Bildirim
Lol için upload mı önemli download mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
ikiside gayet önemli sonuçta hem veri gönderiyorsun hem veri alıyorsun. ama download bi nebze daha önemli çünkü daha çok veri alıyorsun. en önemlisi ise ping dir. ping kavramını bi araştır istersen. -
ping ve download iyi olmasına rağmen bu sorunu yaşamamın sebebi ne olabilir ?quote:
Orijinalden alıntı: mfbmfb
ikiside gayet önemli sonuçta hem veri gönderiyorsun hem veri alıyorsun. ama download bi nebze daha önemli çünkü daha çok veri alıyorsun. en önemlisi ise ping dir. ping kavramını bi araştır istersen. -
Sorun download veya uploadda değil bence. Çünkü bu verilerle sorun olmaması lazım. Gelen internette ani yükselmeler olduğu için sorun olabilir. -
Peki bu neden kaynaklanıyodur hocam yada bunu nasıl çözebiliriz ?quote:
Orijinalden alıntı: M.Cosan
Sorun download veya uploadda değil bence. Çünkü bu verilerle sorun olmaması lazım. Gelen internette ani yükselmeler olduğu için sorun olabilir. -
İkiside önemli değil bağlantı kalitesi önemli ! Zaten bağlatı kelitesi iyiyse onlarda iyidir ama bazen çok yüksek Download'a ulaşıp ping yüksek olabilir yani kalite derken kablolama yoğunluk aradaki rauter falan filan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OmC43 -- 30 Haziran 2014; 17:55:57 > -
Aynen, TTNet'in kabloları eski olduğu içinde sorun olabilir. -
internet bağlantısıquote:
Orijinalden alıntı: M.Cosan
Aynen, TTNet'in kabloları eski olduğu içinde sorun olabilir. -
Peki bu bağlantı kalitesini arttırmak için biz bişey yapabilir miyiz ?quote:
Orijinalden alıntı: Tal.
internet bağlantısı
Alıntıları Göster -
ana merkeze uzaklık onemlı . -
Ikiside onemli sonucta hem veri aliyosun hemde karsi tarafa yolluyosun -
Server olarak İstanbul seçmişsin. Oyun serverları Almanyada. Frankurt'u seçip oyunda alacağın pingi öğrenebilirsin.quote:
Orijinalden alıntı: surasyas
Ikiside onemli sonucta hem veri aliyosun hemde karsi tarafa yolluyosun
Kimse de söylememiş. Kablo falan siz hayırdır -
quote:
Orijinalden alıntı: sir balık
Server olarak İstanbul seçmişsin. Oyun serverları Almanyada. Frankurt'u seçip oyunda alacağın pingi öğrenebilirsin.
Kimse de söylememiş. Kablo falan siz hayırdır
yazık günah bu ne yav
-
quote:
Orijinalden alıntı: Litendriaquote:
Server olarak İstanbul seçmişsin. Oyun serverları Almanyada. Frankurt'u seçip oyunda alacağın pingi öğrenebilirsin.
yazık günah bu ne yav
Alıntıları Göster
Şu an 3mbit internet hızım, pek önemli değil yani
-
Paket kaybı da olabilir.quote:
Orijinalden alıntı: Litendriaquote:
yazık günah bu ne yav
Alıntıları Göster
-
quote:
Hocam kabloluda da aynı sorun var, farklı bilgisayarda ethernet ile denedim aynı. Modeme yeni firmware falan mı atmak lazım acaba ?
Birde frankfurt için sonuç böyle çıktı ;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _mta_ -- 30 Haziran 2014; 23:53:27 >
-
hocam ben de sonradan farkettim zenmate ve vpn kullanıyordum internet iyi olmasına rağman 632 ping gördüm kapatınca 60a indi -
Bende bu ikiside yok hocam, dns vardı onuda otamatik yaptım, sonuç aynı -
quote:
Orijinalden alıntı: _mta_
quote:
Hocam kabloluda da aynı sorun var, farklı bilgisayarda ethernet ile denedim aynı. Modeme yeni firmware falan mı atmak lazım acaba ?
Kabloyla bilgisayarla olmaz. Arayın internet sağlayıcınızı, durum böyle böyle diyin. Gelsin teknik servis baksın. Ne diye siz uğraşıyorsunuz.
-
yardımı olur mu bilmem ama benim başıma gelen sıkıntıyı yazayım belki aynı problem sende de vardır.quote:
Orijinalden alıntı: sir balıkquote:
Orijinalden alıntı: _mta_
quote:
Kabloyla bilgisayarla olmaz. Arayın internet sağlayıcınızı, durum böyle böyle diyin. Gelsin teknik servis baksın. Ne diye siz uğraşıyorsunuz.
Alıntıları Göster
bende de böyle sürekli pingde oynamalar oluyordu bunun sadece telefonun modeme bağlandığı zamanlarda olduğunu farkettim çok çekmiştim bu problemden ama artık rahatım. eğer varsa böyle bi durumun telefonun modeme bağlı olmadan dene derim.
Benzer içerikler
- kara alistar fiyat
- 1 milyon shaco ne demek
- lol kite ayarları
- shaco replikleri
- lol herkesi susturmak
- riot mmorpg
- league of legends kaç gb
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X