Şimdi Ara

Lol oynamayı bir türlü beceremiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LoL ü 1seneden fazladır oynuyorum ama bir türlü oynamayı beceremedim tek oynayıpta kill alabildiğim karakterler katarina ve fizz ama bunları herkes oynayabiliyor kendimi geliştirmek için ne yapmalıyım ?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• Oyunda sorun yasarsin farm yapamazsin,nerde duracagini bilemez surekli gank yersin anlarim da 1 senede sadece 2 hero mu ogrendin? allah bilir hala ap fizz yapiyosundur.Kataya da nerf geldi haberin olaa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabikide sadece 2 hero öğrenmedim bütün heroları denemişimdir nerdeyse ama en iyi oynadığım ve fizze artık ad çıkılmıyo w su yine apden alınıyo son yamada
  • AnqelTR kullanıcısına yanıt
    kataya nerf gelsede hala op. son güncellemede ad fizzi bitirdiler çok kötü oluyor ad çıkmak
  • Stream izle son vuruşlara çalış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanki oynasan e sporcu olcaksın yorma kafanı başka oyun mu yok. Çöpleşti zaten oyun. Artık amaç kazanmak değil daha iyi küfür edebilmek.

• Yayın ve turnuva izle
    Farm çalış
    Bolbol oyna
    Totem at vs.

• Cevaplarınız için çok teşekkür ederim

• S tuşunu kullanmayı öğren farm için. Gereksiz atış yaptığını hissetiğin anda basman gerekli. Özellikle adc için diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: -zed-

Sanki oynasan e sporcu olcaksın yorma kafanı başka oyun mu yok. Çöpleşti zaten oyun. Artık amaç kazanmak değil daha iyi küfür edebilmek.

Bronzsan normaldir

• quote:

Orijinalden alıntı: Kralorti70

quote:

Orijinalden alıntı: -zed-

Sanki oynasan e sporcu olcaksın yorma kafanı başka oyun mu yok. Çöpleşti zaten oyun. Artık amaç kazanmak değil daha iyi küfür edebilmek.

Bronzsan normaldir

Diamonddum artık bıraktım

• Kardeş kusura bakma ama senin beceriksizliğin. Bence bırak baska br oyuna gec ya da kendini yapay ortadda dene surekli tekrarla bunu yakında işe yarar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genius

kataya nerf gelsede hala op. son güncellemede ad fizzi bitirdiler çok kötü oluyor ad çıkmak

Sen öyle san

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.