msi -2gb ekran kartı gtx 720 m-4 gb ram ilk başlarda hep 70+ fps iken son zamanlarda 40 larda acaba neyden kaynaklı yakın dönemde format atıldığı halde bu durumda yardımcı olun ..(pc yeni)
Ekran karti suruculerinizi tam olarak kurdunuzmu ? Büyük ihtimalle formattan sonra suruculer ile alakali biseyler yasandi ondan dolayi boyle. Suruculerinizi bir kontrol edin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Hocam bence o oyunu bırak 2 yıldır oynuyorum içimde bi psikopat büyüdü resmen yazın sinirden klavye kırdım bölüme başladım ondan bıraktım şuan ayrılık sancısı çekiyorum ama unutucam yakında
AhmtMlh
kullanıcısına yanıt
hepsi tam kurulu bildiğim kadarıyla 3 gün öncesinde de güncelleme yaptım ama değişen bir şey olmadı. pc alalıda 2 ay falan oldu ztn sıfır pc bildiğim her ayarı yapmaya çalıştım ama fpsde değisen bişey olmadı son çare servise alacam:D
trsaw7T
kullanıcısına yanıt
Seninkine çok benzeyen bir sorun benim arkadaşımdada yaşandı. Onda da GT730M seviyesinde olan Hd7670M ekran kartı var. İlk zamanlar çok güzel oynatıyordu Lol u. Sonrasında FPS de düşüşler başladı. Şans eseri prizi bozulunca farketti bataryada çalışır iken daha yüksek fps veriyordu Lol de. Ama sadece Lole has bir durum bu. Anlamış değiliz. Belki sizdede aynı sorun vardır . Bana kalırsa Windows 8 ile alakalı olsa gerek ancak herkeste olmuyor. Farklı bir windows kurmayı deenyin veya sizde ilk başta batarya oynamayı deneyin. Daha yüksek fps verirse aynı durumda mütevellit olduğu için windows 7 kurmak en güzel çözüm gibi gözükecek
AhmtMlh
kullanıcısına yanıt
öncelikle dikkate aldığın için teşekkür ederim:Aynı dediğin gibi oldu. Sonradan bozuldu sanırım yazılımsal çünkü bataryada sorun yok.Win 7 yüklemeyi deniyecem.Bildiğin iyi bir win7 kurulum sitesi varsa link atarmısın.
trsaw7T
kullanıcısına yanıt
Maalesef bilmiyorum. Ama yarın git ilk dükkana gir 20 liraya format atan yerlerden birine sor cd alabilirmiyim diye. Ya kiralar yada bir kopyasını satar zaten. Yada bir usb ile git senin usb ne dosyaları kopyalar sende kolay kolay formatını atarsın :)