Şimdi Ara

LOL İçin Bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
9.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni bir bilgisayar toplamak istiyorum ancak toplamaktan pek anlamam şimdiye kadar hep tek markadan aldım ve pek araştırmadım şimdi araştırmak istiyorum.
    İstediğim tek şey oyun oynarken iyi bir performans. Çift monitör kullanmak istiyorum çok bütçem yok yardım eden etmeyen herkese teşükkürler.

• Donanıma git. Ayrıca sadece lol oynamak için alıyorsan çok ucuza birşey bulabilirsin. Ama bunu iyi düşün sadece lol içinmi. Sonra bf4'e crysis'e felan sararsın.
  • çift monitörü ne için kullanıcan
  • LoL icin cok yuksek olmasina gerek yok.4gb ram i3 islemci yetiyor.Ekran karti shader 4.0 desteklesin en az 128bit olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukerden1

çift monitörü ne için kullanıcan

Lol oynarken aklıma gelen şeyler oluyor ama oyun sonunda unutuyorum.Diğer ekran da unuttuğu şeyleri unutmadan yapabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lulu or AFK

Yeni bir bilgisayar toplamak istiyorum ancak toplamaktan pek anlamam şimdiye kadar hep tek markadan aldım ve pek araştırmadım şimdi araştırmak istiyorum.
    İstediğim tek şey oyun oynarken iyi bir performans. Çift monitör kullanmak istiyorum çok bütçem yok yardım eden etmeyen herkese teşükkürler.

İyi bir performans derken biraz açarsan daha çok yardım edebiliriz.50-60 fps'de oynamak için pek fazla bütçeye gerek yok.Bu arada ben iCarried
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Kratos-

quote:

Orijinalden alıntı: farukerden1

çift monitörü ne için kullanıcan

Lol oynarken aklıma gelen şeyler oluyor ama oyun sonunda unutuyorum.Diğer ekran da unuttuğu şeyleri unutmadan yapabilir.

bütçem az diyo. Ekstra masraf yapıcak gereksiz bence 2 monitör
  • quote:

Orijinalden alıntı: A4eK

quote:

Orijinalden alıntı: Lulu or AFK

Yeni bir bilgisayar toplamak istiyorum ancak toplamaktan pek anlamam şimdiye kadar hep tek markadan aldım ve pek araştırmadım şimdi araştırmak istiyorum.

İyi bir performans derken biraz açarsan daha çok yardım edebiliriz.50-60 fps'de oynamak için pek fazla bütçeye gerek yok.Bu arada ben iCarried

heheh naber gonyalım

60+fps olsun zaten üstünü ben anlayamıyorum bir türlü 150 fpsde de oynadım 60dan farkı yoktu benim için

• quote:

Orijinalden alıntı: illfeelbot

LoL icin cok yuksek olmasina gerek yok.4gb ram i3 islemci yetiyor.Ekran karti shader 4.0 desteklesin en az 128bit olsun.

pekii can alıcı soru gaç gayme ? her şeyi ile toplam yani
  • Arkadaşlar bende yazın 1.500 liraya kadar bir laptop almayı düşünüyorum.Sizce bu nasıl veya bu fiyata daha iyi bir öneriniz varmı? Bu arada hergün boş olduğum sürece saatlerce oyun oynayabiliyorum onun için doğru bir seçim yapmak istiyorum :(
    www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/acer-v3-571g-5323121tmaii-v3-571g-notebook-core-i5-26ghz-12gb-1tb-4gb-156-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=64849

• quote:

Orijinalden alıntı: Kru3gerBey

Arkadaşlar bende yazın 1.500 liraya kadar bir laptop almayı düşünüyorum.Sizce bu nasıl veya bu fiyata daha iyi bir öneriniz varmı? Bu arada hergün boş olduğum sürece saatlerce oyun oynayabiliyorum onun için doğru bir seçim yapmak istiyorum :(
    www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/acer-v3-571g-5323121tmaii-v3-571g-notebook-core-i5-26ghz-12gb-1tb-4gb-156-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=64849
    500- 600' e ekran kartı hariç iyi bir sistem alırsın. Ekran kartıda işin fantazisi.

Acer alma. Lenovo al. Hp'ye hiç bulaşma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stay With Me -- 29 Mayıs 2013; 23:21:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Stay With Me

500- 600' e ekran kartı hariç iyi bir sistem alırsın. Ekran kartıda işin fantazisi.

Arkadaş gibi bende bu işlere yabancıyım.Bütçemi belirttim önerebileceğiniz modeller var mı usta?
  • quote:

quote:

Arkadaş gibi bende bu işlere yabancıyım.Bütçemi belirttim önerebileceğiniz modeller var mı usta?

Alıntıları Göster
    ben 7 yıllık emektar ile oynuyorum 50-60 arası fps ile rahat birşekilde

sadece lol için alıcaksan fazla bir harcama yapana gerek yok

• quote:

quote:

Y500 lere bakmani tavsiye ederim.
  • quote:

LoL icin cok yuksek olmasina gerek yok.4gb ram i3 islemci yetiyor.Ekran karti shader 4.0 desteklesin en az 128bit olsun.

adam sırf lol için alıyorsa ve fazla parası yoksa 2gb ram 64 bit kartta yeterli.

Kardeş bütceyi yazsanda ona göre bişeler desek bizde. Ve hangi amaçla alıyorsun sırf lol icinmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoşYoksaDüşersin

quote:

adam sırf lol için alıyorsa ve fazla parası yoksa 2gb ram 64 bit kartta yeterli.

Kardeş bütceyi yazsanda ona göre bişeler desek bizde. Ve hangi amaçla alıyorsun sırf lol icinmi

evet sadece lol için alıyorum bütce aslında sorun değil ama ne kadar ucuz olursa o kadar iyi
  • quote:

Arkadaşlar bende yazın 1.500 liraya kadar bir laptop almayı düşünüyorum.Sizce bu nasıl veya bu fiyata daha iyi bir öneriniz varmı? Bu arada hergün boş olduğum sürece saatlerce oyun oynayabiliyorum onun için doğru bir seçim yapmak istiyorum :(

Y570 ssd'li model var. 2000 küsür liraya almıştım ama 1 sene geçti 1500lere düştü sanırım. Memnunum, öneririm. i7, ssd, 8gb ram, 2gb ddr3 nvidia gt55m. Tek eksik yanı full hd olmaması. Ama şahsen hd ready ile full hd arasındaki farkı algılayamıyorum ben. Tozlanmasına izin vermeyip düzenli temizlersen ısınma sorunu yok gibi. Görünüşü hoş.

Ama fiyat önemli değil, çok iyi bir şey olsun dersen;
    http://www.pcdepo.com/asus-n56vz-s4283h-16gb-notebook-urun8607.html

Edit: SSD önemli bence. %40 disk hızında artış demek. Windows'u yüklersin SSD diske(zaten 32gb ve 64gb seçeneği var lenovo da yani pek bir şey yükleyemezsin ama Windows yükleyince bilgisayar hızında farkedilir bir artış oluyor). 10sn de açılır bilgisayar. Denedim oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sir balık -- 30 Mayıs 2013; 2:16:22 >

• ben yaz doneminde
    islemci : amd fx 6300
    anakart : msi 970a
    ekran karti : sapphire hd 6850 2 gb 256 bit
    ram : 8 gb
    bu ozelliklere sahip bir kasa toplayacagim. tas catlasa 900 tl ediyor hesaplamalarima gore. goz onunde bulundurmani tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neutix

ben yaz doneminde
    islemci : amd fx 6300
    anakart : msi 970a
    ekran karti : sapphire hd 6850 2 gb 256 bit
    ram : 8 gb
    bu ozelliklere sahip bir kasa toplayacagim. tas catlasa 900 tl ediyor hesaplamalarima gore. goz onunde bulundurmani tavsiye ederim.
    bende pavilion g6 1307 et var i5 2.5 işlemci 4 gb ram radeon hd 7450m var herşey düşük 20 30 fps

• quote:

Orijinalden alıntı: Medeniyetsiz

bende pavilion g6 1307 et var i5 2.5 işlemci 4 gb ram radeon hd 7450m var herşey düşük 20 30 fps

özellikler aynı kartların modelide aynı ama ben pc yi açınca 55-60 fps 2 oyun attıktan sonra 30-40 fps 2-3 oyun daha atınca 20 fps oluyor soğutucu almanı ve içini temizletmeni tavsiye ederim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.