Şimdi Ara

LOL-Oyun Zevki İçin Revizyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.Oyuna başlayalı henüz 1-1.5 sene oldu.Zevk alarak oynadığım,güzel insanlarla tanıştığım bir oyun.Kötü tecrübeler ve yaşanan olumsuz tartışmalar elbette ki oldu ancak oyunu severek oynadığım için çok da büyük dert değil benim için.

Zevkle oynadığım oyunu daha verimli ve keyifli kılmak için bir takım yenilemeler yapma kararı aldım.Bilgisayarımı,ses sistemimi,klavye mause setimi,ekranımı değiştirdim. Sistemlerimden ve özelliklerinden bahsederek başlamak istiyorum.
    Sonuna da kurulu sistem ile ilgili 1 tane fotoğraf koyacağım.İstek olursa işten çıkıp eve gittiğimde yeni fotoğraflar da ekleyebilirim.

Bilgisayardan başlıyorum.Gönül isterdi ki masaüstü bir sistem olsun ancak dizüstü bir bilgisayara ihtiyacım olduğundan dizüstü aldım.

Bilgisayarımı Casper aldım.Kötü olduğunu düşünenlerin aksine çok memnunum.Özelliklerini çok derine inmeden anlatayım;

İntel i7 4.Nesil İşlemci
    16GB DDR3 RAM
    2GB NVIDIA Ekran Kartı
    1TB Hard Disc

LOL için fazla fazla yetecek özelliklere sahip bir bilgisayar.

Ses sistemi olarak Logitech x530 5.1 ses sistemi kullanıyorum.Fazlasıyla karşılıyor ihtiyacımı.

Klavye Mause Kablosuz Set olarak aldım. Mause konusunda biraz takıntılıyım. Oyun mause'ları falan kullanamıyorum. Kimi hafif,kimi çok ağır geliyor. Bu da ister istemez dengemi bozuyor.

Bu nedenle MICROSOFT 2LF-00011 Wireless Set aldım. Mause tam istediğim şekilde ve ağırlıkta olduğu için bu modeli tercih ettim.

Gelelim ekran konusuna.Dizüstü bilgisayarımın ekranı çok yetersiz geliyordu.Bu konudaki rahatsızlığımı çözmek için televizyon almaya karar verdim.

Uzun uzun araştırıp bir iki marka model seçeneğiyle bir mağazaya girdim.Modelleri söylediğimde satış danışmanı aldığım televizyonu önerdi.

Diğer baktığım televizyonlar özellik-fiyat kombinasyonunda aldığım televizyondan geride kaldıkları için onu tercih ettim.

Tercih ettiğim televizyon LG 42LB652V arkadaşlar.Özellik-fiyat kombinasyonu olarak kafama yattığı için tercihim bu yönde oldu.

Özelliklerine gelirsek;

Ekran Boyutu : 42" / 106 CM
    Çözünürlük : 1920 x 1080
    Hz : 500 Hz
    3D : Var
    HDMI Girişi : 3 Adet
    Wi-Fi : Var
    Smart TV : Var
    USB Girişi : 3 Adet

Kabaca bu şekilde.Normal bir HDMI kablo ile bağlantı yaptım.Görüntü kalitesi olarak inanılmaz tatmin edici.Boyut olarak benim odam için yeterli (12-15 metrekare odam)

Yalnızca test için özel oyun oluşturup kendimi denedim.2 özel oyun oynadım ve görüntü inanılmaz güzeldi.Oyunun içinde hissettim kendimi.Lux'un skilleri,ultisi görsel açıdan nasıl bir görüntü oluşturur merakıyla Lux oynadım.

Skillerdeki her detay,ışık hüzmeleri çok netti.Ulti ise anlatılamayacak derecede güzeldi.

Bahsedilecek en önemli detay ekrana alışmak.İmleç o efekt furyası içinde kayboluyor.Kamera kontrolü için ayar yapmış olsam da kontrol konusunda hala sıkıntım var.

Sonuç olarak;harcadığım her kuruşun karşılığını alıyorum.Alışma süreci biraz uzun sürecek gibi görünüyor.Yeterli görmediğim konularda iyileştirmeye devam edeceğim.

Şimdilik bu kadar.Benim için gayet yeterli bir sistem oldu.Soru,öneri ve eleştiriye açıktır.Saygı çerçevesinde dilediğinizi söyleyebilir,sorabilirsiniz.

LOL-Oyun Zevki İçin Revizyon

• Ekran büyüdükçe harita kontrülün azalır gözlerinin görme kapasitesini arttırmak zorunda kalırsın şahsi fikrim
  • JarLewiS kullanıcısına yanıt
    Aslına bakarsan haklısın Ancak harita kontrolüne önceden alıştığım için herhangi bir sorun yaşamadım.Hatta şöyle söyleyeyim;ekranın büyük olması aklının bir ucunda hep "haritayı kontrol et" uyarı sinyali veriyor
  • O buyuklukteki bir ekranda oyun oynuycaksan mesafeyi iyi ayarlaman lazim, ekran boyutunun en az 3 kati mesafe olmali ekran ile aranizda. Aksi taktirde o sana cok guzel gorunen isik oyunlari gozlerinize kalici zararlar verir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam o ekran biraz büyük değil mi ? ayrıca çok yakından oynuyosun gözlerine yazık
  • o ekrana o kadar yakından bakılmaz
  • Modeli ne pcnin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 En iyi Yarış Oyunu ?
    13 yıl önce açıldı
    Yeni Bir Oyun
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben 15.6 laptop ta oynuyorum. masaüstüne geçince 19'' bile büyük geldi gözüme. sen baya 106 ekran tv takmşsın 2 metre mesafeden aşşagı oynanmaz bence.
  • Ekran çok iyi, ve çok faydaları olacak sana bunu ilerledikçe anlıcaksın.

Sadece lol değil bi Darksiders oyna Assasin's Creed oyna anlıcaksın demek istediğimi.
  • O sistem ve ekranla sadece LOL oynamıcaksın umarım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kablosuz Mouse ile lol zor oynanir bence tepkime süresi geç oluyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sistem çok sağlam
  • Arkadaşlar televizyon ile aramda 2-2.5 metre mesafe var. Kablosuz klavye ve mausenin de tepkime olarak zararını görmedim henüz.

Sadece LOL oynamıyorum elbette. Bir de yabancı dizi izliyorum bir tane.
  • Nirvana. kullanıcısına yanıt
    Casper CN.HBY4702A PC markası hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.