Şimdi Ara

En gıcık olduğunuz reklam....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkstarmıydı popstarmıydı onların jurilerinin (armağan-ahmet san.....) oynadığı bi kredi kartı reklamı var.

Ben onları görünce dayanamıyorum.... [wand] [wand] [wand]

[rntg] [rntg] [rntg] [rntg] [rntg]

• tam bu postu yazarken televizyonda çıktı yine. [wand] Ayşe Teyzeler (Cıırrt) varya. Hani hep birlikte görev paylaşımı yapıyolar. Uyuz oluyorum aaabi.

Şu sıralar en güzel reklam Nike'ın reklamı. Mükemmel olmuş bence.
  • uygarkaracav sana tüm kalbimle katılıyorum...
    midem bi tuhaf oluyor o reklam çıkınca ..
  • En kıl olduğum reklam,Kurtlar Vadisi izlerken araya giren reklamdır.[ban]
  • Ben de bu topicin başlığını görünce o reklam geldi aklıma çok hoşuma gidiyo :)
  • * stratejisi tamamen 15 senelik adi çamaşır makinesi rezistansları üzerine kurulmuş tüm calgon reklamları...
    * tüm kredi kartı reklamları... (kerizleyecek adam arıyoruz..gelin gibisinden)
    * son fanta reklamındaki beyaz ile tikky takılan tip..
    * rio karnavalında amatörce çekilmiş görüntülerden oluşan şu terlik reklamı ve bilimum terlik reklamları...

aklıma gelen bunlar şimdilik...
  • ilk kıl olduğum reklam helix motor yağı reklamı idi eskiden film aralarına reklam alınmazdı türkiyede ilk defa film,dizi,vs arasına alınan ilk reklamdı küçüktüm ozaman babama arabamız olunca bu yağdan almayalım derdim.hehehehee

akılsız yapılan tüm reklamlara gıcık oluyorum.
    bilimum promosyonlu gazete reklamları
    dediği gibi kredi kartı reklamı(bonus kafalar hariç çok gülüyom onlara)

kadın ped reklamları [ban][ban][ban]
    iğrenç ötesi midem kalkıyor kardeşim ben bilmek zorundamıyım nerenden ne kadar kan geliyo benden çok geliyo senden dahaçok geliyoöööğğhhh

pantolununa sızıyomu öööğğhhh [xx(][xx(][xx(][wand][wand][wand]
    kadın kısmına olan ilgimi köreltiyo o reklam yaaaaa

haa bide yeni cikti bisey ağda abi ben tv çıkıp oramdaki buramdaki kıllardan bahsediyommu yaaww oda ayrı bi öööğğhhh

en sevdiğim reklamlar vw reklamları sonuncusu harika adam sürünerek arbadan çıkıyo müthiş yaa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En nefret ettiğiniz reklam ? :D
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zuhahahhahahahahh

twnsn06 +1
  • Ya ben bu müjdat gezenin american siding reklamlarına UYUZ oluyorum..
  • her türlü temizlik ürününün farklıymış gibi gösterilip salakça konularla işlenip önümüze konmasına sinir oluyorum..
    her sene aynı muhabbet..
    temizlik ürünlerinin reklamlarında "FARK GÖREMİYORUM YA SEN" [dry][wand][wand][wand]
  • tabiiki orkid reklamlarına kıl oluyorum bana ne yaa orkid den morkidden bir de faruk arkadaşımın dedigi gibi dizinin arasındaki reklamlardan hoslanmıyorum :)
  • Tansas reklamlari igrenç, daha önceleri migros reklamlari wardi onnar da igrençti, Megane reklamlari güzel, Nikeler da öyle
  • Ucuz etten tirit olmayacağı ürünün ne olursa olsun bu şekilde kötü reklamlarla tiksindirilmesiyle bir kez daha kanıtlanmıştır..

Ülker Çikolata + nike + R.Megane +Kia Rio reklamları süper

Ama terlik reklamları suxx
  • Simdi yaz gelior, artik 2-3dk lik otel reklamlari da baslar, tabii dondurma we mayo reklamlarini da unutmayalim..
  • şu çarlinin sızdıran melekleri konulu ped reklamı iğrennnnç iğrenccc iğrenççççç
    seda sayan içeren reklamların tamamı
    aha birde ibolu merinos halı reklamı sırf reklama uyuz olduğumdan gidip samura fazladan para ödedim
    eti gofreti reklamındaki karakterler iğrenççç ancak reklamın esprisi güsel
    heee arow duuurr reklamında da kızın söylemesi dışında reklamı at çöpe
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Janjan</i>
    <br />Tansas reklamlari igrenç, daha önceleri migros reklamlari wardi onnar da igrençti, Megane reklamlari güzel, Nikeler da öyle
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

yok be kardeş tansaş reklamları güzeldir ya o herifin gözleri hele. maydonozu gösterip müdür burda konuş diyo ya hele orası çok komik
  • cola turkanın formen for women olanı ne gıcık ya oyle o.mına koyum
  • @Tunasilah: Onu demiorum kardes, bu küçük bi zirtapoz kiz war, bööle raflardaki bi kaç lavukla sohbet ettikten soora annesine kosup Tansastan alalim burda gida güvencesi war dio, bn onu kastediodum..
  • thedevilslieutenant ve janjan nın dediği gibi nike reklamları genelde güzel oluyor b seferkide harika

bide eti gofletin diyalogları acayip
    "ısırılmış bayatlamış gofleti getirine yenisini aynı aynı fiyata" [oo][oo][oo] ne lam buu hehheheee
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by thedevilslieutenant</i>
    <br />şu çarlinin sızdıran melekleri konulu ped reklamı iğrennnnç iğrenccc iğrenççççç

<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

ya ped'e alew siLahıyLa ateş ediyorLar yaa! ne anLatmak istiyor anLamadm!
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.