Şimdi Ara

Arabalarda Gıcık Olduğunuz Şeyler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
10.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    - Deri koltuk
    - Otoban sinyalinin olmaması [sinyal kolunu tıklatmadan tokatladıgında 5 kere saga yada ne tarafa tokatlarsan sınyal weriyor sonra otomatik sonuyor]
    - Kolay basılamayan korna
    - Otomatik sanzuman
    - Diesel sesi
    -

quote:

Orjinalden alıntı: dexter48

quote:

Orjinalden alıntı: HazzaR

ve buna ek olarak sonradan bazı arkadaşların merceksiz farlarına xenon taktırması

merceksiz farlara xenon taktıranlardan biri de benim. mercekli xenon farlı bir araç alamıyorsak bizim suçumuz değildir heralde. Öyle olmasına da özeniyorsak bu gıcık olunacak bir şey değildir diye düşünüyorum. Herkes sizin aldığınız arabaları alamayabilir.

Başka birininki gibi güzel bir karın olmazsa yada ewin olmassa napıcaksın ? Özene bilirsin ama harekete geçmek başka birşey

Yaptıgınız hoş gorulucek bir davranış değil karşıdan gelenlerin, onunuzde seyredenlerin gozunu alıyorsunuz

Herkezin her istediği olmuyor ama bunu yasalara uymayarak herkez kendi kafasınca duzenlemeye kalkarsa ne olur ?

Belki benim sizinki kadar güzel bir kız arkadaşım yok, özenirsem naapmalıyım ?

• en gıcık olduğum şey titreyen vites kolu, ne öyle vibratör gibi

ha birde honda civic ve tonundaki korna sesleri incecik vick vickleyenler yani, üreticilerin standart olarak orta kalitede bir ses sistemi koymamaları, ha birde sanki kimse görmüyormuş gibi burnunu karıştıran şöförlere gıcık olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electro_g -- 4 Nisan 2009; 16:40:54 >
  • bence o kadar rahatsız edici değil. Tabi biraz rahatsız ettiği doğru. Peki bunun yasal bir sınırlaması var mıdır acaba??
    quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

- Bilimum öten zırlayan alarmlar
    - Deri koltuk
    - Otoban sinyalinin olmaması [sinyal kolunu tıklatmadan tokatladıgında 5 kere saga yada ne tarafa tokatlarsan sınyal weriyor sonra otomatik sonuyor]
    - Kolay basılamayan korna
    - Otomatik sanzuman
    - Diesel sesi
    -

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: HazzaR

ve buna ek olarak sonradan bazı arkadaşların merceksiz farlarına xenon taktırması

merceksiz farlara xenon taktıranlardan biri de benim. mercekli xenon farlı bir araç alamıyorsak bizim suçumuz değildir heralde. Öyle olmasına da özeniyorsak bu gıcık olunacak bir şey değildir diye düşünüyorum. Herkes sizin aldığınız arabaları alamayabilir.

Başka birininki gibi güzel bir karın olmazsa yada ewin olmassa napıcaksın ? Özene bilirsin ama harekete geçmek başka birşey

Yaptıgınız hoş gorulucek bir davranış değil karşıdan gelenlerin, onunuzde seyredenlerin gozunu alıyorsunuz

Herkezin her istediği olmuyor ama bunu yasalara uymayarak herkez kendi kafasınca duzenlemeye kalkarsa ne olur ?

Belki benim sizinki kadar güzel bir kız arkadaşım yok, özenirsem naapmalıyım ?

• quote:

bence o kadar rahatsız edici değil. Tabi biraz rahatsız ettiği doğru. Peki bunun yasal bir sınırlaması var mıdır acaba??

Biraz değil, çok rahatsız ediyor. Kendimizi kandırmayalım.

Yasal sınırlaması da var: Xenonlu arabalar far yıkama, otomatik far yükseklik ayarı ve mercek ile birlikte kullanılmak zorunda. Bunların hepsi de fabrika çıkışı xenonlu arabalarda oluyor.
  • Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol
  • quote:

Orjinalden alıntı: Polemik

quote:

Orjinalden alıntı: a.akkaya

sinir olduğum şeyler 1)50000 lira para verip civic hybridi jant kapağıyla almak
    2)dizel focus'un hala 6. vitese kavuşamaması

1. O kapak değil, jantın modeli kapaklıymış gibi duruyor.

2. Yakında 6. vites gelecek.

Yakın derken, mesala hangi tarihlerde?

Bir bilginiz varsa, yazarsanız sevinirim.
  • Bunu öğrendiğim iyi kusura bakmayın bilmiyordum yasal kuralı.
    quote:

quote:

bence o kadar rahatsız edici değil. Tabi biraz rahatsız ettiği doğru. Peki bunun yasal bir sınırlaması var mıdır acaba??

Biraz değil, çok rahatsız ediyor. Kendimizi kandırmayalım.

Yasal sınırlaması da var: Xenonlu arabalar far yıkama, otomatik far yükseklik ayarı ve mercek ile birlikte kullanılmak zorunda. Bunların hepsi de fabrika çıkışı xenonlu arabalarda oluyor.
  • @M. Reha

Sadece geleceğini biliyorum ama ne zaman bilmiyorum. Tahminim yeni kasa ile birlikte geleceği yönünde.

@dexter48

Orjinal olmayan xenon farlar iyi bir aydınlatma sağlamaz. Merceklı olmadığından ışık çok dağılır, gereksiz derecede yukarıları aydınlatır. Bir de far yıkama yoksa çamurlanan far camı nedeniyle ışık çok kırılır, yine iyi aydınlatmaz.

Size önerim xenon ampullerinizi iyi bir halojen ampulle değiştirmeniz. Osram ve Philips'in çok iyi halojen ampulleri var. Xenondan daha iyi sonuçlar alırsınız. Hem farınız karşıdan geleni rahatsız etmez, hem de çok daha homojen ve kaliteli bir aydınlatma elde edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polemik -- 4 Nisan 2009; 17:14:25 >
  • en gıcık olduğum şey; her sıfır araçta gördüğüm aracın jantı kapaklı..
    o kadar para saymışsın 1 milyar daha verip çelik jantlı alamıyormusun??
    ona paran yetmiyorsa nasıl sıfır araba alabiliyorsun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: olabilirmi

en gıcık olduğum şey; her sıfır araçta gördüğüm aracın jantı kapaklı..

janta 1 milyar vereceğime sunroof a veririm. digital klimaya veririm esp ye veririm. ona buna ona buna derken janta para kalmazsa da hiç önemsemem.
  • quote:

zevk renk meselesi, o 1 milyarı daha faydalı işlerde kullanabilirim şahsen. çelik jantın gösterişten başka bir yararı var mı ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: suicide

quote:

zevk renk meselesi, o 1 milyarı daha faydalı işlerde kullanabilirim şahsen. çelik jantın gösterişten başka bir yararı var mı ki?

Kapaklı jantlarda arada bi fırlayıp gidebiliyo. Öldürücü darbe resmen.

Clio'nun jant kapaklarını kaç defa Fruko fabrikasının ordaki trafik ışıklarından aldığımı hatırlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 4 Nisan 2009; 18:20:06 >

• quote:

Gördüğün arabaların çoğu şirket arabasıdır. Şirketler arabalarını genelde baz donanımla alır.

Bir de çoğu insan janta para vermek istemiyor. Hele belli bir yaşı geçen insanlar ekstra masraf ya da gereksiz olarak bakıyor janta. Bu bir tercihtir ve saygı duymak gerekli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

quote:

Orjinalden alıntı: suicide

quote:

Kapaklı jantlarda arada bi fırlayıp gidebiliyo. Öldürücü darbe resmen.

sen sıkma canını ünal plastik kelepçelerle tutturunca taş gibi duruyor yerinde

• Geçen çırağanın önünde bir bayanın fiestasından fırladı kapak. arkasındaki bmw 5 li adam yanında durdu da söyledi. bayan kapıyı kitlemeden kapağı almaya gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 4 Nisan 2009; 20:38:10 >
  • Ünal bizim sümbülde jant kapağı fırlatıyo kafasına göre Onları cırtlayınca sorun kalmıyo

cırt:
     Arabalarda Gıcık Olduğunuz Şeyler
  • quote:

1. Direksiyona entegre vites kolu. Bu kadar kötü duran bir şey olamaz. Mantığını da anlamış değilim. Koy kardeşim adam gibi ortaya bir vites kolu, yok. MB devam ediyor ama BMW iyi ki bıraktı bu saçmalığı. Bu saçmalığın ısrarlı savunucusu Amerikanlar dahi bırakmaya başladı bu işi son yıllarda.

2. Konsolun ortasına konumlandırılan gösterge tablosu: Cooper GP bayıldığım bir araba ama fırsatım olur da almazsam tek sebep bu olur. Mantığı nedir çözebilmiş değilim. Neyin peşindesiniz? Gösterge tablosunun yeri, direksiyonun arkasıdır. BMW dahi Z8'de böyle bir rezillik yapmıştı, sonra da bir daha yapmadı zaten. Bence Z8'in tutulmamasının nedenlerinden biri de bu olabilir.

3. İki kollu direksiyon: Bu nasıl bir rezilliktir öyle? Bakınız Cooper'ın baz donanımı. Artık otobüler bile vazgeçti bu saçmalıktan.

Bu üç özellikten birine sahip olan arabayı (büyük konuşmak istemem ama) biraz zor alırım.

bende hiç sevmiyorum 3 maddeyide...
    ayrıca citroenin 2 parçalı ortası sabit direksiyonuda o kadar iticiki anlatamam

• tamamen ki$isel bir goru$ olmakla birlikte, offset jantlara bi turlu isinabilmi$ degilim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Whisper911

quote:

1. Direksiyona entegre vites kolu. Bu kadar kötü duran bir şey olamaz. Mantığını da anlamış değilim. Koy kardeşim adam gibi ortaya bir vites kolu, yok. MB devam ediyor ama BMW iyi ki bıraktı bu saçmalığı. Bu saçmalığın ısrarlı savunucusu Amerikanlar dahi bırakmaya başladı bu işi son yıllarda.

2. Konsolun ortasına konumlandırılan gösterge tablosu: Cooper GP bayıldığım bir araba ama fırsatım olur da almazsam tek sebep bu olur. Mantığı nedir çözebilmiş değilim. Neyin peşindesiniz? Gösterge tablosunun yeri, direksiyonun arkasıdır. BMW dahi Z8'de böyle bir rezillik yapmıştı, sonra da bir daha yapmadı zaten. Bence Z8'in tutulmamasının nedenlerinden biri de bu olabilir.

3. İki kollu direksiyon: Bu nasıl bir rezilliktir öyle? Bakınız Cooper'ın baz donanımı. Artık otobüler bile vazgeçti bu saçmalıktan.

Bu üç özellikten birine sahip olan arabayı (büyük konuşmak istemem ama) biraz zor alırım.

bende hiç sevmiyorum 3 maddeyide...
    ayrıca citroenin 2 parçalı ortası sabit direksiyonuda o kadar itici ki anlatamam

Haklısın, o da kötü ama bence 2 kollu direksiyon kadar kötü değil. Arabayı almamama neden olacak kadar büyütmüyorum göbeği sabit direksiyonu.

Ama günün birinde C4 almazsam tek neden ortadaki gösterge tablosu olur.

Zaten bu ortadaki gösterge tablosu yüzünden 2 yıl önce çok temiz ve dolu bir Yaris'i almamıştım. Tek nedenim buydu. Babam, 'Oğlum Allah sana akıl fikir versin diyeceğim ama aklın da var, o yüzden ne yapacağımı bilemiyorum.' demişti.

O Yaris'i almadım ve iyi mi oldu sanki: Bilmiyorum, ondan sonra da araba bulamadım ve araba almaktan vazgeçtim zaten.

• Bijonsuz geçmeli jant kapakları. 2006 yılında Samsun yolunda ön sağ kapağım fırladı gitti yolda şükür arkadan gelen yoktu.
    Bazı arabaların gösterge tablosunun konsolun ortasında durması. Gösterge dediğin gözünün önünde durur.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.