Şimdi Ara

LoL İninal Kart (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben internetten sipariş verdim. En son bu maili cevaplayın dedi. Cevapladım hala ses soluk çıkmadı kaç gündür
  • 1,5 aydır bekliyorum , hala gelecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cep-T Paracard en rahatı.

• quote:

Orijinalden alıntı: SpyNerology

Cep-T Paracard en rahatı.

peki bu nasıl hocam

• yaş sınırı yok diye biliyorum kartı çıkartıyosun sonra paso gibi kullanıyosun kredi kartı işlevi görüyo
  • Yas sınırı yok ptt veya migrostan alıyorsun. Akbil gibi düsün istedigin miktarı yatırıyorsun master card ibaresi gördügün her yerde kullanabiliyorsun
  • her pttde bulunurmu peki

• Atmden yatır işte güvenilir siteler var e-pin için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pkmn

migros ve ptt den alabiliyorsun.Ad soyad vs soruyorlar önemli bir bilgi vermiyorsun.Bankayla alakası yok kartı alıp migros ptt şubelerine gidip para yükletiyorsun akbil gibi harcıyorsun sonra.

1. sorum
    peki bu kartın adı ne veya ptt veya migrosa gittiğimizde ne diyerek bu kartı alıyoruz

diyelim ki ptt ye gitti adama ne demem lazım bu kart için

abi bir kart var alıyosun sonra ona para yatırıp oyunlarda kullanıyosun diyemem ya adama

2. sorum
    bu kartı aldık diyelim ki içine para yükledik sonra bu parayı kullanmak için evde pc yi açtım rp satın al yazısına tıkladım burdan sonra hangi seçenek ile devam etmem lazım ?

cevaplarsan bütün sorunlar ortadan kalkar dediklerin kafama baya yattı akbil gibi kullanmak güzel olsa gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynsemre1 -- 30 Eylül 2013; 10:50:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ynsemre1

quote:

migros ve ptt den alabiliyorsun.Ad soyad vs soruyorlar önemli bir bilgi vermiyorsun.Bankayla alakası yok kartı alıp migros ptt şubelerine gidip para yükletiyorsun akbil gibi harcıyorsun sonra.

1. sorum
    peki bu kartın adı ne veya ptt veya migrosa gittiğimizde ne diyerek bu kartı alıyoruz

abi bir kart var alıyosun sonra ona para yatırıp oyunlarda kullanıyosun diyemem ya adama

2. sorum
    bu kartı aldık diyelim ki içine para yükledik sonra bu parayı kullanmak için evde pc yi açtım rp satın al yazısına tıkladım burdan sonra hangi seçenek ile devam etmem lazım ?

cevaplarsan bütün sorunlar ortadan kalkar dediklerin kafama baya yattı akbil gibi kullanmak güzel olsa gerek

derdimin dermanı oldum kardesüm aynen bende bu sekilde yapıcam yardımcı olum

• quote:

Orijinalden alıntı: ynsemre1

quote:

1. sorum

2. sorum

kartın adı ininal kart gittiğin zaman ininal kart satın almak istiyorum diyeceksin her yükletmeye gittiğinde ise ininal kart yüklemesi yapmak istiyorum diyeceksin.

Karta para yükledikten sonra ben gamesultandan ödeme bildirimi yapıp öyle e pin alıyorum ama sanırım oyundan rp satın al kısmında master card seçeneğine giriyor bu kart.Nede olsa master card ın bir ürünü ordanda alabilirsin diye düşünüyorum denemedim hiç.

Sadece lol değil anlaştığı her yerden faydalanabiliyorsun ve indirimler kazanabiliyorsun.

http://www.ininal.com/uyeIsYerlerimiz/

• quote:

Orijinalden alıntı: SevimliKedicik

quote:

Orijinalden alıntı: shez

quote:

Orijinalden alıntı: SevimliKedicik

GameSultandan alabilirsin, banka havale yolu ile.

Ben xgameden aldigimda 10 liralik rp 15 e gelmisti gamesultan fark koyuyormu?

Koymuyor diye biliyorum sen yine siteden bak ama TR için 20 tl, 1780 rp mi veriyordu bende arkadaşımdan görmüştüm konuşmuştum ama ben westte oynuyorum o yüzden tam bilmiyorum ama yukarıda dediğim gibi olması lazım

bende eastteyim oyun içinden almayı düşünüyorum daha iyi gibi

• quote:

Nede olsa master card ın bir ürünü ordanda alabilirsin diye düşünüyorum denemedim hiç.

Sadece lol değil anlaştığı her yerden faydalanabiliyorsun ve indirimler kazanabiliyorsun.

Kredi kartı değil ancak kredi kartı gibi gözüküyor. Mastercard ibaresi gözüken her yerde kullanılabiliyor . Restaurant da hesap bile ödedim ben bu kartla :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.