Şimdi Ara

İncisözlük hesabı nasıl siliniyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne kadar süre girmeyince veya yazmayınca siliniyor? Bir tane hesbaım vardı silinmiş gözüküyor öylesine almıştım ilk açıldığı zamanlar. 10-15 postum vardı bugün bir bakıyım dedim silinmiş. Bilgisi olan var mı?

• Arkadaşım normalde girmeyince falan silinmiyor zaten küfürlü bir site etnik kökenlere edilen hakret veya benzeri bir sebepten banlanmış olabilirsin ama senden ricam lütfen girme o siteye..Eğer atana biraz sayın varsa eğer yediğin ekmeğe bile biraz saygın varsa girme sanırım son olaylardan haberin yok şimdi burda yazamayacağım başlıkta yok ekmek s...ktim yok işte Kemal Paşa ve Aponun bilmemnesi falan gibi bir sürü hastalıklı beyin eseri şeyler yapmışlar her türlü fikre açık biriyimdir ( Shamanistimdir kökenimden dolayı..) ama açık fikirle anarşi ve saygısızlık arası çizgi vardır bu herifler bu çizgiyi geçmekle kalmamış (çok özür diliyorum adminler modlar ama yetti..) içine s*çmışlardır embesil ve zavallı asalak canlılardır vandalizm yapmadan bir halt olmayacaklarını bildiklerinden amerikan vari politiklarıyla her üç ayda bir düzenli olarak şerefsizlik yaparlar ki dikkat çeksinler..

• Yalnız o inci ile o inci farklı. Senin dediklerini duydum o siteden bahsetmiyorum şerefsiz onlar :s Zaten yazmıyordum ben sadece neden silinir onu merak ettim.
  • aynen senın dediğin çakma inci
  • İnciye yapılan son saldırıdan sonra üyelikler kapandı modüller yanmış diyolardı yani yeni açılan üyeliklerin hepsi kapandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aleron

Arkadaşım normalde girmeyince falan silinmiyor zaten küfürlü bir site etnik kökenlere edilen hakret veya benzeri bir sebepten banlanmış olabilirsin ama senden ricam lütfen girme o siteye..Eğer atana biraz sayın varsa eğer yediğin ekmeğe bile biraz saygın varsa girme sanırım son olaylardan haberin yok şimdi burda yazamayacağım başlıkta yok ekmek s...ktim yok işte Kemal Paşa ve Aponun bilmemnesi falan gibi bir sürü hastalıklı beyin eseri şeyler yapmışlar her türlü fikre açık biriyimdir ( Shamanistimdir kökenimden dolayı..) ama açık fikirle anarşi ve saygısızlık arası çizgi vardır bu herifler bu çizgiyi geçmekle kalmamış (çok özür diliyorum adminler modlar ama yetti..) içine s*çmışlardır embesil ve zavallı asalak canlılardır vandalizm yapmadan bir halt olmayacaklarını bildiklerinden amerikan vari politiklarıyla her üç ayda bir düzenli olarak şerefsizlik yaparlar ki dikkat çeksinler..

İyi yazmışsın

• eyv kardeşim ama gerçekten çok sıktılar artık..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aleron

Arkadaşım normalde girmeyince falan silinmiyor zaten küfürlü bir site etnik kökenlere edilen hakret veya benzeri bir sebepten banlanmış olabilirsin ama senden ricam lütfen girme o siteye..Eğer atana biraz sayın varsa eğer yediğin ekmeğe bile biraz saygın varsa girme sanırım son olaylardan haberin yok şimdi burda yazamayacağım başlıkta yok ekmek s...ktim yok işte Kemal Paşa ve Aponun bilmemnesi falan gibi bir sürü hastalıklı beyin eseri şeyler yapmışlar her türlü fikre açık biriyimdir ( Shamanistimdir kökenimden dolayı..) ama açık fikirle anarşi ve saygısızlık arası çizgi vardır bu herifler bu çizgiyi geçmekle kalmamış (çok özür diliyorum adminler modlar ama yetti..) içine s*çmışlardır embesil ve zavallı asalak canlılardır vandalizm yapmadan bir halt olmayacaklarını bildiklerinden amerikan vari politiklarıyla her üç ayda bir düzenli olarak şerefsizlik yaparlar ki dikkat çeksinler..

Adam şamanist dinle bu adamı panpa. Şamanistlere saygım sonsuzdur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.