Şimdi Ara

lol hangi hesapta oynamalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar şu anda 30 level bi hesabım var ligi bronz 1 olduğu için dereceli atasım gelmiyo bende normal oyun oynuyorum ama insanlar 30 level olunca sanırım egoları tavan yapıyo ya da 30 level olup hiç bi şey öğrenmeden geliyolar az önceki maçımda akali mid diyip direk kilitledi vlad solo dedi bende istedim soloyu sonra vlada bıraktım jung kha aldı sup alcaktım ki adam sup sona alıp kilitledi banada en oynayamdığım lane adc kaldı sanırım artık bi Quinn alma vakti geldi tek oynayabildiğim adc o birazda vayne ve ashe var neyse vayne aldım karşımızda adc lulu ve support alistar vardı lol nexustan baktım duo girmişler lulu pek sorun değildi ama alistar çok sorunda gerçekten kombosunu iyi yapıyodu 2 kere sonayı kestiler ben laneden hiç ayrılmadan farm yaptım farm 100 olunca base attım bu sırada adamlar baya ezdi bizi kha 1 kere bile gank atmadı hatta oyun başında kırmızıya öldü diğer lanelerede gank atmamış zaten neyse sonra akali geldi adamların canalrıda biraz azdı zaten 2 kill aldı killerden birini bile bırakmayı düşünmedi bişey demedim tam o sırada ryze lee geldi ve kestiler akaliyi canı azdı zaten sona base attı bi anda lanede 4 kişi oldu adamlar kule altı filan kestiler beni kulede gitti neyse sonra akali bildiğin sövmeye başladı ana bacı avrat kalmadı vlad ve khaya etti bu küfürleri bize etmedi oyun sonunda bide Allah'a küfür etti onuda atlamak istemiyorum neyse çok uzattım böyle bi ortamda oynuyorum sezon 4e kadar smurf hesabımda oynayayım dedim ki son 1 haftadırda öyle yapıyodum ama diğer smurfların burnu kaf dağında resmen konuşmaları bi görseniz insanlıklarından şüphe edersiniz karşımda bu 2 ortam var sizce sezon 4e kadar asıl hesabımda devam mı etmeliyim yoksa smurf kasıp sezon 4de onu mu oynamalıyım

not:biraz uzun oldu farkındayım ama durumu düzgünce anlatabilmek için yaptım

• Lulu adc idi den sonrasını okumadım :(
  • Sen hangi hesapta oyniyicağını değil, oynadığın bir maçı anlatmışsın kardeşim. Direkt hesapları ayrı cümlelerde özelliklerini anlatarak yazsan daha açıklayıcı olurdu.
  • kardeş cidden iki elimi çeneme koyup okudum ama nasıl bi cevap yazacağımı bilemedim, kusura bakma artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

Sen hangi hesapta oyniyicağını değil, oynadığın bir maçı anlatmışsın kardeşim. Direkt hesapları ayrı cümlelerde özelliklerini anlatarak yazsan daha açıklayıcı olurdu.

aslında anlatmak istediğim 2 hesabımdaki ortamları göstermek smurf hesabım 10 level yeni oyuncularla oynamak eğlenceli aslında ama pek yeni oyuncuya rastlamadım genelde smurflar var ve smurf hesabın arkaasına saklanıp asıl hesabını elmas yapanıda var çok iyi bi oyuncu olduğunu söyleyende var trolleyende var fakat maçlar 30 level hesabıma göre daha eğlenceli geçiyo 30 level hesabıdmaysa en sakin oyunumda bile stresliyim çünkü illa birileri anlaşamıyo ve kavga ediyo biri afk kalcak trollicek diye diken üstünde oynuyorum resmen smurfu oynamak istiyorum şu anda ama sezon 4 yaklaştı sezon 4e kadar 30 level yapabilirmiyim hesabı şüpheliyim çünkü fazla fanatik bi lol oyuncusu değilim günde 2-3 en fazla 5-6 maç atıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    Hangi oyunu alsam [ PS4 ]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.