Bildirim
LoL İninal Kart
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
migros ve ptt den alabiliyorsun.Ad soyad vs soruyorlar önemli bir bilgi vermiyorsun.Bankayla alakası yok kartı alıp migros ptt şubelerine gidip para yükletiyorsun akbil gibi harcıyorsun sonra. -
Yaş sorun değil.
Rp satın al kısmından Master Card'ı seçip bilgileri girerek RP alabilirsin.
PTT veya Migros'tan (Tansaş oluyor mu bilmiyorum) veya kendi sitesinden alabilirsin.
Kart hiçbir kişiye ait değil ve üstünde isim falan yazmıyor. -
Benim gibi Paysafecard kullanabilirsin..quote:
Orijinalden alıntı: Sandor Clegane
Yaş sorun değil.
PTT veya Migros'tan (Tansaş oluyor mu bilmiyorum) veya kendi sitesinden alabilirsin.
Kart hiçbir kişiye ait değil ve üstünde isim falan yazmıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: SirCrocodile
Yaş sorun değil.
Kart hiçbir kişiye ait değil ve üstünde isim falan yazmıyor.
Artık tansaş yok kardeş migrosa bağlandı -
Evinin yakınında Çağrı veya Hakmar var mı? Eğer varsa Paysafe PIN alırsın hiç zahmetli değil.2 haftadır kullanıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Wholtran
Benim gibi Paysafecard kullanabilirsin..
Alıntıları Göster
İninal alacak yakında bir yer yoksa diye yazdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arawnn47 -- 29 Eylül 2013; 22:53:17 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Arawnn47
Evinin yakınında Çağrı veya Hakmar var mı? Eğer varsa Paysafe PIN alırsın hiç zahmetli değil.2 haftadır kullanıyorum.
hocam tam açarmısın pek anlamadım ne işe yarar alacagım yerlerin tam isimleri -
quote:
Orijinalden alıntı: banlıolduğuiçinbunuaçtım
quote:
Orijinalden alıntı: SirCrocodile
Yaş sorun değil.
Kart hiçbir kişiye ait değil ve üstünde isim falan yazmıyor.
Artık tansaş yok kardeş migrosa bağlandı
tansasta migrosun zaten burdaki tansasta var hala -
Kardeşim bence xgametr gibi sitelerden al. Aynı fiyata alırsın ama xgametr de 100 tl ye 1tl veriyorlar. Yani ordan daha karlı olursun. -
quote:
Orijinalden alıntı: Riostatik
quote:
Evinin yakınında Çağrı veya Hakmar var mı? Eğer varsa Paysafe PIN alırsın hiç zahmetli değil.2 haftadır kullanıyorum.
hocam tam açarmısın pek anlamadım ne işe yarar alacagım yerlerin tam isimleri
Şimdi Paysafe PIN diye bir şey çıkmış(İninal'la alakası yok).Çağrı ve Hakmar da satılıyor bu şey.Gidiyorsun kasaya 10 liralık Paysafe PIN alcam diyorsun.Sana bir fiş veriyorlar.Bu fişin üstünde PIN yazıyor.LoL e giriyosun Rp satın al yerinden Paysafe card seçeneğini seçiyorsun sonra Pin i oraya yazıyorsun. 10 liralık çektiysen 10 lira değerinde sana RP veriliyor.
Bu da sitesihttps://www.paysafecard.com/tr-tr/
-
payse pini tam açabilecek varmı bu arada migrosa veya pttye girdigimde kime danışıcam kasiyerleremi -
GameSultandan alabilirsin, banka havale yolu ile.quote:
Orijinalden alıntı: Arawnn47quote:
quote:
hocam tam açarmısın pek anlamadım ne işe yarar alacagım yerlerin tam isimleri
Şimdi Paysafe PIN diye bir şey çıkmış(İninal'la alakası yok).Çağrı ve Hakmar da satılıyor bu şey.Gidiyorsun kasaya 10 liralık Paysafe PIN alcam diyorsun.Sana bir fiş veriyorlar.Bu fişin üstünde PIN yazıyor.LoL e giriyosun Rp satın al yerinden Paysafe card seçeneğini seçiyorsun sonra Pin i oraya yazıyorsun. 10 liralık çektiysen 10 lira değerinde sana RP veriliyor.
Bu da sitesihttps://www.paysafecard.com/tr-tr/
Alıntıları Göster
-
Gamesultan atm den ücretsiz para yatırarak eve dönüp bildirim yapıp e pin ile almak varken neden mobilden kazık yedin bunca zaman ?quote:
Orijinalden alıntı: TITAN
GameSultandan alabilirsin, banka havale yolu ile.
Alıntıları Göster -
Denemek amaçlı 1-2 ay önce sipariş etmiştim geçenlerde geldi gittim tansaşa 25 tl yatırdım gittim rp çektim vallahi ben memnunum gerekten rahatlık öneririmquote:
Orijinalden alıntı: HonanımDaber
Gamesultan atm den ücretsiz para yatırarak eve dönüp bildirim yapıp e pin ile almak varken neden mobilden kazık yedin bunca zaman ?
Alıntıları Göster -
Ininal candır onlarca kez alışveriş yaptım internetten hiç sorun çıkmadı henüz, hatta arada marketten çikolata falan alıyorum kart ile -
quote:
Orijinalden alıntı: wreckittralph
Ininal candır onlarca kez alışveriş yaptım internetten hiç sorun çıkmadı henüz, hatta arada marketten çikolata falan alıyorum kart ile
peki kardesim migrosa gittigimd ne yapmalıyıp -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: wreckittralph
Ininal candır onlarca kez alışveriş yaptım internetten hiç sorun çıkmadı henüz, hatta arada marketten çikolata falan alıyorum kart ile
peki kardesim migrosa gittigimd ne yapmalıyıp
Kasadakilere "ininal kart almak istiyorum" de yardımcı olurlar. Ama her migrosta yok bildiğim kadarıyla, merkezi bir yerdeki migrosa gidersen daha iyi olur
Toplam vereceğin miktar 30 lira olacak ve kartında 24 lira olmuş olacak.
5 lira etkinlestirme ücreti galiba 1 lirada aylık ücret.
Not:kartı aldıktan sonra ininalin sitesinde kartını tanımlatman gerek sonra özgürsün
Edit:başka sorun varsa pm atabilirsin seninle aynı durumda sayılırız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC5775AB9 -- 29 Eylül 2013; 23:24:31 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: SevimliKedicik
Ben xgameden aldigimda 10 liralik rp 15 e gelmisti gamesultan fark koyuyormu? -
quote:
Orijinalden alıntı: shez
quote:
Ben xgameden aldigimda 10 liralik rp 15 e gelmisti gamesultan fark koyuyormu?
Koymuyor diye biliyorum sen yine siteden bak ama TR için 20 tl, 1780 rp mi veriyordu bende arkadaşımdan görmüştüm konuşmuştum ama ben westte oynuyorum o yüzden tam bilmiyorum ama yukarıda dediğim gibi olması lazım -
Ben ininal card kullanıcısıyım ve aşırı memnunum. Master Card'ın geçtiği her yerde kullanabiliyorsun kartı.( Neredeyse her şey'de kullabiliyorsun demek oluyor bu).quote:
Orijinalden alıntı: TITANquote:
Orijinalden alıntı: shez
quote:
Ben xgameden aldigimda 10 liralik rp 15 e gelmisti gamesultan fark koyuyormu?
Koymuyor diye biliyorum sen yine siteden bak ama TR için 20 tl, 1780 rp mi veriyordu bende arkadaşımdan görmüştüm konuşmuştum ama ben westte oynuyorum o yüzden tam bilmiyorum ama yukarıda dediğim gibi olması lazım
Alıntıları Göster
Ptt yada migrostan temin edebilirsin. 5 tl gibi bir ücret alıyorlar kart için sonra da yükletiyorsun kaç lira istiyorsan. Mantık Kredi kartı mantığı ama kişisel bir bilgi vermeden zahmetsizce alışverişini yapıyorsun. Tavsiye ederim
Benzer içerikler
- rekt ne demek
- kara alistar fiyat
- 1 milyon shaco ne demek
- bir çilingirin kaç parmağı var
- ağır yara itemleri
- lol kaç gb
- riot mmorpg
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X