Şimdi Ara

LOL İçin Bilgisayar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
9.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Stay With Me

500- 600' e ekran kartı hariç iyi bir sistem alırsın. Ekran kartıda işin fantazisi.

Acer alma. Lenovo al. Hp'ye hiç bulaşma.

Neden hp alınmıyor ki? 6 aydır kullanıyorum ilk günkü performansı ile. Ayarlar mediumda sabit 60fps oynuyorum. 100'e kadar çıktığını biliyorum ama kullanmıyorum o şekilde. Makine modeli HP C5J76EA Pavilion g6-2277et Core i5-3210M 4GB. Fiyatı da gayet uygun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaramazovX -- 30 Mayıs 2013; 8:18:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neutix

ben yaz doneminde
    islemci : amd fx 6300
    anakart : msi 970a
    ekran karti : sapphire hd 6850 2 gb 256 bit
    ram : 8 gb
    bu ozelliklere sahip bir kasa toplayacagim. tas catlasa 900 tl ediyor hesaplamalarima gore. goz onunde bulundurmani tavsiye ederim.

Hocam yüksek ayarlarda kaç fps alırım bu özelliklerik aynısı ile ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.4 i7 işlemedenecide kasar mı lo cafede oyni oyna bıkdım.fightda %10 slow var sanki.

• quote:

Orijinalden alıntı: NothingLose

quote:

Orijinalden alıntı: neutix

ben yaz doneminde
    islemci : amd fx 6300
    anakart : msi 970a
    ekran karti : sapphire hd 6850 2 gb 256 bit
    ram : 8 gb
    bu ozelliklere sahip bir kasa toplayacagim. tas catlasa 900 tl ediyor hesaplamalarima gore. goz onunde bulundurmani tavsiye ederim.

Hocam yüksek ayarlarda kaç fps alırım bu özelliklerik aynısı ile ?

daha almadigim icin kesin bir yorum yapmayim. high i bilemem ama ortalama kalitede sabit 60 fpsde oynaman muhtemel. belki highta da 45-50 arasi gidersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kru3gerBey

Arkadaşlar bende yazın 1.500 liraya kadar bir laptop almayı düşünüyorum.Sizce bu nasıl veya bu fiyata daha iyi bir öneriniz varmı? Bu arada hergün boş olduğum sürece saatlerce oyun oynayabiliyorum onun için doğru bir seçim yapmak istiyorum :(
    www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/acer-v3-571g-5323121tmaii-v3-571g-notebook-core-i5-26ghz-12gb-1tb-4gb-156-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=64849

Lenovo z580 öneririm eğer ekran kartı az daha iyi olsun ve birazda şık olsun dersen z500 öneririm

• lol icin alinmaz pc biraz 2012 oyunlari kaldiricak bir sey al en kotu

• quote:

Orijinalden alıntı: Fulctrum

quote:

500- 600' e ekran kartı hariç iyi bir sistem alırsın. Ekran kartıda işin fantazisi.

Neden hp alınmıyor ki? 6 aydır kullanıyorum ilk günkü performansı ile. Ayarlar mediumda sabit 60fps oynuyorum. 100'e kadar çıktığını biliyorum ama kullanmıyorum o şekilde. Makine modeli HP C5J76EA Pavilion g6-2277et Core i5-3210M 4GB. Fiyatı da gayet uygun

Senin laptopu bilmem hocam laptoplarlada pek aram yoktur. Ancak hpde hep ısınma problemi var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fulctrum

quote:

Senin laptopu bilmem hocam laptoplarlada pek aram yoktur. Ancak hpde hep ısınma problemi var.

E tabi o kadar laptop alınacaksa altına 50 liralık bir de soğutma alınır herhalde. Çok güzel soğutucular var laptoplar için

• quote:

Orijinalden alıntı: Lulu or AFK

Yeni bir bilgisayar toplamak istiyorum ancak toplamaktan pek anlamam şimdiye kadar hep tek markadan aldım ve pek araştırmadım şimdi araştırmak istiyorum.
    İstediğim tek şey oyun oynarken iyi bir performans. Çift monitör kullanmak istiyorum çok bütçem yok yardım eden etmeyen herkese teşükkürler.

uzun süre notebook tan oyun oynamış biri olarak imzamdaki sistemi topladım geçen sene yazın. ssd ile birlikte harika bir deneyim bence. notebook bile alcaksan ssd hdd taktarmanı tavsiye ederim. akıcılık hız olarak çok fark ediyor. çok bütçem yok demişsin çift monitör kullancam demişsin.bence boşa masraf. PC toplarken ekran kartlarını tek tek inceledim. oyunlarda verdiği fps ler felan. Ama bütçene uyanı al koy. 100 fps fazla verse de insan gözüyle bunu anlayamıyorsun zaten. Benim pc vsync açıkken 60 fps sabit. kapalıyken basede no action ekranlarda 450 fps oyun sırasında 250-300 arası fps ile oynuyorum. Sistem standart ayarda herhangi bir o.c. yok. 60 fps ile olan farkı ben kendi gözümle hissedemiyorum açıkcası. Çift monitör olayını genelde twitch yayını yapanlar kullanıyor. bir ekranda yazırlar felan filan. diğer ekranda oyun. bence boşa masraf. Bütçeni söylersen yada pm atarsan felan sistem toplama konusunda yardımcı olmaya çalısayım elimden geldiğince.
    Özet olarak lol gibi bir oyunda çok iyi bir sistemle standart bir sistem arasında fark yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_DoMiNo -- 30 Mayıs 2013; 10:12:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

quote:

Arkadaşlar bende yazın 1.500 liraya kadar bir laptop almayı düşünüyorum.Sizce bu nasıl veya bu fiyata daha iyi bir öneriniz varmı? Bu arada hergün boş olduğum sürece saatlerce oyun oynayabiliyorum onun için doğru bir seçim yapmak istiyorum :(
    www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/acer-v3-571g-5323121tmaii-v3-571g-notebook-core-i5-26ghz-12gb-1tb-4gb-156-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=64849

Y570 ssd'li model var. 2000 küsür liraya almıştım ama 1 sene geçti 1500lere düştü sanırım. Memnunum, öneririm. i7, ssd, 8gb ram, 2gb ddr3 nvidia gt55m. Tek eksik yanı full hd olmaması. Ama şahsen hd ready ile full hd arasındaki farkı algılayamıyorum ben. Tozlanmasına izin vermeyip düzenli temizlersen ısınma sorunu yok gibi. Görünüşü hoş.

Ama fiyat önemli değil, çok iyi bir şey olsun dersen;
    http://www.pcdepo.com/asus-n56vz-s4283h-16gb-notebook-urun8607.html

Edit: SSD önemli bence. %40 disk hızında artış demek. Windows'u yüklersin SSD diske(zaten 32gb ve 64gb seçeneği var lenovo da yani pek bir şey yükleyemezsin ama Windows yükleyince bilgisayar hızında farkedilir bir artış oluyor). 10sn de açılır bilgisayar. Denedim oldu

Usta bu asus iyimişte pahalı ama düşüncem :) Ama o fiyatlardada çok seçenek var yani pişman olmayacağımız model mi parasına değer mi ?

• Masaüstü alacaksan benim bu yaz almayı planladığım bi toplama bilgisayar crysis bf4 falan tanımayan bir sistem bak istersen üstelik son derece uygun vatan haftasonu indirimiyle
     LOL İçin Bilgisayar
  • Donanım konusuna git daha bilgili kişiler cevap verir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

quote:

Y570 ssd'li model var. 2000 küsür liraya almıştım ama 1 sene geçti 1500lere düştü sanırım. Memnunum, öneririm. i7, ssd, 8gb ram, 2gb ddr3 nvidia gt55m. Tek eksik yanı full hd olmaması. Ama şahsen hd ready ile full hd arasındaki farkı algılayamıyorum ben. Tozlanmasına izin vermeyip düzenli temizlersen ısınma sorunu yok gibi. Görünüşü hoş.

Ama fiyat önemli değil, çok iyi bir şey olsun dersen;
    http://www.pcdepo.com/asus-n56vz-s4283h-16gb-notebook-urun8607.html

Edit: SSD önemli bence. %40 disk hızında artış demek. Windows'u yüklersin SSD diske(zaten 32gb ve 64gb seçeneği var lenovo da yani pek bir şey yükleyemezsin ama Windows yükleyince bilgisayar hızında farkedilir bir artış oluyor). 10sn de açılır bilgisayar. Denedim oldu

Usta bu asus iyimişte pahalı ama düşüncem :) Ama o fiyatlardada çok seçenek var yani pişman olmayacağımız model mi parasına değer mi ?

Bilmiyorum. Asus kullanmadım hiç ama kullananlar iyi diyor. Ekran kartına benchmarktan bakmak lazım.

Donanım bölümünde daha bilgili arkadaşlar bulabilirsin konu ile ilgili.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Kratos-

quote:

Orijinalden alıntı: farukerden1

çift monitörü ne için kullanıcan

Lol oynarken aklıma gelen şeyler oluyor ama oyun sonunda unutuyorum.Diğer ekran da unuttuğu şeyleri unutmadan yapabilir.

şimdi kullandığın monitörü kullanabilirsin bunun için. fazla bütçen yoksa çift montiör gereksiz olur.

ben sana kabataslak bi öneri yapiyim:

işlemci: herhangi bir 3. nesil core i5 işlemci.
    alternatif: amd fx8120. ki bu işlemci ilk çıktığında alınması saçmaydı. muhtemelen şu anda fiyatı çok düştüğü için en alınabilir işlemcilerden biri. sonuçta boru değil 8 çekirdekli.

anakart: intel için z77, amd için 990fx bi anakart.

ekran kartı: amd 7850, bütçen yeterse 7870. nvidia ekran kartlarını pek takip edemiyorum ama 7850 nin fiyat performans oranı oldukça yüksek.

ram: gskill marka 4x2 gb 1600 mhz ram işini görecektir. marka olarak gskill almanı öneririm. sonrasında corsair, kingston gibi markalara bakabilirsin.

sabit disk: sana önerim ssd alman. 60 gb da olsa bi ssd al. yanına şimdiki harddiskini bile kullansan yeter. hard disk de alacaksan markaların orta-üst seviye modellerini kullanabilirsin. boyutunu falan bütçene göre ayarlayabilirsin.

kasa: zevkine göre iyi bi markadan kasa al . ama hazır bilgisayar kullandığın için önceden ucuz ve dandik kasalar seni cezbedebilir. belli bi seviyenin üstünde kasa almanı öneriyorum.

power supply: 600 watt üzeri 80+ bir power supply. fiyata göre tercih edebilirsin.

monitör: 23" ips bir monitör almanı öneririm. ips monitörlerin renkleri çok daha iyidir. emin ol memnun kalırsın.

daha çok öneri almak için forumun donanım bölümü bu iş için bulabileceğin en iyi yer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asterisk* -- 30 Mayıs 2013; 14:00:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KoşYoksaDüşersin

quote:

Orijinalden alıntı: Medeniyetsiz

bende pavilion g6 1307 et var i5 2.5 işlemci 4 gb ram radeon hd 7450m var herşey düşük 20 30 fps

özellikler aynı kartların modelide aynı ama ben pc yi açınca 55-60 fps 2 oyun attıktan sonra 30-40 fps 2-3 oyun daha atınca 20 fps oluyor soğutucu almanı ve içini temizletmeni tavsiye ederim

ayarlar hangi seviyede hocam çözünürlük falan

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KoşYoksaDüşersin

quote:

bende pavilion g6 1307 et var i5 2.5 işlemci 4 gb ram radeon hd 7450m var herşey düşük 20 30 fps

özellikler aynı kartların modelide aynı ama ben pc yi açınca 55-60 fps 2 oyun attıktan sonra 30-40 fps 2-3 oyun daha atınca 20 fps oluyor soğutucu almanı ve içini temizletmeni tavsiye ederim

ayarlar hangi seviyede hocam çözünürlük falan

çözünürlük 1366x768 grafikler karakter kalitesi very high efekt kalitesi high diğerleri medium

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.