Şimdi Ara

LOL FPS !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar herkese , sistemim imzamdaki gibidir öncelikle league of legends adlı oyunda 350-300 fps alırken (windows orjinal değil ne yazıkki) bir gün windows kopyası orjinal değil yazısı geldi bende crack indirmek zorunda kaldım daha sonra artık 200-160 fps almaya başladım tabiki kötü değil fakat sadece nedenini merak ediyorum crysis 3,skyrim gibi oyunlarda 120-200 falan alıyorum driverler güncel herşey normal başta 350-300 alırken şimdi neden 200-160 alıyorum bilgisi olan biri lütfen yardım edebilirmi sasolun şimdiden iyi forumlar

i5 4670k 3.4 ghz
    msi z97 pc mate
    powercolor r9 290 turboduo
    gskill ripjaws 8GB
    cooler master seidon 120 v
    zalman z3 plus
    zalman zm700-glx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi broydamere -- 14 Aralık 2014; 15:30:15 >

• aynı fps sorunu bende de var hocam ama o yazıdan kaynaklandığını düşünmüyorum
  • Olsa ne olur ki monitörün 60hz üzerinde değilse isterse 1k fps den 100'e düşsün farkı anlamazsın.
  • broydamere kullanıcısına yanıt
    indirdiğin win crack'e arka planda işlemciyi yada VGA yı kullandırtan 1 yazılım gömülü olabilir yani virüslü olabilir, belki farkında olmadan coin üretiyo olabilirsinde, bende crackli xilisoft video encode programı vardı mesela, crack içine gömülü keyboard.exe gibi 1 yazılım çıktı, bu yazılım tahmin edebiliceğin üzre bnm klavye ile yazdıklarımı nette 1 yerlere (mail. v.s. gibi) yoluyodu ve aynı anda VGA fanım system boşa düştüğünde (pc başından kalktığımda fln) %90 lara kadar çıkartıyordu, tek 1 crackten hem keyboard hemde coin virüsü almıştım.
  • Aslında almak istiyorum win8 fakat malum öğrenciyiz şimdi bi anda 700-800 nasıl vereyim zaten babamla aldık kasayı 3000-3500 civarı geldi birde orjinal windowsa verme şansım yoktu. para biriktiriyordum herhalde windowsa harcayacağım :'( cevaplarınız için saolun yinede
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.