Şimdi Ara

lol için pc (League of Legends) 500 TL bütçe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sadece League of Legends oynayabileceğim bir sistem toplamak istiyorum.Elimde 300W quake marka power supply ,80GB IDE HDD ve kasa mevcut geriye kalan bileşenleri en uygun bicimde maksimum 500 TL bütçe ile toplamak istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

• Amd A10 5800K 284TL
    Asus F2A55M LE 172TL
    Gskill Ares Blue Low Profile 1600 MHZ 2x4 Dual ram 119TL

Toplam 580TL vatan bilgisayarda fiyat fazla dersen işlemciyi A8 5600K'da alabilirsin. Fiyatı biraz daha artırabilirim dersen ramleri 1866MHZ almanı öneririm. APU'larda entegre gpu'nun gücü ramlere bağlı. İlerde içindeki dahili gpu'ya uyumlu bir ekran kartı takarsanda AMD dual graphics teknolojisi ile 2 ekran kartı varmış gibi kullanabilirsin.

Edit: 2. elden birde 500W PSU öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duellist -- 21 Haziran 2013; 19:30:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duellist

Amd A10 5800K 284TL
    Asus F2A55M LE 172TL

Toplam 580TL vatan bilgisayarda fiyat fazla dersen işlemciyi A8 5600K'da alabilirsin. Fiyatı biraz daha artırabilirim dersen ramleri 1866MHZ almanı öneririm. APU'larda entegre gpu'nun gücü ramlere bağlı. İlerde içindeki dahili gpu'ya uyumlu bir ekran kartı takarsanda AMD dual graphics teknolojisi ile 2 ekran kartı varmış gibi kullanabilirsin.

teşekkürler ilginiz için Affınıza sığınarak birşey sormak istiyorum, bu sistem sanki çok daha yuksek seviyeli oyunlar için benim için sadece League of Legends'i çalıştırması yeterli, lol sistem gereksinimleri alttaki gibi;

3 GHz processor
    2 GB of RAM (Windows Vista and 7 users will want 4 GB of RAM or more)
    6 GB available hard disk space
    GeForce 8800 or equivalent video card (Dedicated GPU with 512MB+ Video Memory(VRAM))
    Support for DirectX v9.0c or better.
    Windows XP with the latest service pack installed, Windows Vista with the latest service pack installed, or Windows 7 (Mac OS and Linux are currently not supported)
    The latest update to .NET Framework from Microsoft

• quote:

Orijinalden alıntı: g0kh4ns

quote:

Orijinalden alıntı: Duellist

Amd A10 5800K 284TL
    Asus F2A55M LE 172TL

teşekkürler ilginiz için Affınıza sığınarak birşey sormak istiyorum, bu sistem sanki çok daha yuksek seviyeli oyunlar için benim için sadece League of Legends'i çalıştırması yeterli, lol sistem gereksinimleri alttaki gibi;

3 GHz processor
    2 GB of RAM (Windows Vista and 7 users will want 4 GB of RAM or more)
    6 GB available hard disk space
    GeForce 8800 or equivalent video card (Dedicated GPU with 512MB+ Video Memory(VRAM))
    Support for DirectX v9.0c or better.
    Windows XP with the latest service pack installed, Windows Vista with the latest service pack installed, or Windows 7 (Mac OS and Linux are currently not supported)
    The latest update to .NET Framework from Microsoft

Sistem gereksinimleri hakkında fikrim var bende seve seve TR serverında oynuyorum nickim: ChipMChunk bu sistemle orta ayarlada BF3 bile oynarsın ama daha iyisini almak varken niye kötüsüyle yetineceksinki. Neyse madem düşük birşey istedin ona göre söyleyeyim bari.

Amd Athlon x2 270 işlemci 119TL
    Msi 970A-G43 164TL
    Powercolor HD6570 107TL
    Patriot 4gb 1600mhz cl9 ram 48TL

Vatandan toplam 438TL yalnız evdeki psunun kaldırmama ihtimali var o yüzden birde 500W psu alman gerekebilir. Ancak üstteki sistem tabikide daha iyi oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Merhaba arkadaşlar

Sadece League of Legends oynayabileceğim bir sistem toplamak istiyorum.Elimde 300W quake marka power supply ,80GB IDE HDD ve kasa mevcut geriye kalan bileşenleri en uygun bicimde maksimum 500 TL bütçe ile toplamak istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

İşlemci: AMD Athlon II X2 270

Anakart: MSI 760GM-P21 (FX)

RAM: Corsair 4 GB XMS3 DDR3 1600 MHz CL9

Ekran Kartı: Sapphire HD 6670 2 GB 128 Bit DX 11

PSU: Xilence XP400 400 Watt 120 mm fan RedWing R3

TOPLAM: 528 lira %25 indirimli fiyatlarla.. Bu sistem LOL için sana fazlasıyla yeterli gelecektir..

• ilginiz için teşekkür ederim hayırlı akşamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelmax

quote:

Merhaba arkadaşlar

TOPLAM: 528 lira %25 indirimli fiyatlarla.. Bu sistem LOL için sana fazlasıyla yeterli gelecektir..

benim sistemimle tıpatıp aynı sadece güç kaynağım 550 watt. lolde ultra ayarlarda 60-70 fps arası geziniyor en ufak bi kasma yok ayrıca crysis 2 cod7 gibi oyunlarıda hiç kasmadan oynuyorum ekran kartı güzel öneririn ;)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelmax

quote:

Merhaba arkadaşlar

evet alacaksan bu sistemi al dostum. 6670 ekran kartı cidden fiyatına göre çok iyi bi karttır.

• ben olsam apu sistem alırdım geleceğe yatırım olsun diye
  • ARKADAŞLAR BİR SORUM OLACAK BEN PC TOPLIYACAĞIM LOL İÇİN TOPLAYACAĞIM PC ŞU

İŞLEMCİ:AMD FX 6300 6 ÇEKİRDEKLİ 3.5 GHZ

EKRAN KARTI:MSI R7 240 2 GB 128 BİT

ANAKART:GİGABYTE 78 LMT AMD-AM3-DDR3

KİNGSTON 4GB DDR3 1600 MHZ CL11

POWER SUPLY:HADRON 12CM 500W FANLI

BU SİSTEMLE LEAGUE OF LEGENDS OYUNUNDA EN YÜKSEK ORTA DERECELERDE KAÇ FPS ALIRIM?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.