Şimdi Ara

LoL en uyuz olduğunuz tipler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • totem attığı çalıya rakip jungle geldiğinde alldan "hoşgeldin :D:d" yapan embesillerden nefret ederim
  • En sıkıntısı keşiftaşı almayan support oyuncuları. Targon u bitirmek ya da zhonya yapmak daha önemli bu arkadaşlar için. Doran ring ile başlayan çakma ap supportları saymıyorum bile. İşin ilginci yüksek platta bile böyle kekolar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clexis

totem attığı çalıya rakip jungle geldiğinde alldan "hoşgeldin :D:d" yapan embesillerden nefret ederim

+1 gerizekalılar ben böyle bişey görmedim
  • jungle gank gelince kill sal diye ağlayan gerizekalılar mesela hatta burdada epey var gibi gözüküyor
  • Valla benim mainim adc tek oynayabildigimde adc

Ama kendime göre safe picklerim var adc kalmazsa vi jungle oynarim oda olmadi morgana support oynarim. Ikiside basit ve etkili sampiyonlar

Top/mid kalmaz zaten top kalirsa iyi kötü oynarimda mid kalirsa çıkıyorum pick ekranindan ap hero yapamıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece nida sup yapabiliyorum diyip keşif taşı almadan ap ye abanan genç arkadaşlar
  • Bildiği şeyden şaşmayan, aksi söylendiğinde :ASD:ASDAS tarzında gülen elemanlar
    Direkt olarak riven oynayan ya da nickleri rivenla alakalı olan insanların %95'i
    Sırf boşta diye bilmediği şampiyonu pickleyenler
    Tarayıcı almayan jungle, supportlar
    Sırf LCS'de gördüğü için bir şampiyonu oynayanlar (Nidalee jungle)
    Oyun vizyonu olmayan, ward atmayı, ward temizlemeyi bilmeyen, görev ve takım oyunundan bi'haber işi gücü frag kasmak olan, bir şampiyonla maç spamlayıp bir yerlere gelen elemanlar
    Hata yapıp neden yapıyosun bir daha yapma dendiğinde siz satarsanız ben de satarım diyen elemanlar
    Leesin'i sadece insec yapmak sanan, her pozisyonda insec yapmaya çalışan elemanlar (En birinci)
    Kötü oynadığını kabul etmeyip hatayı sürekli başkalarında arayan insanlar ":)" (umarım "başkaları yüzünden" çıkamadığınız liglerde sürünürsünüz)
    Sırf kastı diye saçma sapan buildler yapıp oyunun içine eden tipler
    Katarina, yi, tryndamere, fiora tarzı şampiyonlarla çoklu kill alıp all chatte şekil yapan kekolar
    Sırf bir insanı aşağılamak için allchatte o kişi aleyhinde şeyler yazmak (bunu yapan insanlar hiç bir oyunu kazanmayı haketmiyor) Örn. : Jarvanın yaptığı builde bakın, lee artık mide gelmem diyor, mid feedledi top feedledi biz napalım.

• Her seyi bildigini sanan veletler.

Ulan morgana sup'a niye doran yuzuguyle basliyosun diyorum. İsime karisma plat ezigi diyor bi eloboost elmas oyuncusu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

quote:

Orijinalden alıntı: Bustercyl

Sup sayesinde kill toplayip aslinda adc oynamayi bilmeyen adamlarin tebrik edilmesi supun takdir gormemesi ama kotu bi sey oldumu supu suclayanlar

Cok kez supluk yaptim ve botun kaderini nasil tayin ettiklerini iyi bilirim.

Dun adc oynarken thresh fb almami sagladi. Eline saglik bro dedim, eleman motive olmus olacak ki playzleri durmak bilmedi. Flamer piclerden nefret ediyorum. Motivasyonu hic ediyorlar.

Bana niye demedin la dün akşam :D

Ki ben senin içim graves ultisinin önüne geçmiş supportum..

Öldün ama geçtim yine de haha :)

• quote:

Orijinalden alıntı: An Old Man

koridorda dayak yediğimiz halde dirty farm yaparak koridoru ittiren adc

Benim bildiğim dirty farm iki kule arasına girip farm almaktır adc nin bunu nasıl yaptığını çözemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: UKisuke

quote:

quote:

Sup sayesinde kill toplayip aslinda adc oynamayi bilmeyen adamlarin tebrik edilmesi supun takdir gormemesi ama kotu bi sey oldumu supu suclayanlar

Dun adc oynarken thresh fb almami sagladi. Eline saglik bro dedim, eleman motive olmus olacak ki playzleri durmak bilmedi. Flamer piclerden nefret ediyorum. Motivasyonu hic ediyorlar.

Senle gonul bagimiz var ahahaah :))) sen kalbimin birincisisin.

• Smurf kasarkene lane biraksinlar diye smurf diyorum statlari goren karsi takim uzerime oynuyor 1 kil verince afk sövüşmeye başlayan çucuklara uyuz olurum afk yatarim oyun kazandirmam sirf bu yuzden placementler 8-2 oldu np buda boyle bir animdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unchangeable -- 9 Şubat 2015; 14:22:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krayir

3. Madde harici hepsine katılıyorum. Ama şu pick sırası muhabbeti yapanlar daha sinir bozucu bence. Eski sistem olsa anlarım ama suan ki sistemde pick sırası rasgele yani ilk pickteki adam şans orda. Ve ilk pick olması istediği herseyi alabileceği anlamına gelmiyor. Pick sırası karşı takıma karşı bi kompozisyon oluşturmak için var. Bi şekilde konuşup anlaşmak lazım. Sonra ilk pick direk adc locklayıp bot preden küfür yersin normal olarak

İlk pickten mid almam bende tabii. Canım çok fazla istemediği sürece mid almam, jungle alırım. Haklısın genel amacı karşı takıma karşı kompozisyon oluşturmak için var. Fakat profesyonel e-sport oyuncuları ile oynamadığın sürece karşında counterın olsa bile çok bir şey ifade etmiyor. LoLTürkBot'dan bakıp "ehe ben counterlamak için şunu alayım" diyen oyuncular. Hangi skilini counterladığınından bile bir haber, TF'de yapacağı işlerden de aynı şekilde. Profesyonel maçlarda oynanmadığı sürece pek fazla önemli olduğunu düşünmüyorum.

Fakat pick sırasına saygı duyulması gerektiğini düşünüyorum. Sen ranked giriyorsan her laneden en az 2 tane oynayabildiğin şampiyon olacak, bana kalan her yerde oynayabilirim. Fakat pick sırası bende ise bot pre yoksa pick sırası bende olduğunda istediğimi alırım.

• türk serverinde olağan şeyler bunlar
    bir oyunda ;
    karşıya bilen gelme olasılığı %15
    bizim takıma bilen gelme olasılığı %5
    velet gelme olasılığı %95
    adam gelme olasılığı %2,5

adam diyorum ADAM öğrenci,yetişkin,genç,liseli vb. değil
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bağ dedinde dün Lee sin oynayan Kaan'a herkesin sövmesi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kimdi lan o kaab erol egemen gibi

• mid salın diamond smurf diyip lolking.net profili atanlar dasdasdwqfd
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kimdi lan o kaab erol egemen gibi

Babişko

• Sanki kendileri hiç yenilmiyormuş gibi yendiklerinde easy lows noobs vs.. yazan veletler bu veletler dediklerim arasında 20-25 yaşlarında kişilerde oluyor ama yazıyorlar işte beyin yoksulları inş böyle yazanlar bu yazıyı görürde biraz kendine düzen verir bu nedir arkadaş salak salak işler bu oyunda herkes kaybediyor ama kazandıklarında neden karşıdakileri bu kadar küçük düşünebiliyorlar düşerebiliyorlar laf kalabalığı yapıyorlar anlamıyorum kendileride yenilince eminim karşıdaki yazarsa sinir oluyorlardır ama işte yapıyorlar bu nedir haysiyetsizlik karaktersizliktir başka birşey değil ha karşıda ki laf ederse yenildikleri halde tamam ama boş boş yazanlara lafım işte
  • vs kaybedip ağlayan laneler.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.