Şimdi Ara

LoL DOTA Geçişi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 1.5 yıldır League of Legends oynuyorum . Riot Games'in yaptığı saçmalıklar ve bebekler yüzünden DOTA geçişi yapma kararı aldım . DOTA ve DOTA 2 Arasındaki farklar nelerdir ? Hangisine başlamalıyım sizce ? Yardımcı olabilirseniz sevinirim .

• dota 2 bence.dota1de boşuna zaman kaybetmemelisin zaten belirli bir moba geçmişin var rahatlıkla dota 2 oynarsın.bu arada yazmadan duramayacağım,
    nick-mesaj uyumu
  • hiç dota oynamadım ama dota 2 varken dota daha iyi diyenide az gördüm dota 2 iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opierco

dota 2 bence.dota1de boşuna zaman kaybetmemelisin zaten belirli bir moba geçmişin var rahatlıkla dota 2 oynarsın.bu arada yazmadan duramayacağım,
    nick-mesaj uyumu

Hocam istemsizce kahkaha attırdınız Birde bilgisayarım 2 hafta önce bilgisayarım yandı . Şuan dandik bir laptop kullanıyorum . Dota 2 de sıkıntı çeker miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: imana gelen adam

quote:

dota 2 bence.dota1de boşuna zaman kaybetmemelisin zaten belirli bir moba geçmişin var rahatlıkla dota 2 oynarsın.bu arada yazmadan duramayacağım,
    nick-mesaj uyumu

Hocam istemsizce kahkaha attırdınız Birde bilgisayarım 2 hafta önce bilgisayarım yandı . Şuan dandik bir laptop kullanıyorum . Dota 2 de sıkıntı çeker miyim ?

p4lü bilgisayarda oynuyorum hocam ayarları düşürürseniz bir sıkıntı olacağını hiç sanmam.dota camiasına hoş geldiniz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: imana gelen adam

quote:

nick-mesaj uyumu

p4lü bilgisayarda oynuyorum hocam ayarları düşürürseniz bir sıkıntı olacağını hiç sanmam.dota camiasına hoş geldiniz

Sağolun hocam . Kardeşim var 8 yaşında Kral Oyun diye bir sitede gezerken gördüm LoL reklamı vardı o derece hocam .

• laptoptan oynuyorum ben de ısınması sıkıntı oluyor bir kaç kere çöktü oyun,ayarlar hepsi high 1366x768 iken 20 fps alıyorum o da sıkıntılı bayağı ayarları düşürdüm şu an 40 fps ile oynuyorum ama insanın gözü iyiye alışınca pek oynayamıyor bozuk grafikle :(
  • direk dota 2den başla birader.ötekisinde kafan karışır.dota 2 oyuncuların öğrenmesi için hazırlayıp koyduğu item rehberleri ile oyuncuya destek oluyor.oradan yola çıkarak kafanda bir şeyler oluşturabilirsin.dota'da bu desteği göremeyeceğin için afallayıp kalırsın.ilk dota biraz karışıktır.zaten oyuncuların çoğu dota 2'ye geçiş yapmış durumdalar.
  • dota hala oynanır ama zamanında başlamadığın için zorlanırsın. dota 2 oyuncu mekanikleri lol gibi..
    ama lolden dotaya geçiş yapanların %70'i falan 20 saatlik bi oynama süresinden sonra oyunu bırakıyor.
  • http://dosya.co/ptlesjqfz6b7/video.txt.html

bende kötü bir pc'ye sahibim. zamanında çözüm ararken video ayarlarıyla ilgili bi cfg bulmuştum kullanmaya başladıktan sonra sorunum kalmadı. video ayarlarını makul derecede ayarlayıp upload etmiş arkadaşın biri.
    txt'yi C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\dota 2 beta\dota\cfg hedefine atıyorsun belki işine yarar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: legelsteiN

http://dosya.co/ptlesjqfz6b7/video.txt.html

bende kötü bir pc'ye sahibim. zamanında çözüm ararken video ayarlarıyla ilgili bi cfg bulmuştum kullanmaya başladıktan sonra sorunum kalmadı. video ayarlarını makul derecede ayarlayıp upload etmiş arkadaşın biri.
    txt'yi C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\dota 2 beta\dota\cfg hedefine atıyorsun belki işine yarar :)

hocam emin misiniz ? eğer doğruysa gerçekten çok iyi olur ben deneyeceğim fakat önceden oyunu bi yedekliyeyim.

• Dota - LOL konusunda da birşeyler yazayım. Lol'ü ilk sezondan beri oynuyorum. Türkiye serverinde challengerdım bırakana kadar. Oyunun içini dışını çok iyi biliyorum. Türkiye serverinde oyuncu kitlesinin yaş ortalaması 18'in çok altında, oyun içi konuşmalardan da çok rahat anlaşılabiliyor. Dota'nın oyuncu kitlesi daha kendini bilen insanlarla dolu. Eğer kendine güveniyorsan, iyi oyuncu olduğunu düşünüyorsan dota'da ki bu oyuncu kitlesinin aynısını Lol West serverinde de bulabilirsin. Lol oynamak istiyorsan ancak west'te kendini geliştirebilirsin. Dota2'de şuan yaklaşık 300 oyun atmışım, henüz mid or feed, küstüm afk kalıyorum durumlarıyla karşılaşmadım. Oyunu kaybetsen bile sonuna kadar oynamaya devam ediliyor. Lol ranked'da support kavgası her oyun olur. Sebebiyse support champların oyuna etkisinin minimum düzeyde olması. Damage atamaz, kill alamaz anca ward atar ittirip kaktırır. Dota'da support kavgasını göremezsin çünkü support oynamak oyundan alacağın zevkten birşey kaybettirmiyor. Yüksek hasar verebilen birçok support hero mevcut, tek bir hareketinle oyunun gidişatını değiştirebilir, oyunu yönlendirebilirsin. Ayrıca lol gibi maddiyata fazla önem vermiyor dota. Bütün herolar önünde mevcut al yeter ki oyna. Eminim seninde lol'de champları açıcam diye canın çıkmıştır. Şahsen benimde hala lol oynayan arkadaşlarım var dota'ya geçirmeye çalışıyorum. Dota'nın oyun içi mobilitesi çok daha fazla, zorluk derecesi çok daha yüksek ve iddia ediyorum ki dota'da iyi olan her oyuncu lol'de terör estirir.

• o video dosyasını sen nolur nolmaz yedekle yine. combatlarda büyük sorun yaşıyordum baya kasıyordu düzeldi. şahsen benim çok işime yaradı.
  • zirve011 kullanıcısına yanıt
    iplenmeyen troll vol 1 :)
    eleman doğru diyo dota 2, dota, mario şeklinde devam et, kendisi gibi kumda oynamak cazip gelmiyorsa tabi :)
    kumdan şampiyonlar yapıp, kumdan dariuslarla tek attım qanqalar zaaaaaa demekten iyidir :D

--------------------

soruna gelecek olursak dota 2 ile dota 1'ın bir kaç şampiyon eksikliği hariç pek farkı bulunmuyor. fakat dota 2'nin sahip olduğu community onu 1 adım öne çıkartıyor, oynarken steamda arkadaş ekleyip birlikte çok rahat biçimde oyunlara girip, oynadığı sırada maçlarını izleyebilir, çıkan itemlerle herona istediğin görsel değişikliği yapabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackVnM -- 30 Ocak 2014; 11:06:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: legelsteiN

o video dosyasını sen nolur nolmaz yedekle yine. combatlarda büyük sorun yaşıyordum baya kasıyordu düzeldi. şahsen benim çok işime yaradı.

hocam sağolasınız çözünürlük çok düşürülmüştü geri aldım diğer ayarlara dokunmadım bu yeni gelen bloom festival mapinde çok kasıyordu şimdi kasmıyor sağolasınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.