Şimdi Ara

LoL en uyuz olduğunuz tipler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kimsenin lanede ezilmesi yada oyunu kaybetmemizi önemsemem fakat sükunetimi korumaya çalıştıkça üzerime oynayıp birde küfür eden kişiler işin içine girdimi çıldırıyorum adama 1 kelime yazmıyorum şimdi susar şimdi susar susmuyorlar en son bende buildi bozup feedliyorum belkide başkalarıda bana uyuz oluyordur . Birde oyunun başından satmaya girdiği belli olan tipler var oyun bırakma sebebi
  • Doran yüzüğüyle başlayan zapırtlara çok ayar oluyorum. Doranla başlayan lux,morgana,annie falan. Allahtan önerilen itemlarda büyü hırsızının marifeti var da artık o itemla başlıyorlar. Bide bunlar keşiftaşı falan almaz direk rabadon çıkmaya çalışırlar.
  • 3. Madde harici hepsine katılıyorum. Ama şu pick sırası muhabbeti yapanlar daha sinir bozucu bence. Eski sistem olsa anlarım ama suan ki sistemde pick sırası rasgele yani ilk pickteki adam şans orda. Ve ilk pick olması istediği herseyi alabileceği anlamına gelmiyor. Pick sırası karşı takıma karşı bi kompozisyon oluşturmak için var. Bi şekilde konuşup anlaşmak lazım. Sonra ilk pick direk adc locklayıp bot preden küfür yersin normal olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok oynamayı biliyolarmış gibi bizim oyunumuza laf edip hemen küfre başvuran çok bilmiş tipler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lnxartıc -- 8 Şubat 2015; 23:28:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnihibitör aldıktan sonra 5. Drake ve Baronu aynı anda alabilecekken dönmeyip base'e girip ölüp (40.dk) maçı satan o 4 velet.
  • Fireware kullanıcısına yanıt
    Bende goldum kardeşim herkes için konuşma önyargılı davranıyosun Sana goldları sevdiririm yani
  • 1.madde ile 14.madde aynı değil mi

• -otu b*ku junglera bağlayan tipler
    -lanede kill veridkten sonra safe oynamak yerine iyice motora bağlayann ve doğana kadar junglera söven tipler
    -seçim ekrnaından itibaren 1 kelime dahi etmeyip usulca feedleyenler
    -kazanmak için oynamayan tipler
  • Support deyip Blitz alanlar fakat keşif taşı almayanlar...
    Bota gank atıp kill alan Junglerlar. Hayır yani adc o killi alabilecekse sen niye alıyorsun? Baktın alamayacak kadar uzak ben de yardım ederim almana.
    Kafede süresi biten veletler.
    Bu bunu counterlıyor diye bilmediği şampiyonu alanlar.
    TFye sonradan giren Rivenlar. At o ultiyi bekle ama, killleri toplayıp penta atacaksın.
    Bir lanei bilmeme rağmen bırakan tipler. (Jungle&Mid)

• Bana en cok koyan midde karsimdaki adam roam atmaya gittiginde ss vermem ve adamin inadina ittirmesi gang sonrasi kill aldiktan sonra heronun snowball olmasi ki genelde katarina oluyor veya leblanc. 5dk sonra ayni kisi adcyi yine tekleyince adc ve sup report mid yaziyor ya. O zaman o lucian kullanan veledi bulup kafasini monitore sokasim geliyor.

• Benim en gıcık olduğum tip takımda biriyle kavga edip kavga ettiği kişi ona sövünce (ki boş bir kavga) oyunu laylaylom oynayıp benden özür dilesin o zaman oynarım diyen tipler. Diyorum seri son maçı benim için oyna yok olmaz. Aslında oynuyor da ama ölünce yine bırakıyor böyle saçma sapan tipler var nefret ediyorum. Bir daha gelirse seri son maçı da olsa yalvarmayı düşünmüyorum bir sonuç elde edilmiyor açıkçası.

• hiçbirini okumadım ama hepsine katılıyorum

bu forumdaki hiçkimseyle aynı konuda aynı fikirde olacağımı sanmazdım ama hepinize katılıyorum.

sorum ise şu, hanginiz bu durumu daha iyi hale getirmeye çalışıyor, kimse..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wisrty -- 9 Şubat 2015; 1:06:26 >
  • Oyun boyunca hic konusmayip aptal aptal feedlehyen laf anlamayan tipler

• Diğer oyuncuların ne aldığına karışıp istediğini aldıramayınca ben afk ben feed diyenler pek hoş durmuyor. Daha dün solo gidecek adam adcye neden heal almıyorsun bariyer alıyorsun diye kızdı afk kaldı :)
  • Bot pre yazip Adc-sup ikilisi disinda ikili alanlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1/8 gidip millete low diyen tipler

Bi de 30. dakikada 2. Kulenin altına girip ölünce SS nerde *** diyen tipler

• quote:

Orijinalden alıntı: olishernandez

Soru başlıkta, ben başlıyorum.

1) 75 altıncığa ward almayıp baskın yiyince "o gank geldi sen gank gelmedin" diye jungle'a ağlayan oyuncular.

2) 10 tane kill salıp yanlışlıkla bir tane kill alınca ana avrat sövmeye başlayıp support'ları köpeği olarak gören adcler.

3) Pick sıralı ranked girdiğimiz halde 3. pick sırasında olup "mid mid mid" diye flame yapan ve "kardeşim pick sırası bende. ben midi alacağım" dediğinizde ana avrat söven tipler. bunlara adc, jungle falan kalınca "oynayamıyorum, herom yok" derler. madem oynayamıyorsun sana kalan pozisyonu girmeyeceksin kardeşim ranked.

4) Gank geldiğinde ona doğru yemlediğim rakibi birden çıkıp mal gibi kaçırtan junglerlar.

5) Dövüşe hiç bir şekilde yardım etmeyip tam adamı öldürecekken flash atıp gelen ve kill çalan junglerlar.

6) Bota gank gidilince yanlışlıkla killi alınca ana avrat söven adcler/suplar.

7) Her şeyi support dan bekleyip, supporta ayak uyduramayan adcler. Eğer orada 1 tane minyonu bıraksaydın first blood bizde olacaktı.

8) 30+ dakikalık maçın sonunda veya bizde afk/feeder varsa "easy lows" yazıp free win alan veletler.

9) inSec diye adamı kendi kulesinin altına yollayan Lee Sin'ler, Janna'lar.

10) Thresh, Blitzcrank hook atacağı besbelli olduğu halde en önlerde duran ve tank olmayan şampiyonlar.

11) Haritaya bakmayan andavallar. Adam çalıların içinde, pingler atıyorum chatten yazıyorum umurunda değil. Adamlar ss vermiyor, onların lane i ben ss veriyorum.

12) Hiç bir şekilde kendi hatasını kabullenmeyip tek amacı sövmek olan veletler.

13) Karşı takımla laf yarıştıracağım diye oyunu bırakıp konuşan tipler.

14) Ward almayan oyuncular.

Daha bir sürü var.

3. Ye katılmıyorum pick sırası önce bende ben alıcağım demek değil karşıya göre ct seçim yapmak içindir ilk pick yada ikinci pick den mid kitlemek nedir bi açıklarmısın bana ?
    Ve birde 8 de senin büyük salaklığındır bizim takımda afk fedder olduğu zaman easy yazmaları sana neden batıyor tabiki easy easy nin türkçe karşılığını bilmiyormusun? kolay oyun demek 30 dk sürse ne olmuş onuda anlayamadım arada 15k para farkı var dk 35 bitmiş yine easydir asıl easy lafı batan adamları sorgulamak lazım bence

• Takım kurucu yerine normal sıraya girip şampiyon seçiminde birbirlerine ana avrat sövenlere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bustercyl

Sup sayesinde kill toplayip aslinda adc oynamayi bilmeyen adamlarin tebrik edilmesi supun takdir gormemesi ama kotu bi sey oldumu supu suclayanlar

Cok kez supluk yaptim ve botun kaderini nasil tayin ettiklerini iyi bilirim.

Dun adc oynarken thresh fb almami sagladi. Eline saglik bro dedim, eleman motive olmus olacak ki playzleri durmak bilmedi. Flamer piclerden nefret ediyorum. Motivasyonu hic ediyorlar.

• 100 tane farm varken karsiya dalan supplardan

Ward almaktan aciz supplardan

Hook atan bir hero alip en tank adami ceken supplardan

Minyon kesmeye yarayan itemi alip sadece farm kacirmama sebep olan bir ise yaramayan supplardan

Kalkanini falan sadece fightta kullananlar,poke yerken atmayan supplardan nefret ediyorum.

Pick sirasi diye bir olay varken last pick olup mid or feed yazan arkadaslarda ayri bir sey.

İgnite+smite girip shaco alanlardan nefret ediyorum.Bir kere de iyi oynayin be.

100 tane stun varken master yi counterlayamamakda guzel olay tabi.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.