Şimdi Ara

LoL en uyuz olduğunuz tipler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1) 75 altıncığa ward almayıp baskın yiyince "o gank geldi sen gank gelmedin" diye jungle'a ağlayan oyuncular.

2) 10 tane kill salıp yanlışlıkla bir tane kill alınca ana avrat sövmeye başlayıp support'ları köpeği olarak gören adcler.

3) Pick sıralı ranked girdiğimiz halde 3. pick sırasında olup "mid mid mid" diye flame yapan ve "kardeşim pick sırası bende. ben midi alacağım" dediğinizde ana avrat söven tipler. bunlara adc, jungle falan kalınca "oynayamıyorum, herom yok" derler. madem oynayamıyorsun sana kalan pozisyonu girmeyeceksin kardeşim ranked.

4) Gank geldiğinde ona doğru yemlediğim rakibi birden çıkıp mal gibi kaçırtan junglerlar.

5) Dövüşe hiç bir şekilde yardım etmeyip tam adamı öldürecekken flash atıp gelen ve kill çalan junglerlar.

6) Bota gank gidilince yanlışlıkla killi alınca ana avrat söven adcler/suplar.

7) Her şeyi support dan bekleyip, supporta ayak uyduramayan adcler. Eğer orada 1 tane minyonu bıraksaydın first blood bizde olacaktı.

8) 30+ dakikalık maçın sonunda veya bizde afk/feeder varsa "easy lows" yazıp free win alan veletler.

9) inSec diye adamı kendi kulesinin altına yollayan Lee Sin'ler, Janna'lar.

10) Thresh, Blitzcrank hook atacağı besbelli olduğu halde en önlerde duran ve tank olmayan şampiyonlar.

11) Haritaya bakmayan andavallar. Adam çalıların içinde, pingler atıyorum chatten yazıyorum umurunda değil. Adamlar ss vermiyor, onların lane i ben ss veriyorum.

12) Hiç bir şekilde kendi hatasını kabullenmeyip tek amacı sövmek olan veletler.

13) Karşı takımla laf yarıştıracağım diye oyunu bırakıp konuşan tipler.

14) Ward almayan oyuncular.

Daha bir sürü var.

• Oralar bronz gold arası sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel olmuş :D
  • İnternet kafede süresi biten sümüklü bıcırıklar

• Kisaca tr serveri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koridorda dayak yediğimiz halde dirty farm yaparak koridoru ittiren adc

• Sup sayesinde kill toplayip aslinda adc oynamayi bilmeyen adamlarin tebrik edilmesi supun takdir gormemesi ama kotu bi sey oldumu supu suclayanlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyun basi 1 kill verince ana avrat sovenler.

• Sadece 10 kere öldükten sonra bilerek feedliyomuş gibi yapanlara sinir olurum.
  • Karşı jungle'ın camplediğini görüp yardım etmeyen, lanelere hiç de kill salmayan tank junglerlar.

Not: Laneler totemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bustercyl

Sup sayesinde kill toplayip aslinda adc oynamayi bilmeyen adamlarin tebrik edilmesi supun takdir gormemesi ama kotu bi sey oldumu supu suclayanlar

İşte tek yandığım olay bu çok güzel tespit mainim sup o kadar güzel hareket yaparım hiç gorulmez adc sayemde kill alırsa helal çok nadir kişi anlıyor bunu

• 75 can veren itemi alıp pasifini kullanmayan suplar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çevreci Fotoğraf Makinesi -- 8 Şubat 2015; 21:59:53 >
  • gank yerine gang diyen tipler.

goldların alayı

laf dinlemeyen tipler

junglerları yokken dragon barona girip sonra çaldırıp jungle ... çocuğu report diyen tipler

dk 2'de gank yiyip bizim jungle ... çocuğu red alıyor diye alldan ağlayan tipler

gank attığında adama saldırmayıp minion kesmeye devam eden kill'i aldığında da salsan ? diyen şeref yoksunları

takım halinde fighta girelim diyip tek yakalanan ve buna ısrarla devam eden tipler

dk 3'te dragon yapcam diyip oyun boyu ama başta dragon yaptım diyip gank atmayan tipler

abi pingim olmasa nasıl lane'i dar ederdim sana diyip laf yarıştıran tipler

queue'da 3 lp'yi göze almayıp oyunu kaybedeceğini bile bile oynayan tipler

jungler'ı bebek bakıcısı sanan tipler

ooh bayağı kabarık liste oldu hepsi de başımdan geçti kötü olaylar..

• klavyesinde b tuşu olmayanlar
  • Dıa da böyle şeyler olmuyor ha ha

• quote:

Orijinalden alıntı: ssungur33

quote:

Orijinalden alıntı: Bustercyl

Sup sayesinde kill toplayip aslinda adc oynamayi bilmeyen adamlarin tebrik edilmesi supun takdir gormemesi ama kotu bi sey oldumu supu suclayanlar

İşte tek yandığım olay bu çok güzel tespit mainim sup o kadar güzel hareket yaparım hiç gorulmez adc sayemde kill alırsa helal çok nadir kişi anlıyor bunu

Tamam tebrik etmesinler sorun yokta aynı adamlar kötü bişey oldu mu olayı senin üzerine yıkıyor.Ee ben etkisiz elemansam niye ben suclanıyorum.Tebrik etmek yok ama suclama var suplara karsı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorakanın muzu

Dıa da böyle şeyler olmuyor ha ha

sende bunları yaşamadan muhteşem yeteneğinle tıp oraya ulaşmadın kim bilir birileri sen kadar zaman harcayıp senden iyi olacak böyle konusma bence

• Birde şunlar var

B atmayi bilmeyenler. Koridoru ilerlettik kuleyi aldik, minyonlari pushladik adamlar doğuyor canimiz yok hala mal gibi b atmayip dolaşan tipler.

Oyunla ilgili bir şey yazdığınızda "sus flame yapma" diyen tipler. Adamın sicrasi yok, drake çıktı diyorum flame diyor.

All dan ward atmadan gank yeyip ölünce bizim jungle report diye ağlayan veletler.

Oyunun sonlarina doğru aldığımız oyunu tek dolaşarak adamlara kill verip kastiran noob lar.

Tf de önüne gelene dalan, önde duran adcler.

Pingleri dikkata almayip ölenler.

• adc den daha çok kill almasına rağmen 800 gold verip de keşiftaşı almayan supportlar

• Tr'nin diamond ında platin inde 1 2 maç domine edince kendini TSM den davet almış gibi şişirip , ego patlaması yaşayıp kendisi ve varsa duo'su hariç herkese ''low'' damgası yapıştıran tipler .Neyse ki artık /mute all yapıyorum kafama göre oynuyorum
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.