Vizeler yaklaşıyor malesefki bu oyuna bi ara vermenin zamanı geldi bunuda anca silerek yapabilirim heralde :D
1-) gold5 im 0 puanım var ne kadar süre girmezsem lig düşerim ? ( normal şartlarda sezon bitiyo olması lazım zaten )
2-) eğer gold5 de 30-40 puanım olsaydı ve o verilen süre içinde girmeseydım dırek sılver1 e duscektım yoksa puan kaybedip gold5 te 10 puana falan mı duscektım.
3-) bugun girmeyı bıraksam zaten sezon bitcek herhangı bır sorun çıkar mı ?
Goldan Sılver a dusmuyosun mac kaybedersen ancak 28 gun gırmeyınce dusuyomussun.
quote:
Orijinalden alıntı: Datalux
Vizeler yaklaşıyor malesefki bu oyuna bi ara vermenin zamanı geldi bunuda anca silerek yapabilirim heralde :D
1-) gold5 im 0 puanım var ne kadar süre girmezsem lig düşerim ? ( normal şartlarda sezon bitiyo olması lazım zaten )
2-) eğer gold5 de 30-40 puanım olsaydı ve o verilen süre içinde girmeseydım dırek sılver1 e duscektım yoksa puan kaybedip gold5 te 10 puana falan mı duscektım.
1) 28 gün boyunca ranked oynamazsan silver e düşersin..
2) bi ara vardı kac gün girmezsen ranked e hangi ligde kac puan düşecegi ile ilgili bilgi google dan bakarsın ona
3) cıkmaz..
quote:
Orijinalden alıntı: CGTY
quote:
Orijinalden alıntı: Datalux
1) 28 gün boyunca ranked oynamazsan silver e düşersin..
2) bi ara vardı kac gün girmezsen ranked e hangi ligde kac puan düşecegi ile ilgili bilgi google dan bakarsın ona
3) cıkmaz..
teşekkürler cevabınız için :)
28 gün şeysi vardıda, 12 gün sonra sezon bitiyor zaten presezon da ranked devam ediyor mu ki? etmiyorsa zaten sınırsız diye tahmin ediyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme