Arkadaşlar lol heasbımın silinmesi için bilet göndermek gerekiyor mu yoksa illa sınırsız ban mı yememiz gerekiyor. Sinir hastası oldum artık bu yerleştirmeler ve oyunda aldığımız loseler yüzünden 2 günde lig atlamak yerine 11-12 eldir lose alıyorum ve lig düştüm yeter kaldıramıyorum artık bu rezaleti. Bilgini olan yazarsa sevinirim birde hesapla ilgili bi durum mudur sanıyorum urf veya aram bile girsem 1 oyun kazanıp 5 oyun kaybediyorum. |
Lol hesabı silinmesi
-
-
Düşük elo slot makinesine dönmüş kime smurf/booster gelirse o kazanıyor DotA nın düştüğü boktan duruma nihayet düşmeyi başarmış geçmiş olsun. -
Kesinlikle hesap ile ilgili sorun var.
Son zamanlarda, "elohell" adı verilen mutasyona uğramış virüsler, hesaba işliyor ve o hesabın sürekli lose almasını sağlıyor. Kesinlikle oyuncunun kendi performansı ile ilgili değil yani. Haşa.
-
quote:
Orijinalden alıntı: CruellaKesinlikle hesap ile ilgili sorun var.
Son zamanlarda, "elohell" adı verilen mutasyona uğramış virüsler, hesaba işliyor ve o hesabın sürekli lose almasını sağlıyor. Kesinlikle oyuncunun kendi performansı ile ilgili değil yani. Haşa.
Yeni hesap açmam daha uygun olabilir mi yani. Sürekli lose aldığım için mmr düşüyor bundan dolayı her oyun kötü takıma düşüp lose alıyorum o zaman
-
Kesinlikle. Eğer 3 lose almışsan, 24 saat dolmadan yeni oyun atma. 4. sünü de alırsan hesabın elohell oluyor ve çıkman imkansız oluyor. Aynı zamanda 1 günde aldığın lose sayısının asal sayı olmamasına(5 hariç) dikkat et. Yine elohell oluyor. Challenger'a çıkanlar da bunu bilerek çıkıyorlar zaten, iyi oynadıklarından değil. Senin onlardan hiç bir farkın yok.
Haksız mıyım? @red-veronica
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruella -- 7 Şubat 2021; 14:49:13 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X