Bildirim
LoL Latin Amerika North Ping sorunu
Camper Erkek Mw adana K100935-003 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DCCYH6B3
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bence biraz fantaziye kaçmışsın -
Olabilir :D -
Çok normal ping olması
Ne de olsa dünyanın öbür ucunda server
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biliyorum pingi düşürmenin yolu var mı diye açtım konuyu :D -
WTFast programini dene, belki cok buyuk bi iyilesme saglamaz ama yine de isini gorur. Program yasal olsa gerek fakat yine de bi arastir derim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cemal_balcik
WTFast programini dene, belki cok buyuk bi iyilesme saglamaz ama yine de isini gorur. Program yasal olsa gerek fakat yine de bi arastir derim
denedim aynı sonuç acaba ticket atsam geri alırlar mı -
quote:
Orijinalden alıntı: The Bright
quote:
Orijinalden alıntı: cemal_balcik
denedim aynı sonuç acaba ticket atsam geri alırlar mı
almazlar. -
EU Westte veya Türkiye serverinada hiç bir türlü transfer edemiyoruz kaldım burada -
WTFAST adlı programı kullan bi belki işe yarayabilir -
Wtf normalin üzerinde olan ping değerinizi dusurur. O ping zaten Normal, bağlanmaya çalıştığın sunucu cok uzak. Wtfast birşey yapmaz ona.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon
Wtf normalin üzerinde olan ping değerinizi dusurur. O ping zaten Normal, bağlanmaya çalıştığın sunucu cok uzak. Wtfast birşey yapmaz ona.
Aynen etki etmiyor -
Hata sende. Ping ide düşüremezsin geçmiş olsun. -
Hata maalesef ki sende. Herkes bundan çok bahsetti. Amerika'da kaç ping olduğunu hep merak etti. Biraz araştırsaydınız iyiydi. Geçmiş olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ping değerim normal fakat WTFast'i kullanınca 5-6 ping kazancım oluyor, o da pek işe yaramıyor tabi fakat arkadaşın pingi 170 olunca 20-25 etki eder diye düşündüm
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X