Bildirim
LoL e giremiyorum Hata veriyor yardım edebilirmisiniz ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Ekran kartının pixel shader 2.0 desteği yokmuş, açmaz diyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W -- 20 Temmuz 2011; 18:34:34 > -
yani oynayamıcakmıyım :( -
quote:
Orijinalden alıntı: sahteci17
yani oynayamıcakmıyım :(
Marka ve modelini söylersen yardımcı olabilirim ama görünürde "açmaz" gözüküyor. İlk defa mı LoL oynamayı deniyorsun makinende? -
evet ilk defa denyiorum .
VIA/S3G uniChorme Pro IGP yazıyor .
ben cok anlamıyorum bilgisayardan :) -
quote:
Orijinalden alıntı: W
quote:
Marka ve modelini söylersen yardımcı olabilirim ama görünürde "açmaz" gözüküyor. İlk defa mı LoL oynamayı deniyorsun makinende?
Galiba ekran kartım onboard üzerinden calısıyor. ayrıca bilgisayarımın üzerinde ekran kartı girişi bulunmuyor :(.
Anakartmı degistirmeliyim ? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: W
quote:
Marka ve modelini söylersen yardımcı olabilirim ama görünürde "açmaz" gözüküyor. İlk defa mı LoL oynamayı deniyorsun makinende?
Galiba ekran kartım onboard üzerinden calısıyor. ayrıca bilgisayarımın üzerinde ekran kartı girişi bulunmuyor :(.
Anakartmı degistirmeliyim ?
Evet onboard ise çalıştırmaz. Masa üstü sanırım, anakart+ekran kartı değişimi gerekir.
-
yeni bi ekran kartı alman yeterli, anakarttın çok eskiyse agp yeniyse pcı'dır büyük ihtimalle. Marka model yaz söyleyelim anakartının -
Ekran kartı alıcagım yakında ama bilgisayarımda ekran kartı girişi bulunmuyor. anakartda almak zorundayım .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X