Şimdi Ara

Lol Hatalarından Anlıyanlar Yardımcı Olsun Lütfen Kafayı Yemek Üzereyim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, artık lol oynayamaz hale geldim önceden launcheri açıp oynaya bastıktan sonra id şifre yazma yeri gelmiyordu bir yerde şunu okumuştum C>RİOT GAMES > LOL > RADS > PROJECTS girdikten sonra lol_air_client ve lol_air_client_config_tr dosyasını silip tekrar patch attirin diyordu bu işlemi her defasında yaptım id şifre yazma yeri gelmeyince ve işe yaradı son günlerde başıma oyun çöktü hatası geliyordu basiyordum ve tekrar bağlanmiyordu bir türlü oyunu onarınca oda düzeliyordu onuda hallettim.

Şuan ki problemim masaüstünden LOL'e tıklıyorum ve launcher açılmıyor ben her gün oyunu silip tekrar yüklemekten bıktım bir çözümü olan varsa lütfen yardımcı olsun :'(

• Format at veya kasayı yan yatır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakaanozkan

Selam arkadaşlar, artık lol oynayamaz hale geldim önceden launcheri açıp oynaya bastıktan sonra id şifre yazma yeri gelmiyordu bir yerde şunu okumuştum C>RİOT GAMES > LOL > RADS > PROJECTS girdikten sonra lol_air_client ve lol_air_client_config_tr dosyasını silip tekrar patch attirin diyordu bu işlemi her defasında yaptım id şifre yazma yeri gelmeyince ve işe yaradı son günlerde başıma oyun çöktü hatası geliyordu basiyordum ve tekrar bağlanmiyordu bir türlü oyunu onarınca oda düzeliyordu onuda hallettim.

Şuan ki problemim masaüstünden LOL'e tıklıyorum ve launcher açılmıyor ben her gün oyunu silip tekrar yüklemekten bıktım bir çözümü olan varsa lütfen yardımcı olsun :'(

lolrecorder varsa onu sil.

• lolün kurulu olduğu dosyaya git, lol.launcher admin e sağ tıkla özellikler de sekmelerden uyumluluğu seç 'windows xp service pack 3' yap bi böyle dene

eğer olmazsa, sadece windows 7 yap bu da olmazsa pando media boosterı kaldır, tekar kursun son olarak google dns kullan
    8.8.8.8 // 8.8.4.4

launchera tıkladığında, 1-2 dakika bekle hemen kapatma

edit: bir de buraları kontrol et,

http://forums.tr.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=11916

https://support.leagueoflegends.com/entries/22545152-kurulumda-sorun-yas-yorsan?locale=88

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dead -- 4 Ekim 2013; 3:31:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: IEfsaneyim

lolün kurulu olduğu dosyaya git, lol.launcher admin e sağ tıkla özellikler de sekmelerden uyumluluğu seç 'windows xp service pack 3' yap bi böyle dene

eğer olmazsa, sadece windows 7 yap bu da olmazsa pando media boosterı kaldır, tekar kursun son olarak google dns kullan
    8.8.8.8 // 8.8.4.4

launchera tıkladığında, 1-2 dakika bekle hemen kapatma

edit: bir de buraları kontrol et,

http://forums.tr.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=11916

https://support.leagueoflegends.com/entries/22545152-kurulumda-sorun-yas-yorsan?locale=88

Tamam bro bir deneyim sağolasın.

• Tam olarak bir hata veriyor mu yoksa hic mi acilmiyo ? gorev yonetisinden bakiyor musun ? orda gozukuyor mu ? ayrica hata veriyorsa tam olarak yazar misin yada ss alir misin. Olmadi kullandigim dosyadaki launcheri uplod ederim indirir klosore atarsin hos yine ayni launcherdir ama denemekten zarar gelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lxde -- 4 Ekim 2013; 3:44:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç açılmıyor kardeşim şuan tekrardan indiriyorum son çare olarak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakaanozkan

Hiç açılmıyor kardeşim şuan tekrardan indiriyorum son çare olarak.

Tekrar yükledikten sonra burada bilgilendirirsen aynı hatalar oluyor mu diye daha iyi olur. Yine hatalar devam ederse işletim sisteminden kaynaklı bir sorunda olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lxde -- 4 Ekim 2013; 14:21:47 >
  • atakaanozkan kullanıcısına yanıt
    Tavsiyem (C:) (D:) Haricinde Bios'tan reboot yaparak HDD'i 3'e bölmendir. Amaç yeni hedef oluşturarak yeni client ile sorunu gidermek.Çünkü bu olay Pc'nde kronik hale gelmiş.

Muhtemelen sorunun düzelicektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.