Vizeler yaklaşıyor malesefki bu oyuna bi ara vermenin zamanı geldi bunuda anca silerek yapabilirim heralde :D
1-) gold5 im 0 puanım var ne kadar süre girmezsem lig düşerim ? ( normal şartlarda sezon bitiyo olması lazım zaten )
2-) eğer gold5 de 30-40 puanım olsaydı ve o verilen süre içinde girmeseydım dırek sılver1 e duscektım yoksa puan kaybedip gold5 te 10 puana falan mı duscektım.
3-) bugun girmeyı bıraksam zaten sezon bitcek herhangı bır sorun çıkar mı ?
Goldan Sılver a dusmuyosun mac kaybedersen ancak 28 gun gırmeyınce dusuyomussun.
quote:
Orijinalden alıntı: Datalux
Vizeler yaklaşıyor malesefki bu oyuna bi ara vermenin zamanı geldi bunuda anca silerek yapabilirim heralde :D
1-) gold5 im 0 puanım var ne kadar süre girmezsem lig düşerim ? ( normal şartlarda sezon bitiyo olması lazım zaten )
2-) eğer gold5 de 30-40 puanım olsaydı ve o verilen süre içinde girmeseydım dırek sılver1 e duscektım yoksa puan kaybedip gold5 te 10 puana falan mı duscektım.
1) 28 gün boyunca ranked oynamazsan silver e düşersin..
2) bi ara vardı kac gün girmezsen ranked e hangi ligde kac puan düşecegi ile ilgili bilgi google dan bakarsın ona
3) cıkmaz..
quote:
Orijinalden alıntı: CGTY
quote:
Orijinalden alıntı: Datalux
1) 28 gün boyunca ranked oynamazsan silver e düşersin..
2) bi ara vardı kac gün girmezsen ranked e hangi ligde kac puan düşecegi ile ilgili bilgi google dan bakarsın ona
3) cıkmaz..
teşekkürler cevabınız için :)
28 gün şeysi vardıda, 12 gün sonra sezon bitiyor zaten presezon da ranked devam ediyor mu ki? etmiyorsa zaten sınırsız diye tahmin ediyorum