Şimdi Ara

LoL Türkiye Sunucusunda Yaşadıkların İÇİNİ DÖK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
1.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu konuyu Lol'de yaşadığınız sorunları veya güzel olayları anlatmanız adına açıyorum.
    Bu şekilde belkide yapılan hatalara yapılmaması gereken hatalara parmak basabiliriz.
    ilk olarak ben Türkiye'de lol ün sorunu nedir nasıl düzelebilir kendi bakış açımdan anlatmak istiyorum.

1- Oyuna başlamadan önce aşama 1 hero seçim ekranı : Bu ekranda olabilecek herhangi bir tartışma doğrudan oyunu etkiler. Birileri çıkıp tamam susun kesin
    oyunuzu oynayın sen şurayı al bunu yap gibisinden sorunu çözmeden üstünü kapatmaya çalışsada % 75 oranında oyunda kavga çıkacaktır. Asıl konu lane kavgası
    olsada devamında gelen Din ırk siyaset ve küfürün içeriği konuyu değiştirmekte.(Türkiyede bildiğiniz üzere ~bilinmeyen~ çok sayıda ateist var, olması benim için problem değil ancak % 85'i ya dini ya allahı yada peygamberi hedef alıyor) bunun ardından kavga bu yönde ilerleyebiliyor dolayısıyla bu kavga sürerken minyon kaçıyor ejder kesiliyor baron gidiyor derken sen bana gang atmadın bot ezildi all'dan report şu şahıs diyerek rakibe moralide verince yenilgi kaçınılmaz oluyor.

2- Seçim ekranı sakin geçti diyelim kişiler dini siyasi kimliklerini belli etmeden kavgaya meydan vermeden oyuna girdiler, bot oyuncuları birbirlerinin kötü olduğuna karar veriyor ve ilk hatada o içlerindeki şeytan çıkıyor ve yine ana avrat küfürle devam ediyor. Buradaki ihtimalleri Türkiyede kimsenin yapmadığı bir erdemlik ile göstermek istiyorum. İhtimal 1 büyük ihtimalle rakip bir tık daha iyi oynuyor yada hatalarından faydalanıyor , Bu anda rakibin güzel hareketini tebrik etmek sanırım bizim milletimizde ayıp yada utanç verici bir şey . Bugüne kadar lol oynadınız bir çok maç attınız , hiç biz kötü oynadık rakibi tebrik ederim benim arkadasımda iyi oynamaya çalıştı fakat siz iyiydiniz dediniz mi ? Bunu diyen % 3 var yada yok. Ben uzun süredir oynuyorum hiç görmedim ama böyle bir ihtimal var. bence en önemli konu bu, lol'de yani takım arkadaşınıza küfür etmiş olmanız zaten bir hatadır bana göre ahlaksızlık. Çünkü kişi neyse klavyeye döktüğü odur. Takım arkadaşına küfür ettiği an rakip kazanıyor helede all'dan yazmış iseniz sıkıntı büyüyor. Tam bu sırada öfkesi başını aşmış takım oyuncularındn biri feedlemeye başlıyor olay araştırılsa belki o kişi haklı ama yaptığı neticesinde diğer oyuncu all'dan rakibe (allaha küfür etti şeklinde iftira ve reportlayın diye emir) veriyor. NOT: yaşadım. Bunun sonrasında bi yandan konusmaya çalışırken bi yandan oyun devam ederken sorun asla çözülemiyor asla ve oyun zevkiniz kalmıyor ve yenilmemek mümkün olmuyor.
    Bunlar ve daha fazlası neticesinde report konularına giriliyor işte ticket atıcam video çekiyorum gibisinden melodiler ve bitmek bilmeyen küfürler.. Sonrasında üzülebilirsiniz yaptıklarınız anlamsız manasız ve cezasız kalıcaktır.
    ve son aşamada reportlayıp herkes evlerine dağılıyor. Ne oluyor yenildiğinle kalıyorsun başka bir şey değil.

NE YAPMALI ?
    1- Çok iyi bir oyuncu olabilirsin süper en iyi sensin çok başarılı. Ahlak yoksunu olduğun an bu yukardakiler kaçınılmaz. Küfür Etmicez
    2- İnsanlar neye inanırlarsa inansınlar ona küfür etmicez ve saygı göstericez ve bu konulardan uzak durucaz.
    3- Daha önceki oyunda yenilmiş olmanı yeni oyuna Asla taşımıcaksın(deminki oyunda şunu yaptı şu kişi report biri çıksın) % 75 yenilgi ile sonuclanır
    4- Takım arkadaşına küfür edip report yazıp rakibe moral verdikten sonra senin için oyun yenmesini beklemiceksin.
    5- Güzel bi kill yada davranıs neticesinde takım arkadasına esprisi diye bile küfür etmiceksin (helal ors** co**) herkes şaka kaldırmaz.
    6- (Velet bebe tel ver skype gel 1 vs 1 atalım) oynadıgınızın oyun oldugunu unutmadan bu konuşmalara girmeyin ve Lol takım oyunudur 1 vs 1 ile iyi oynadıgınızı ispat edemessiniz.
    7- Eğer bir olumsuzluk sezdiyseniz uyarın (değişmicektir ben çok denedim) muteleyin feedlerse hiç küfür etmeden rakibi tebrik edin (çünkü iyi oynamışlardır ve onu o noktaya getirmişlerdir) ardından reportlayın ve oyundan cıkıp yeni bir sayfa açın

Bu 7 maddeyi deneyin ve üsteki parargafta gördüklerimi ve yaşadıklarımı anlattım okudugunuz için teşekkürler

MAKALEMİN ARDINDAN ÇEKTİĞİM OYUN İÇİ FOTOĞRAFLAR VE MAKALE BENZERLİĞİ BUYURSUNLAR

Aşağıda görmüş olduğunuz fotoğraflar oyuncuların beyninden geçenleri klavyeye dökmesidir, Evet dışarda böyle insanlar görmüyorsunuz ulu orta çıkıp bağırmıyorlar ama emin olun kafalarında bu var sadece ortam müsait değil , sanalda bu açığı yakalayıp rahatça dökebiliyorlar.. Bu fotoğrafları görün ve TR'de sadece meselenin oynamak değil iletişiminde önemli olduğunu anlayın..

Nick "OKAY COOL"
    Arkadaşlar resimdeki "okay cool" nickli arkadaşımız yanındaki blitze sövüyor..

Nick "WHY RİVEN WHY"
    Bu resimde arkadaş Türkçe konuşmasına rağmen sanıyorum kendi soyuna küfür ediyor buyurun.

Nick "s0mbre"
    Bu resimdeki " nunu" arkadaşımız rakibi zede karşı başarısız olmasına rağmen ki skorunu görüyoruz, free win diyerek nasıl yediremedğini rakibin başarısı karşısında Türk çocuklarının nasıl tepki verdiğini görüyoruz..
    Bu yetmiyor takım arkadaşlarının dinine sövmeye başlıyor..ve oyunun 30. dakikasına kadar bir sorun olmamasına rağmen dini içerikli bir küfürle gelen sohbete dahil olmamla olay skora yansımış :)
    Anlattıklarımı yaşamak güzel değil ama elimden artık başka bir şey gelmiyor kendimi bunları göstererek bi kişiye " evet bak böyle biride var bu oyunda gör "
    diyerek tatmin edebiliyorum..

NİCK "uqluiorra"
    Kuleler eşit yenicek gücümüz var hatta 40. dakkaya kadar bile uzayabilirdi ancak 30. dakkaya gelirken bu arkadaşımız
    sürekli küfürler yazarak bir anda noluyorsa tüm takım konuşmaya başladı daha doğrusu onu susturabilceklerini sandılar malesef böyle bi yetkimiz yok riot yetkilisi değiliz ve o an oyun bitti yani 1 yada 2 dakika içinde.. sorun değil bitsin ben zaten bu arkadaşla beraber yenmek istemem (arkadaş diye hitap ediyorum hani siz anlayın)
    Bu yaratık din,dil,ırk,siyasi,ahlaki tüm değerlere küfür ederek oyundaki varlığını sürdüren bir arkadaşımız onuda sizlerle paylaşmak isterim :)
    not: 10 dakika aralıksız peygamber kuran-ı kerim allah şehitler mustafa kemal atatürk ve daha fazlasını küfürü etti ancak ben sadece 2 tane koymakla yetiniyorum sinirlenmeyin diye :)

LoL Türkiye Sunucusunda Yaşadıkların İÇİNİ DÖK LoL Türkiye Sunucusunda Yaşadıkların İÇİNİ DÖK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratDym -- 1 Eylül 2014; 1:55:10 >

• Dh LOL konusunda yaşadıkların (içini dök)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaw he he beşiktaş bölümünün trolüdür inanmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi yazmışsın, katılıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben oyun için konuşamadığımdan ötürü burada olgun bir şekilde fikirleri paylaşabilceğimi düşünüp açmıştım ama cevaplar burdada aynı sanırım neyse sorun değil teşekkürler yorumun yada iftiran için :)
  • 3. Maddeyi cikar.O adam gelirse yine yeniliyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: By_MuRaT94

Ben oyun için konuşamadığımdan ötürü burada olgun bir şekilde fikirleri paylaşabilceğimi düşünüp açmıştım ama cevaplar burdada aynı sanırım neyse sorun değil teşekkürler yorumun yada iftiran için :)

beşiktaş forumunun trolü degilsin yani?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANNESİZ BIRAKAN

quote:

Ben oyun için konuşamadığımdan ötürü burada olgun bir şekilde fikirleri paylaşabilceğimi düşünüp açmıştım ama cevaplar burdada aynı sanırım neyse sorun değil teşekkürler yorumun yada iftiran için :)

Ben dediğinizden hiç birşey anlamıyorum fenerbahçeliyim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ANNESİZ BIRAKAN

quote:

Ben dediğinizden hiç birşey anlamıyorum fenerbahçeliyim

tamam notları karıştırmışım pardon usta

• quote:

Orijinalden alıntı: Painkiller.

3. Maddeyi cikar.O adam gelirse yine yeniliyorsun.

Haklı olabilirsin ama birinin çıkmadığını varsayalım o kavga yeniden ateşlemiş oluyor otomatikman
  • Bu serverde hiç bir takim hakkiyla oyun almadi karşimdaki takim ve bizim takim da dahil.
    Oyun zevki yok.
    Bu serverde 2 ana kavram var.
    Feedleyen
    Feedlenen.
    Başka hiç bir şey ama hiç bir şey yok aksini idda eden oyuna yeni başlamiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B15AE3FD1 -- 29 Temmuz 2014; 23:58:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman behind

Bu serverde hiç bir takim hakkiyla oyun almadi karşimdaki takim ve bizim takim da dahil.
    Oyun zevki yok.
    Bu serverde 2 ana kavram var.
    Feedleyen
    Feedlenen.
    Başka hiç bir şey ama hiç bir şey yok aksini idda eden oyuna yeni başlamiştir.

İşte parmak basmak istediğim ANA SEBEP bu güzel yakaladın tebrik ederim.
    Güzelce oynayıp herşeyi ortaya koyup yendiğimiz oyunlar yok yada çok azdır. Ya yanındakini kötülemek zorunda insanlar yada zorunda yani rakip iyi bizde iyi oynamalıyız dediğimiz gün belki daha güzel olaylar yaşanır
  • trol olsa bıle ıyı yazmıs.

• Diyebilirsiniz ki hepmi rakip iyi tabi ki yanındaki oyuncu kötü olabilir ama sen aynı gemidesin ve gemiyi batırmak senin elinde onu öyle kabul edip yapıcı eleştiriler (kardeşim bak 1 kill verdin daha verme pasif oyna ) yada iyi oyuncusun büyük ihtimal ama bu oyunda şansın yaver gitmedi gibisinden yapıcı olayların olması gerekiyor.
  • quote:

Diyebilirsiniz ki hepmi rakip iyi tabi ki yanındaki oyuncu kötü olabilir ama sen aynı gemidesin ve gemiyi batırmak senin elinde onu öyle kabul edip yapıcı eleştiriler (kardeşim bak 1 kill verdin daha verme pasif oyna ) yada iyi oyuncusun büyük ihtimal ama bu oyunda şansın yaver gitmedi gibisinden yapıcı olayların olması gerekiyor.

Abi yok 01-01 giden bot laneye 6 olunca gidicem safe oynayin dedim.(katarinaydim.)
    Karşı takıma turret dive attilar öldüler. :)
    Beni burda ikna edemezsin.
    Bide şu var.
    Lanede ezdigim adamin.
    Trilyonlarca haritayi parçalarcasina ss verdigim halde chattan yazdigim halde adamin ordan 2 kill alip snow ball olup.
    Kazanınca oyun sonu easy demesi sırf böyle dedigi için monitörü kırmıştım.Klavyeyle birlikte (klavyeyle montiörü )

• quote:

quote:

Diyebilirsiniz ki hepmi rakip iyi tabi ki yanındaki oyuncu kötü olabilir ama sen aynı gemidesin ve gemiyi batırmak senin elinde onu öyle kabul edip yapıcı eleştiriler (kardeşim bak 1 kill verdin daha verme pasif oyna ) yada iyi oyuncusun büyük ihtimal ama bu oyunda şansın yaver gitmedi gibisinden yapıcı olayların olması gerekiyor.

Abi yok 01-01 giden bot laneye 6 olunca gidicem safe oynayin dedim.(katarinaydim.)
    Karşı takıma turret dive attilar öldüler. :)
    Beni burda ikna edemezsin.
    Bide şu var.
    Lanede ezdigim adamin.
    Trilyonlarca haritayi parçalarcasina ss verdigim halde chattan yazdigim halde adamin ordan 2 kill alip snow ball olup.
    Kazanınca oyun sonu easy demesi sırf böyle dedigi için monitörü kırmıştım.Klavyeyle birlikte (klavyeyle montiörü )

Öfkelenmen normal ama bende o durumu çok yaşadım verdiğim ss lerle odada click seslerinin peşpeşe çok yankı buldu ama takım arkadaşlarının veya kendinin hatalarının bitmemesi sonucunda yeniliyorsun. Yenildiğimde ben diyorum ki : Evet oynamaya calıstım ama bu bir takım oyunu ve onların orda yaptığı hata beni etkiler ve yenildim yapcak bişe yok deyip öfkemi dindiriyorum denemelisin. Hani tek başına başardım lane'de başarılıydım onlar kötü diye rakibe sözüm onlara ağlamak yerine takım oyunu oldugu icin yenildim tebrikler demeliyiz

• Her oyun yaptığım tek şey var /all mute
    ayarlardanda sesi kıstım sohbetin görünürlüğü azalttım sadece oyuna konsantre oluyorum deneyin isterseniz
  • :) Şunu bi anlatamadim.
    Abicim hatayi kendinde ara diyosun...
    ariyorum...
    Jungle gelip.
    Ben ona gelmeden önce base atiyorum kuleyi korurmusun dedigim halde.
    Gidip 300 canli adama turret dive atip snowball oluşturuyorsa ve kaybettiriyorsa bundaki benim hata payimi söylermisin ?
    Sonra o adamın sana "gelsene o#" yazmasını hazmedermisin.
    ?
  • quote:

:) Şunu bi anlatamadim.
    Abicim hatayi kendinde ara diyosun...
    ariyorum...
    Jungle gelip.
    Ben ona gelmeden önce base atiyorum kuleyi korurmusun dedigim halde.
    Gidip 300 canli adama turret dive atip snowball oluşturuyorsa ve kaybettiriyorsa bundaki benim hata payimi söylermisin ?
    Sonra o adamın sana "gelsene o#" yazmasını hazmedermisin.
    ?

Seni çok iyi anladığımı bilmeni istiyorum hatayı kendinde aramak yerine şunu diyorum. O oyuncu kötü bir davranıs ve oyunculuk içine düşmüş bu senin şanssızlıgın ve bunu farkedip ulan bak bu oyuncu değilde bir başkası gelse yenebilirdim. Onun yüzünden yenemedim ama elden ne gelir hani kendimi parçalıyım saçımımı yolayım klavyememi kırayım bunları yapman senin zararına bence ona en güzel şunu diyebilirsin bu oyunda bana denk geldin ve yenildim sorun değil sen bu davranısınla hep yenilceksin. bunları söylüyorum çünkü elimden bir şey gelmiyor hani reportlıcam seni demek bana göre acizce yada küfür etmek manasız bir çoğu arsız zaten ne söylesen boş bu noktada kendini parçalamak kendine zarar emin ol

• herkez değil herkes
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.