Şimdi Ara

Lol için uygun fiyatlı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütçesizlikten öldüğüm ve çokta anlamadığımdan size sorayım dedim. 600-700 tl civarı bir kasa önerebilir misiniz? Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgisayarımı satıyorum istenirsen ufak bir ikramda bulunabilirim LOL gibi oyunları çok yüksek ayarlarda oynamadığınız sürece yeterli geliyor.
  • I3 4130 islemci
    4 gb ddr3 ram
    H81 en ucuz anakart
    300w psu lu kasa
    1 tb hdd
    Lol entegreyle oynarsin buyuk ihtimalle. 2. El daha guzel bir seyler yakalayabilirisn.

2. El alacaksan sistemi
    Mutlaka en az 4 Gb ram olsun
    En az 2 cekirdeklig2020 g3228 gibi veya 4 cekirdekli q6600 veya i3 ler gibi islemcisi olsun.
    500 gb civari hdd olsun
    Ekran karti olarak da ddr5 olmasina dikkat edin 1 gb olur 2 gb olur farketmez ddr5 ve dx 11 destekli olursa 700 liraya bu sekilde bir sistem bulunabilir ki sadece lol degil baska oyunlar da oynarsin.
    Alternatif olarak Apu sistem alinabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

I3 4130 islemci
    4 gb ddr3 ram
    H81 en ucuz anakart
    300w psu lu kasa
    1 tb hdd
    Lol entegreyle oynarsin buyuk ihtimalle. 2. El daha guzel bir seyler yakalayabilirisn.

2. El alacaksan sistemi
    Mutlaka en az 4 Gb ram olsun
    En az 2 cekirdeklig2020 g3228 gibi veya 4 cekirdekli q6600 veya i3 ler gibi islemcisi olsun.
    500 gb civari hdd olsun
    Ekran karti olarak da ddr5 olmasina dikkat edin 1 gb olur 2 gb olur farketmez ddr5 ve dx 11 destekli olursa 700 liraya bu sekilde bir sistem bulunabilir ki sadece lol degil baska oyunlar da oynarsin.
    Alternatif olarak Apu sistem alinabilir

Gayet yeterli imzamdaki sistemle entegre grafikle gölgeler kapalı 1600-900 çözünürlükte 70fps altına düşmüyorum :)
  • alkovel A kullanıcısına yanıt
    Elinde kullanabileceğin parça var mı kardeşim? Harddisk, ram vs.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.