Şimdi Ara

Arabalarda Gıcık Olduğunuz Şeyler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
10.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1- konsolun ortasında bulunan göstergeler
    2-merceksiz xenon farlar
    3-orjinal cd çalarlarda aux girişinin ve arka hoparlörün olmaması
  • quote:

Orjinalden alıntı: alikum

aracı alırken bi baktım honda bayinin reklamı arkada, hemen " sökün,yoksa reklam ücreti alırım" dedim. söktüler hemen

birde plakalık ve ruhsat olayı var. nezaman farklı bi yere gitsem hemen plakalıkları ve ruhsat kabını değiştirirlerdi. ruhsat kabı için bir çözüm bulamadım ama plakayı app yaptırdım, bide güzel yapıştırttım, şimdi dokunamıyolar plakaya

nerede bir 0 honda görsem arkasında eşşek gibi bir çıkartma'' bilmem ne otomotiv'' , rezalet... özellikle honda bayileri çok yapıyor bunu...

• -Araçların altına takılan rengarenk neon lambalar.
    -Çamurluklara falan yapıştırılan çince yazı olduğu iddia edilen şekiller.(Bunların amacının ne olduğunu bir türlü çözemedim)
    -Bagaj üstüne takılan devasa kanatlar.(Onu takan arabayı kullanırken evo kullandığını falan hayal ediyor heralde)
    -Sarı ışık yandığı gibi arkamdan kornaya basanlar.(İçimden bi güzel kaydırıyorum)
    -Çok ve boş boş boş bağıran egsozlar.(Adam egsozu bağırtıcam diye aragaz vermekten arabayı kullanamıyor)
  • quote:

aracı alırken bi baktım honda bayinin reklamı arkada, hemen " sökün,yoksa reklam ücreti alırım" dedim. söktüler hemen

birde plakalık ve ruhsat olayı var. nezaman farklı bi yere gitsem hemen plakalıkları ve ruhsat kabını değiştirirlerdi. ruhsat kabı için bir çözüm bulamadım ama plakayı app yaptırdım, bide güzel yapıştırttım, şimdi dokunamıyolar plakaya

Bunlara ben de çok sinir oluyorum.

Oynamayın kardeşim, cins adamım ben. Benim ruhsatım, benim plakam.

Ben olsam uyarırım, eğer yine de değiştirmişlerse gitmem oraya bir daha.

• quote:

Orjinalden alıntı: Polemik

quote:

Bunlara ben de çok sinir oluyorum.

Oynamayın kardeşim, cins adamım ben. Benim ruhsatım, benim plakam.

Ben olsam uyarırım, eğer yine de değiştirmişlerse gitmem oraya bir daha.

sen istanbulda veya başka bir büyük şehirdesin anlaşılan kardeşim bizim gibi 1-2 secenegin olsa bak nasıl gidersin tıpış tıpış plakalık olayından kurtuldum ya, ruhsat kabını gözüm görmüyor valla, takılsınlar bebeler kafalarına göre

• benim en en gıcık olduğum farların üzerine

Arabalarda Gıcık Olduğunuz Şeyler

yapılması

Arabalarda Gıcık Olduğunuz Şeyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konyalı alli -- 6 Nisan 2009; 14:34:29 >
  • abartıya kaçan modifiyeler, yerlerde sürünen karlıklar, aracı sağına soluna yapıştırılan etiket alev örümcek resmi gibi şeyler altına tavanın iç kısmına konan gereksiz lamba aksesuar vs, bagajın üstüne konan uçak kanadı gibi şeylere çok gıcık oluyorum.
  • sadece ve sadece en boş donanımlı olan araçlara gıcık oluyorum.
  • yedek parçada bildiğin uyduruk plastik parçalarda hayvan gibi geçirmelerine ve ötv denen karın ağrısına gıcık oluyorum.Gerçi ötv düşürüldü ama o yedek parçaların anlamsız yere çok pahalı olmasına sinir oluyorum.sürümü yok desen nasıl yok milyonlarca üretiyorlar aynı araçtan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Şahbaba

Emniyet kemeri ikâz sesi... Emniyet kemeri takarım ama, bazen park ederken uzun sürebiliyor, hem aynaları kontrol et, hem park sensörünü kontrol et, hem de o iğrenç ciyaklayan sesi dinle zulüm gibi geliyor..

+99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999
  • Konsolun aşırı sade ve alttaraf boşluk olması.
    Göstergenin saçma sapan yerlere konulması(sanki araba değil)
    Baz arabaların simsiyah tamponları(tamam ucuza kaçıoalr ama çok tip duruo)
    40000 liralık caddyde çelik jant olmayıpta jant kapaksız uyuz bi jant olması(almama sebebim, aracı gösteren janttır)
  • Halen mp3 çalarlı teyplerin standart olarak her arabalara konulmamasına.
  • Citroenlerdeki dijital hız göstergeleri. Çok garip .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 6 Nisan 2009; 18:43:05 >
  • keşke herkesin sinir olduğu emniyet kemer ikazı bizim arabada da olsaydı, bizde sadece kırmızı ışıklı uyarı var o da gündüz çok dikkat çekmiyor malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 6 Nisan 2009; 19:16:50 >
  • arabasına yapıştırmadık şey bırakmayan, hatta arabayı resmen çöpçü arabasına çeviren insanlara gıcığım bende...

hayır bide bu doğan şahinlere o kadar bayuk işlemler yapıyolarki, arabanın dili olsa sahibine resmen söver...

ayrıca cms40 jantı bazı tipo,tempra,palio gibi araçlarda gördüm, buda çok aykırı bi görüntü
  • frenler tutmaz
    225 lastikle gezerler
    sinyaller çalışmaz
    stop lambaları çalışmaz
    farlar çalışmaz
    arabanın her tarafı çin çocuğu yazısı ile doludur
    elde son model cep telefonu,cepte malbuş,parlo
    muayeneden geçemeyince derler ki; ''garibanız diye böyle yapıyonuz de mi?''
    quote:

Orjinalden alıntı: jagler_78

arabasına yapıştırmadık şey bırakmayan, hatta arabayı resmen çöpçü arabasına çeviren insanlara gıcığım bende...

hayır bide bu doğan şahinlere o kadar bayuk işlemler yapıyolarki, arabanın dili olsa sahibine resmen söver...

ayrıca cms40 jantı bazı tipo,tempra,palio gibi araçlarda gördüm, buda çok aykırı bi görüntü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hightech33 -- 6 Nisan 2009; 20:17:29 >
  • muayeneden geçemeyince derler ki; ''garibanız diye böyle yapıyonuz de mi?''

cuk oturdu...
  • Tüm markaların versiyonlarına gıcığım.mesela megane için dinamik atantik yok expr. falan filan.Birinde hız sabitleyici oluyor arka camlar otomatik olmuyor

diğer donanıma arka yan perde koymuş bilmem neyi çıkarmış.Tek bir çeşit olsun isteyen istediği opsiyonu eklesin
  • Baz donanımdaki jant kapakların basit olması
    Göstergenin ortada olması
    Görüş açılarının dar olması
    Kalitesiz iç malzeme
    Sinyal kolunun takılı kalması
    Tamir masrafların çok olması, aklıma gelenler bunlar
  • 1)Üstü kapalı araçları sevmiyorum... Kapalı yerde sıkıntı basıyor...
    2)Solu sis, sağı anarya lambası olan araçları sevmiyorum... Tek koyacaksanız 206 vb. gibi ortaya koyun...
    3)Ortalanmış göstergeleri sevmiyorum...
    4)C4'ün direksiyonunu sevmiyorum...
    5)Bağırıpta gitmeyen araçları sevmiyorum...
    6)Çakma beyaz ampullü araçları sevmiyorum...

Aklıma bunlar geldi....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.