Bildirim
Arabalarda Gıcık Olduğunuz Şeyler
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
5 Misafir - 5 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: Alegiance
Benim en gıcık olduğum şey özellikle yeni kasa Civic'lerde ço güzel body kit yapılıyor ama şu arkadaki ''Civic'' ablemini çıkartmaları benim sinirimi bozuyor.Birde VW Jetta'nın baz donanımındaki kapak jantları çok gıcığıma gidiyor.
Araçlardaki gereksiz donanımlar mesela. -
1. Direksiyona entegre vites kolu. Bu kadar kötü duran bir şey olamaz. Mantığını da anlamış değilim. Koy kardeşim adam gibi ortaya bir vites kolu, yok. MB devam ediyor ama BMW iyi ki bıraktı bu saçmalığı. Bu saçmalığın ısrarlı savunucusu Amerikanlar dahi bırakmaya başladı bu işi son yıllarda.
2. Konsolun ortasına konumlandırılan gösterge tablosu: Cooper GP bayıldığım bir araba ama fırsatım olur da almazsam tek sebep bu olur. Mantığı nedir çözebilmiş değilim. Neyin peşindesiniz? Gösterge tablosunun yeri, direksiyonun arkasıdır. BMW dahi Z8'de böyle bir rezillik yapmıştı, sonra da bir daha yapmadı zaten. Bence Z8'in tutulmamasının nedenlerinden biri de bu olabilir.
3. İki kollu direksiyon: Bu nasıl bir rezilliktir öyle? Bakınız Cooper'ın baz donanımı. Artık otobüler bile vazgeçti bu saçmalıktan.
Bu üç özellikten birine sahip olan arabayı (büyük konuşmak istemem ama) biraz zor alırım.
-
Emniyet kemeri ikâz sesi... Emniyet kemeri takarım ama, bazen park ederken uzun sürebiliyor, hem aynaları kontrol et, hem park sensörünü kontrol et, hem de o iğrenç ciyaklayan sesi dinle zulüm gibi geliyor.. -
Yağmur sensörü
Yarı otomatik şanzımanlar
Kısıtlı görüş -
Kısıtlı görüş
Yan aynaların hemen yanındakı kelebek camları
Turbo dizel olmayan araclarda cıkan kamyon sesi
Yagmus sensörünü neden hocam?
Rahatsızlıklı mı yarattı sizlere
quote:
Orjinalden alıntı: [dodo]
Yağmur sensörü
Kısıtlı görüş
-
Torpidoya lamba konulmaması, yani bazı firmalar 3 kuruş için koymuyolar torpidoya lamba,bu beni sinir ediyor.
Benim 2009 GETZ de bile konulmamış, araç giriş seviyesi de değil ama koymamışlar, 3 kuruşluk lambadan kar ediyorlar aklınca -
quote:
Orjinalden alıntı: [ Chery ]
Kısıtlı görüş
Yan aynaların hemen yanındakı kelebek camları
Turbo dizel olmayan araclarda cıkan kamyon sesi
Yagmus sensörünü neden hocam?
Rahatsızlıklı mı yarattı sizlere
quote:
Orjinalden alıntı: [dodo]
Yağmur sensörü
Kısıtlı görüş
Çoğu zaman sapıtıyor ne zaman silip ne zaman silmeyeceğini kestiremiyorum. Bazen gereksiz şekilde hızlı çalışıyor bazen de sürüş güvenliğini tehlikeye atacak şekilde yavaş çalışıyor. Bütün araçları bilmem ama B6 Passat'ta böyle bu.
Eski tip fasıla ayarlı sensörsüz silecekler candır.
-
- bayilerin 0 araçların arkasına yapıştırdıkları, reklam yapıştırmaları...
-kapaklı jant
-aşırı kromaj
-lastiklerin aşırı kalın yapılması ve dışarı doğru sarkması... -
35.000 ytl verilen aracın arka camlarının elle acılması. en kötüsü budur heralde. birde kapı kollarının gövde rengiyle aynı olmasının opsiyon olması. -
yolda giderken eskiyen arabaların içinden gelen gıcırdama ,tıkırdama vs gibi seslerden nefret ederim. -
yollarımızda;eski yeni farketmiyor, hepsinden ses geliyor... yapacak bir şey yok!
quote:
Orjinalden alıntı: Berkedogan
yolda giderken eskiyen arabaların içinden gelen gıcırdama ,tıkırdama vs gibi seslerden nefret ederim.
-
peugeot 206 da vitesden gelen ses sinirimi bozuyor. hepsinde var heralde. Şuana kadar bindiklerimde vardı. -
- Jant kapağı.
- Gövde renginde olmayan tamponlar , kapı kolları , yan aynalar.
- Ortaya konan göstergeler.
- Elle açılan arka camlar.
- Bayilerin araçların arkasına yapıştırdığı sikko yapıştırmalar.
- Dashboard - Konsol 'da duran normalde düğme olması gerekirken plastik parçalarla geçiştirilmiş yerler.
ve buna ek olarak sonradan bazı arkadaşların merceksiz farlarına xenon taktırması -
fazla iyimser hız göstergeleri -
merceksiz farlara xenon taktıranlardan biri de benim. mercekli xenon farlı bir araç alamıyorsak bizim suçumuz değildir heralde. Öyle olmasına da özeniyorsak bu gıcık olunacak bir şey değildir diye düşünüyorum. Herkes sizin aldığınız arabaları alamayabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: HazzaR
- Jant kapağı.
- Dashboard - Konsol 'da duran normalde düğme olması gerekirken plastik parçalarla geçiştirilmiş yerler.
ve buna ek olarak sonradan bazı arkadaşların merceksiz farlarına xenon taktırması
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalurjist -- 4 Nisan 2009; 16:07:04 >
-
sinir olduğum şeyler 1)50000 lira para verip civic hybridi jant kapağıyla almak
2)dizel focus'un hala 6. vitese kavuşamaması
3)b sınıfı araçların kaportalarının çok ince olması ve aldıktan 1-2 sene sonra güneşin altında arabaya baktığında her tarafının ufak tefek yamukluklarla dolu olması
4)peugeotların belirsiz vites yolları ve vitese takılı olduğunda bile bir hayli hareketli olması. -
İçinde ki maganda sürücüler -
quote:
Orjinalden alıntı: dexter48
merceksiz farlara xenon taktıranlardan biri de benim. mercekli xenon farlı bir araç alamıyorsak bizim suçumuz değildir heralde. Öyle olmasına da özeniyorsak bu gıcık olunacak bir şey değildir diye düşünüyorum. Herkes sizin aldığınız arabaları alamayabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: HazzaR
- Jant kapağı.
ve buna ek olarak sonradan bazı arkadaşların merceksiz farlarına xenon taktırması
Benim aracımda xenon yok. Karşımdan gelenlere saygım olduğu içinde taktırmam.
-
quote:
Orjinalden alıntı: a.akkaya
sinir olduğum şeyler 1)50000 lira para verip civic hybridi jant kapağıyla almak
2)dizel focus'un hala 6. vitese kavuşamaması
1. O kapak değil, jantın modeli kapaklıymış gibi duruyor.
2. Yakında 6. vites gelecek.
Benzer içerikler
- bim antifiriz
- mantar yama
- araç kalorifer ısıtmıyor
- siyah plastik tampon çizik giderme
- sıfır araç cayma hakkı
- seat ateca 2024 fiyat listesi
- audi a6 2025
- suzuki jimny 5 kapı
- toyota hilux 2025
- kia ev4
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X