Bildirim
LOL Karakter Tavsiyesi AP
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
xerath w ile baseden mide skillatarsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çok uzağa vurması onemlı değil.
ne kadar vurduğu onemli.
mesela sivir varus bunlarda hosma gitti. -
Ahrinin çok faydasını görursun ama trde mide firsat vermezler tankdan ayrilma derim tankla top da oynarsın jungle da sup da eğer midde ısrarcıysan da lux ahri ziggs seversin
quote:
Orijinalden alıntı: lamuarte
Ahrinin çok faydasını görursun ama trde mide firsat vermezler tankdan ayrilma derim tankla top da oynarsın jungle da sup da eğer midde ısrarcıysan da lux ahri ziggs seversin
ziggss benimde hosuma giden bi karakter ahride güzel ikisi arasında kaldım. ziggss biraz daha iyi gibi ? -
Karthus al mayinlarinin epey bi menzili var adami rahat birakmazsin hele Hermedinger felan gelirse makinelerini yasatmazsin teemo felan iki mayinda cani yarim ilerleyen oyunlarda zorlasan tek atarsin :D Menzil mi istiyosun Karthus al ultisiyle düşmanlarinin evlerine ateş yagdir
quote:
Orijinalden alıntı: kocankurt
quote:
ziggss benimde hosuma giden bi karakter ahride güzel ikisi arasında kaldım. ziggss biraz daha iyi gibi ?
Ahride adam kaçırmassin ama kaçma sklin ulti ziggs ise dürtmelik bi hero qla hassladıktan sonra skill combonla bitiriyosun ve wyi kullanmak biraz zor 2side çok mana harcıyo ama zevk bakımından ahri daha zevkli bence ölürken kill almak gibi ve ahride yeterince manan varsa midde b atmadan en uzun duran champ ziggste w skili ilede farklı olaylar yapabilirsin adamı ultiye itmek gibi bil ama 2sinde de fazla hasar vermek için ilk e atmalisin yani bana tercih yaptırma menzil istiyosan ziggs hareketli ve daha ani hasar istiyosanda ahriyi düşün derim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
ziggss benimde hosuma giden bi karakter ahride güzel ikisi arasında kaldım. ziggss biraz daha iyi gibi ?
Ahride adam kaçırmassin ama kaçma sklin ulti ziggs ise dürtmelik bi hero qla hassladıktan sonra skill combonla bitiriyosun ve wyi kullanmak biraz zor 2side çok mana harcıyo ama zevk bakımından ahri daha zevkli bence ölürken kill almak gibi ve ahride yeterince manan varsa midde b atmadan en uzun duran champ ziggste w skili ilede farklı olaylar yapabilirsin adamı ultiye itmek gibi bil ama 2sinde de fazla hasar vermek için ilk e atmalisin yani bana tercih yaptırma menzil istiyosan ziggs hareketli ve daha ani hasar istiyosanda ahriyi düşün derim
anladım. ziggss'i aldım şimdi para birikiyo ahriyi alıyım bide. hangisini daha iyi oynarsam onla devam ediyim. eyw saolasın.
-
lux oynamaıysan tavsiye ederim rangei gayet yüksektir. ayrıca ap ezrealde oldukça uzak bir menzile sahipdir ve oldukçada iyidir -
quote:
Orijinalden alıntı: Kovlu29
Karthus al mayinlarinin epey bi menzili var adami rahat birakmazsin hele Hermedinger felan gelirse makinelerini yasatmazsin teemo felan iki mayinda cani yarim ilerleyen oyunlarda zorlasan tek atarsin :D Menzil mi istiyosun Karthus al ultisiyle düşmanlarinin evlerine ateş yagdir
ahriden sonra bide kartushu deniym bikaç kere rakipte vardı rahat vermyodu herif. -
LUX iyi oynarsan ultiden sonra tf kaybetmeniz çok zor olur -
quote:
ne kadar vurduğu onemli.
mesela sivir varus bunlarda hosma gitti.
Hem ap diyon hem sivir varus deyon
Twisted Fate al dostum Q range iyidir farm kolay yapılıyor mana sıkıntısı yok -
quote:
Orijinalden alıntı: Chlamydoselachus
quote:
ne kadar vurduğu onemli.
mesela sivir varus bunlarda hosma gitti.
Hem ap diyon hem sivir varus deyon
ya uzaktan atak yapıyolar onu demeye calısıyrum. -
Orianna -
ziggs tf lux benim bildiğim iyi menzilliler -
quote:
Orijinalden alıntı: Suicune18
ziggs tf lux benim bildiğim iyi menzilliler
ziggss eğlenceli 2 gecedir uyumuyorum. :D acayip sarıyo :D -
olom az bekle o gelmeden nerf yedi zaten -
Malzahar tek komboya çok rahat alırsın .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- lol sadece şampiyonları hedefle
- işaretçi hassasiyetini arttır nedir
- lol ayak bilmece
- valorant pre isimleri
- flame atmak ne demek
- afk ne demek
- riot mmorpg
- lol kaç gb
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X