Selamlar dh forum üyeleri arkadaşlar.. bende casperın modelini bilmedigim eski bir dizüstü bilgisayarı vardı, en düşük ayarlarda 150-160 fps alıyorum, paylaşlıydı galiba ekran kartı, bilgisayarı kardesime yolladım, kendim cihazsız kaldım. İstediğim öneri şu, maksimum 1500-1600 liraya kadar bütçem var, lol oynarken sorun çıkartmayacak düşük ayarlarda da olsa 150-160 fpsi bana sağlayacak bir dizüstü önerisi. Oynayacagım tek oyun lol olacak bu arada.
Bi tane buldum ama tam kestiremiyorum link atarsanız memnun olurum, kartla alacağım cihazı cünkü.
ama Acer espire serisinden pc bakabilirsin ben gayet memnunum.İndirimdeyken 1,5k ya almıştım indirimsiz fiyatı olmuştur bu para artık 2 yıl önce almıştım.Normal ayarda 170 fps alıyorum.Tek sorun biraz hızlı ısınıyor.
Cevabınız için çok teşekkür ederim, bilgisayarla vs. hiç aram olmadığı için anlayamıyorum alacağım cihazın özelliklerinden, ben daha paylaşımlı ekran kartıyla paylaşımsızı ayıramıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Babamintorunu
Cevabınız için çok teşekkür ederim, bilgisayarla vs. hiç aram olmadığı için anlayamıyorum alacağım cihazın özelliklerinden, ben daha paylaşımlı ekran kartıyla paylaşımsızı ayıramıyorum.
1000 liranın üstündeki her bilgisayar lol'ü çalıştırır. Bütçen ne? Toplama bilgisayar yapalım onu al.
Bütçem maksimum 1500, ben dizüstü düşünüyorum. Peki paylaşımlı ekran kartı olan i5 işlemcili laptopla düşük ayarlarla 150-160 fps almam mümkün olur mu? Ram 4gb varsayalım.
Üyeleri arkadaşlar
quote:
Bütçem maksimum 1500, ben dizüstü düşünüyorum. Peki paylaşımlı ekran kartı olan i5 işlemcili laptopla düşük ayarlarla 150-160 fps almam mümkün olur mu? Ram 4gb varsayalım.
1600 lirayla lol oynaman imkansız. En az 5000 lira bütçenin olması lazım
quote:
Orijinalden alıntı: SOLO-GANG
1600 lirayla lol oynaman imkansız. En az 5000 lira bütçenin olması lazım
Masaüstü toplamak istersen alacağın herhangi bir laptoptan daha performanslı olur
1500 liradaki her bilgisayar lolü kaldırır. Spesifik olarak direkt bilgisayar önerisi yazsan da olurdu.
quote:
Orijinalden alıntı: Deathspell Omega
1500 liradaki her bilgisayar lolü kaldırır. Spesifik olarak direkt bilgisayar önerisi yazsan da olurdu.
öneri verdik işte o bilgisayarlar işini görür, 5000 lira gerekir diyen adamdan her türlü şüphe ederim. nitekim 7 senelik radeon hd 2600 ekran kartlı alet ile bile sorunsuz oynuyorum. lol çok ağır kofigürasyon gerektirmiyor.
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
Isınma sına çok dikkat et termal throttling gibi bir şey var cpuda eğer cok ısınırsa performansı düşürüyor biosta ayar yoksa bunu bios modlamadan bunu engelleyemezsin. ASUS x550jk 2200 tl ama alabileceksen onu al . Ekran karti paylaşımlı olursa pc nin raminden kullanır o yüzden 4 gb az olur ama x550 jkda gtx serisi ekran kartı var ve rbam 4 GB yada 8 gb 12 GB upgrade yapabiliyorsun sana tavsiyem gtx serisi ekran karti olan bir pc al gtx 750 750 ti 760 gtx 850 860 gtx 950 gtx 950 gtx 960 her şey full de + 200 fps alirsin video çekip stream yapmak istersen baya iyi olur asus x550 jk
quote:
Orijinalden alıntı: ProVival
Isınma sına çok dikkat et termal throttling gibi bir şey var cpuda eğer cok ısınırsa performansı düşürüyor biosta ayar yoksa bunu bios modlamadan bunu engelleyemezsin. ASUS x550jk 2200 tl ama alabileceksen onu al . Ekran karti paylaşımlı olursa pc nin raminden kullanır o yüzden 4 gb az olur ama x550 jkda gtx serisi ekran kartı var ve rbam 4 GB yada 8 gb 12 GB upgrade yapabiliyorsun sana tavsiyem gtx serisi ekran karti olan bir pc al gtx 750 750 ti 760 gtx 850 860 gtx 950 gtx 950 gtx 960 her şey full de + 200 fps alirsin video çekip stream yapmak istersen baya iyi olur asus x550 jk
imzam
quote:
Orijinalden alıntı: bursalıtimsah
imzam
Alıntıları Göster
almayın şu lanet laptopu oyun oynanmıyor anlayın! al 1500 liraya masaüstü 10 kat daha iyi laptoptan
quote:
Orijinalden alıntı: -Reikokuna
almayın şu lanet laptopu oyun oynanmıyor anlayın! al 1500 liraya masaüstü 10 kat daha iyi laptoptan
Haklısın ama bi yerlere gitmen gerekir falan ben evde oynuyorum ama ailem masaüstü ye yer yok diyor görüntü kirliliği diyorlar bu yüzden laptop almak zorunda kaldım
filojistoN
kullanıcısına yanıt
+1
Teşekkürler ilginiz için, çok sık seyehat eden biriyim, o yüzden sıcak bakamıyorum masaüstü fikrine. Epey bir fikrim oluştu, teşekkürler tekrar.
quote:
Teşekkürler ilginiz için, çok sık seyehat eden biriyim, o yüzden sıcak bakamıyorum masaüstü fikrine. Epey bir fikrim oluştu, teşekkürler tekrar.
Bende laptop almıstım 3 sene once asus n56dp.Lolu kaldırıyor ama ılerkı senelerde başka oyun oynamak ıstersen laptoplar sorun cıkarıyor.Ben laptop aldıgıma pısmanım.Seneye ıyı bır unı kazanırsam 1,5 - 2 bıne masaustu dızıcem.Ben sana masaustu onerırım.Eğer laptopu dışarda cok fazla kullanmıyorsan...
Ben bu sistemle mediumda ve 5v5 savaşlarda 35 fps alıyordum