Şimdi Ara

Lol tr bayan serveri açılmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bakiyorum oyunlarda %50 kiz var en az. Kufretmeye utaniyorum. Loldeki kizlar banlanmali arkadas, ya da lol tr kiz serveri diye server acilmali. Dincilerimiz zaten diyor kizla erkek ayni serverda oynayamaz diye, haram diye. Zaten kötü oynayip fidliyorlar. Abdestimiz bozuluyor. Bi bira acip oyun oynama keyfim var onun da icine ediyorlar yahu Yoksa Allah bizi iki cihan serverde affetmez vallahi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Some guy -- 10 Kasım 2019; 18:54:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Çoğu trol hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru konuşuyorsun aslında çoğu pileyır değil.

• Sene 2011 falan. Janna'nın shield 50 ad veriyor, lvl 5te cdsi daha shield süresi bitmeden geliyordu... Madred phantom alıp çat çut chogath kesiyordum...

Evelyn o zamanlar skille hide oluyor. Jungler olmak imkansız ap ile tabi o zamanlar, lvl 3e kadar topta beklerdim duom ile. Sonra ilk assisst midde, lichbane mejai biterdi oyun.

Heimer o zamanlar 6 turrer koyuyor, misiller güdümlü. Ortadan turret dibindeki adama vuruyorsun. Hep bu sefer engie oynayacağım diye girer, haraslanınca sinirlenip roketleri maxlardım.

Graves'in yeni çıktığı, Taric'in öküz gibi armor verdiği dönemlerde duom ile ilk diamond'a çıktık.

Duom diye anlattığım da kocam. İlk oyununda shen aldırdım, turret dibi taunt atsın öğrensin diye. Betasında başladım çocuk iş derken bıraktık ama hala turnuvaları izleriz. Kız serverı ne lan?!

• Üffff sendeki şansta...

• Haremlik selamlık ev oturmasımı bu? Tr kız serverı falan degil tr serverını direk kapatmaları en dogru olanı olur sacma sapan bebe dolu....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Iscaladon I kullanıcısına yanıt
    Ahhhh o eski gunler serverın o eski halleri, nerede o günler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iscaladon

Sene 2011 falan. Janna'nın shield 50 ad veriyor, lvl 5te cdsi daha shield süresi bitmeden geliyordu... Madred phantom alıp çat çut chogath kesiyordum...

Evelyn o zamanlar skille hide oluyor. Jungler olmak imkansız ap ile tabi o zamanlar, lvl 3e kadar topta beklerdim duom ile. Sonra ilk assisst midde, lichbane mejai biterdi oyun.

Heimer o zamanlar 6 turrer koyuyor, misiller güdümlü. Ortadan turret dibindeki adama vuruyorsun. Hep bu sefer engie oynayacağım diye girer, haraslanınca sinirlenip roketleri maxlardım.

Graves'in yeni çıktığı, Taric'in öküz gibi armor verdiği dönemlerde duom ile ilk diamond'a çıktık.

Duom diye anlattığım da kocam. İlk oyununda shen aldırdım, turret dibi taunt atsın öğrensin diye. Betasında başladım çocuk iş derken bıraktık ama hala turnuvaları izleriz. Kız serverı ne lan?!
    Hayretler içinde okudum, umarım csb değildir. Böylesine dandik bir konuya yazmanız talihsizlik olmuş, çoluk çocuk da iyilerdir umarım

• +rep

• Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    Hotshotgg Mordekaiser deniyordu twitchte ohmagaaad diye. Shaco sunfire stacklerdi ulti açıp sadece koşardı adamın yanında. Ap yi diye bir lanet vardı. İnsanlar custom açar gönüllü aram oynardı. Oracle vardı karşıda twitch falan varsa hele ilk item olarak alır ilk 3 dakikada çıkarırdım parasını.

Main middi, eşimle duo bot yapalım dedik. Hep magelerle deneysel supportlardım. Bi dönem deliler gibi zyra support oynuyordum. O sene t1 ashe zyra kombosuyla worlds kazandı. Aynı şey annie'de de oldu.

Çoluk çocuk iyi de g2 finalde nasıl kötü oynadı öyle ya?! Kıyamam ocelot ağladı sjokzla konuşurken... m5 bilen var mı alex ich? Çocuğu oldu bıraktı o da çocuk pro gaming'i öldürüyor demek hahaha

• Giugiarro kullanıcısına yanıt
    O kadar özlüyorum ki o zamanları, eşimle euda oynarken (west east yok o zamanlar) türk olduğumuzu belli etmezdik, bi shaco geldi oyuna süper gank attı ama epik fail öldü minion mu vurdu ne, sjdksğü yazdı aha dedik türk bu. Konuştuk muhabbet arkadaşları geldi vs derken elemanların çoğu benim memlekette öğrenci çıktı. Sonra düğün zamanı eşim onlarda kaldı, hatta düğün gecesi annemin ayarladığı oteldeki odada 2 ayrı yatak görünce kafamız attı gittik onlarda kaldık falan.

Çoluk çocuk internet kafe derken tadı kaçtı oyunun. Eski zamanları effffsaneydi.

• Iscaladon I kullanıcısına yanıt
    Ocelote'u birkaç kere duydum ben de. Ben oyuna başladıktan kısa süre sonra bıraktı sanırım. Başka şeylere yöneldi diye biliyorum. Ya da kendi şirketini mi açtı neler oldu hiç emin değilim. Ama diğerlerinden farklı bir havası varmış gibi geliyordu hep.
    VitekMoviesyoutube
    OCELOTE BARON STEAL WITH LUX 1080p
    https://www.youtube.com/watch?v=rdUmSQ4exWc&feature=youtu.be

• Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    Çok toksik olduğu için bıraktı. Akdeniz insanı fazla tutkulu olunca fazla kavgacı oluyor. G2de şimdi carlos, arka planda. Finale çıktı avrupa takımı bu sene ilk kez. Ama çin yendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iscaladon -- 15 Kasım 2019; 8:21:26 >
  • haklısın hocam
  • bu bitki örtüsü genelde botlanede görülmekte ve kendilerini miss fortune ile feedlerken bulmakta asla zorluk çekilmemektedir
  • Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    Sene 1980... Sürekli alt koridorda oynardık, zeki müren ile. O zamanlar böyle bilinçli değildik tabii, totem nedir bilmezdik. Bizi görenler "Eyvahlar olsun, Cırcır abi ile zeki paşam karşıdalar! Bu maçı nasıl kazanacağız?" derlerdi.
    O zamanlar efsaneydi aaağğğbi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruella -- 16 Kasım 2019; 15:47:22 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.