Şimdi Ara

Lol için upload mı önemli download mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
7.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Lol için upload mı önemli download mı?

Hız testi sonucum yukarıdaki gibi. Ping ve download iyi olmasına rağmen oyunda ping sorunu yaşıyorum, ping sürekli değişiyor (70-300 arası). Sorunum upload'dan mı kaynaklanıyor, başka bu sorunu yaşayan, bir fikri olan var mı ?

• ikiside gayet önemli sonuçta hem veri gönderiyorsun hem veri alıyorsun. ama download bi nebze daha önemli çünkü daha çok veri alıyorsun. en önemlisi ise ping dir. ping kavramını bi araştır istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfbmfb

ikiside gayet önemli sonuçta hem veri gönderiyorsun hem veri alıyorsun. ama download bi nebze daha önemli çünkü daha çok veri alıyorsun. en önemlisi ise ping dir. ping kavramını bi araştır istersen.
    ping ve download iyi olmasına rağmen bu sorunu yaşamamın sebebi ne olabilir ?
  • Sorun download veya uploadda değil bence. Çünkü bu verilerle sorun olmaması lazım. Gelen internette ani yükselmeler olduğu için sorun olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Cosan

Sorun download veya uploadda değil bence. Çünkü bu verilerle sorun olmaması lazım. Gelen internette ani yükselmeler olduğu için sorun olabilir.
    Peki bu neden kaynaklanıyodur hocam yada bunu nasıl çözebiliriz ?
  • İkiside önemli değil bağlantı kalitesi önemli ! Zaten bağlatı kelitesi iyiyse onlarda iyidir ama bazen çok yüksek Download'a ulaşıp ping yüksek olabilir yani kalite derken kablolama yoğunluk aradaki rauter falan filan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OmC43 -- 30 Haziran 2014; 17:55:57 >
  • OmC43 kullanıcısına yanıt
    Aynen, TTNet'in kabloları eski olduğu içinde sorun olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Cosan

Aynen, TTNet'in kabloları eski olduğu içinde sorun olabilir.
    internet bağlantısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tal.

internet bağlantısı

Alıntıları Göster
    Peki bu bağlantı kalitesini arttırmak için biz bişey yapabilir miyiz ?
  • ana merkeze uzaklık onemlı .
  • Ikiside onemli sonucta hem veri aliyosun hemde karsi tarafa yolluyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: surasyas

Ikiside onemli sonucta hem veri aliyosun hemde karsi tarafa yolluyosun
    Server olarak İstanbul seçmişsin. Oyun serverları Almanyada. Frankurt'u seçip oyunda alacağın pingi öğrenebilirsin.

Kimse de söylememiş. Kablo falan siz hayırdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

Server olarak İstanbul seçmişsin. Oyun serverları Almanyada. Frankurt'u seçip oyunda alacağın pingi öğrenebilirsin.

yazık günah bu ne yav

• quote:

Orijinalden alıntı: Litendria

quote:

yazık günah bu ne yav

Alıntıları Göster

Şu an 3mbit internet hızım, pek önemli değil yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Litendria

quote:

yazık günah bu ne yav

Alıntıları Göster
    Paket kaybı da olabilir.

• quote:

Hocam kabloluda da aynı sorun var, farklı bilgisayarda ethernet ile denedim aynı. Modeme yeni firmware falan mı atmak lazım acaba ?

Birde frankfurt için sonuç böyle çıktı ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _mta_ -- 30 Haziran 2014; 23:53:27 >

• hocam ben de sonradan farkettim zenmate ve vpn kullanıyordum internet iyi olmasına rağman 632 ping gördüm kapatınca 60a indi
  • Bende bu ikiside yok hocam, dns vardı onuda otamatik yaptım, sonuç aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: _mta_

quote:

Hocam kabloluda da aynı sorun var, farklı bilgisayarda ethernet ile denedim aynı. Modeme yeni firmware falan mı atmak lazım acaba ?

Kabloyla bilgisayarla olmaz. Arayın internet sağlayıcınızı, durum böyle böyle diyin. Gelsin teknik servis baksın. Ne diye siz uğraşıyorsunuz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _mta_

quote:

Kabloyla bilgisayarla olmaz. Arayın internet sağlayıcınızı, durum böyle böyle diyin. Gelsin teknik servis baksın. Ne diye siz uğraşıyorsunuz.

Alıntıları Göster
    yardımı olur mu bilmem ama benim başıma gelen sıkıntıyı yazayım belki aynı problem sende de vardır.
    bende de böyle sürekli pingde oynamalar oluyordu bunun sadece telefonun modeme bağlandığı zamanlarda olduğunu farkettim çok çekmiştim bu problemden ama artık rahatım. eğer varsa böyle bi durumun telefonun modeme bağlı olmadan dene derim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.