mobilite kaynaklığı survivebility özelliği kazanmaları), yeni çıkan heroların tamamen ticari amaçla overpower olması(yeni çıkanlar özellikle millet parayla kostümlü pack alsın diye elo kasmada birebir kimse 7800 vermek istemiyor hsro seti tam değilse, rework sonrası ağır dengesizliklerde buna dahil hem kostüm hemde bir nevi elo yükseltme garantisi veriyor riot), onun harici yaklaşık 140 heroluk oyunda belli başlı 20 pick üzerinden dönen tamamen marjinalitesini kaybetmiş sanki cs go oynar gibi herkesin mapte gideceği alacağı silah belli gibi tek düze giden oyun çizgisi. Neyse daha sayardım da dediğim gibi hocam canınız çekmedikçe oynamayın iş bulun kendinize, ya da yeni hobiler dizi/film/anime veya single player kaliteli story mode a sahip oyunlar vs.
    İyi de civa zed'in ultisini kaldırmıyor

• Shonen Jump kullanıcısına yanıt
    Genel olarak oyunlardan da soğudum ben. İmzadaki sistemi 1 yıl önce toplamıştım. ondan önce aşırı kötü bir laptop vardı. topladığımda da bütün oyunları oynarım düşüncesindeydim ama öyle olmadı. oyun isteği konusunda benden geçmiş artık onu anladım. lolde de refleks diye bir şey kalmadı ayrıca istediğim heroyu oynayamıyorum heroların aşırı dengesizliği yüzünden. çevremdekiler bıraktı. var olanlar da pubg vs takılıyor ben de pubg oynayamıyorum. zorla aldırdılar ama 4 saat oynama sürem var bilgisayarı iş amaçlı kullanıyorum. gün boyu şirkette bilgisayar başında olduğumdan akşam eve gelince bir şey yapmak istemiyorum. güzel oldu benim için aslında. oyun bağımlılığım yok çok şükür. boş vakitlerde kedimle oynuyorum daha güzel oluyor film dizi alışkanlığım da yok. daha çok gezme taraftarıyım

• Cruella kullanıcısına yanıt
    Yahu hocam neyse ne kasteddiğimi anladınız muhalif olmasın kimse diye yazdım bende biliyorum onu sonradan kaldırdılar ama önceden vardı

• Biraz hortlatmış gibi olacağım ama yeni gördüm mesajları.
    Bu sohbetteki seviye oyunda olsa oynanılabilir bir oyun olurdu ama malesef yaygınlaşması iyi olmadı. Anadolu zihniyeti leş bir şey işte, maalesef. :D
  • aydogan kullanıcısına yanıt
    neden "Anadolu"

Sorun şimdiki nesilde. başarısızlığa tahammülleri yok, yenilip yenilgiden ders çıkarmaya eriniyorlar. Bu da ileride girişimsizliğe yol açıyor.
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    bence harcanan paradan ziyade alınan fayda önemlidir sen para yatırdığın dönemlerde oyundan maksimum zevki aldıysan hiçbir sorun olduğunu düşünmüyorum paraya bu kadar takılma dünya malı gelir de gider de öğrenciysen eğer yazın bir yerde 1-2 ay çalışsan o parayı zaten çıkarırsın ki yılların parası bence bir problem yok insanlar nelere nasıl paralar döküyor sen 1-2k yatırmışsın çok mu be
  • quote:

Orijinalden alıntı: -EDD-

Çok uzun süre kullandığım hesabım 2 yıl önce yok yere permanent yediğinden beri oynamıyorum. Yapılan haksızlıktan dolayı zerre özlemedim bu oyunu. Riot support'a gidip sövüp banlatıp mecburen bırakabilirsin.
    MucukluMenemen hesabı banlandı mı hocam?

• fazlasıyla tattım ben o güzel zamanların verdiği mutluluğu tabi.
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    ya türkçe'nin gözünü seveyim. nereye çekersen gidiyor işte. kastım nesilden yana tabii ki. okumuş nesil kalmadığı için yozlaşmışlarıyla muhattap oluyoruz.

az önce karakter denemek için botlarla girdim, üst koridor yazdım ve kimse ses çıkarmadı. 2 dakika sürüyor seçim ekranı zaten. oyun başladı geldi yanıma, aşağı geçer misin diyorum. ı-ıh. başladı küfürlere. geldi keyfimin içine etti. ben alt koridora geçtim. ama solo takılmak istiyordum. yok. dalga geçiyor bi de sürekli. bu nası seviye benim kafam basmıyor artık.
  • aydogan kullanıcısına yanıt
    malesef her yerde öyle. Biz mesela 5 kişi nadir de olsa toplanıyoruz. o kadar nadir ki ben adımı "fındıkçı" yapıp tekrar eski haline çeviriyorum yani bi 28k mavi öz harcıyorum her toplanmamızda düşün toplanıyoruz. seçtiğimiz herolar anlamlı oluyor. mesela hiçlik herolarından takım kurup giriyoruz. veya freljord herolarından kuruyoruz. ölüp dirilen herolardan kuruyoruz. yaratık çıkaran herolarla oynuyoruz ( bunu tavsiye ederim bak annie + ivern + yorick + mordekaiser + malzahar ) bir de hızlı giden heroları alıyoruz ( kled + sivir + karma + rammus + hecarim ) onun dışında 4 sup + saçma bi carry gibi şeyler yapıyoruz eğleniyoruz. böyle olursa zevkli.

ama dün akşam mesela arkadaşla 1-2 el aram attık. aram bu, sonunda verdiği xp den başka hiçbir halt yok ama sırf bir başkası feedledi diye elemana demediklerini bırakmadılar. acıdım orada çocuğa. emek ediyor uğraşıyor hiç sesini çıkarmıyor. yani herolar rasgele geliyor ve bilmiyor olabilir. karşıya iyi denk geldi zaten biz eğlencesine giriyoruz ama işte kaybetme korkusu, kazanma hırsı adamı bu hale getiriyor. gözü dönüyor. bunları aşmak lazım.

• S3- S4 te bende öyleydim deli gibi oynadım deli gibi para yatırdım. Sonra sattım hesabı ama 3 ay geçti pişman oldum keşke satmasaydım. s6 dan beri doğru düzgün oynamıyorum arada sırada 1 oyun giriyorum sıkılıyorum ama hala keşke satmasaydım diyorum. Özlüyorum istemsizce hesabımı arada gelir aklıma hüzünlenirim

• Prensip gereği hesaplarımı satmam herhangi bir oyunda, anısı hatırası ve üzerinde emeğim olduğu için mezara benle giderler.

Yıllar sonra Bronz 3 sezon simgeli hesabıma geri döndüm, o ikonu da bilerek koyuyorum eski günlerin hatrına.
  • Aynı durum bende var. Bende birini bulsam vereceğim hesabı ama işte üç kuruş paraya gitmesini de istemiyorum. Kısaca bıraksan da bırakmasan da sıkıntı. :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

MucukluMenemen hesabı banlandı mı hocam?

Alıntıları Göster
    Yok hayır o banlanmadı asıl hesabım banlandı bu hesaba 2 yıldır hiç girmedim son durum nedir gerçi onu da bilmiyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.