Esenlkler dilerim, ben LoL'ü bırakacağım ama bırakmadan önce hesabımı satmak istiyorum ancak hesabımı hangi site üzerinde ve ne kadara satacağımı bilmiyorum. Aşağıya hesap bilgilerimi bıraktım. Yardımlarınızı bekliyorum. Hesap Adı: MÜDÂFAA İ HUKUK Hesap Seviyesi: 73 Hesabın Tek/Çift Derecesi: Unranked Hesabın Esnek 5'e 5 Derecesi: Demir II Hesabın Takdir Seviyesi: 2 Hesabın Mavi Öz Miktarı: 408 Hesabın RP Miktarı: 293 Hesaptaki İfade Sayısı: 49 Hesaptaki Totem Sayısı: 24 Hesaptaki Şampiyon Sayısı: 78 Hesaptaki Kostümler: -Aristokrat Vayne -Lotus Çiçeği Karma -Kadim İlah Warwick -Shan Hai Parşömenleri Tahm Kench -Erdem Mızrağı Blitzcrank -2016 Dünya Şampiyonası Zed -Noel Baba Veigar -Yaralı Yürek Vi -Harekât Komandosu Lucian -Ruh Dövüşçüsü Pyke -Kazanova Master Yi -Vahşi Batılı Leona -Korkunç Gangplank -Kışın Seçilmişi Zilean -Lejyoner Pantheon -Gölgedövmeli Yone -Kanlı Ay Aatrox -Muay Thai Lee Sin -Urf Kench -Vahşi Batılı Tahm Kench -Kozmik Kılıç Master Yi -Balkabağı Prens Amumu -Arş Hükümdarı Zed -Kâbus Cho'Gath -Melun Hortlak Nocturne -Çelik İntikam Miss Fortune -Arcane Vi -Mistik Tahm Kench -Şeker Krizi Ziggs -Fatih Tryndamere -Tüylü Fizz -Waterloo Miss Fortune |
Bildirim