Şimdi Ara

Lol turnuvası yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir okulda öğretmenim ve öğrenciler arası lol turnuvası düzenlemek istiyorum. Okulda tek bir internet bağlantısı var. Ben bu bağlantıyı kullanarak switch yardımıyla 10 makineye ethernetle bağlasam yerel lobi kurarak fps ve ping sorunu yaşamadan turnuvayı düzenleyebilir miyim? Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne öğretmenisiniz acaba? Konu hakkında fikrim yok..
  • Keşke bizimde böyle öğretmenimiz olsa...Konu hakkında bilgim yok,olsa yardım ederdim.

• Elektrik öğretmeniyim. Bu tip organizasyonların öğrencilerin okula olan negatif bakış açısını bir nebzede olsa düzelteceğini düşünüyorum. Lakin imkanlarımız kısıtlı maalesef. Turnuvayı bir internet cafede yapmak yerine kendi atölyemde kendi imkanlarımla yapmak istiyorum umarım yardım alabilirim.

• Güncel

• Hocam o tek bağlantıyla ne kadar hız alıyorsunuz speedtest değerlerini atabilir misiniz bizde üniversitemizde dijital oyunlar toplulugu kurduk lakin oyun günleri sadece lan üzerinden oynanabilen oyunlar oynayabiliyoruz hat kaldirmiyor maalesef hele fiber değilse 10 bilgisayarda stabil performans alamazsınız

• Hat değeri yeterli ise internet cafelerde kullanilan routerslar yardımı ile her PC için belirli bir internet oranı vererek bunu yapabilirsiniz fakat netin aşırı sağlıklı olması lazim ve dağıtım içinde programa ihtiyaç var. sanıyorum Türkiye şartlarında ping değerleri oynanmayacak sevilerde olur. İnternet cafelerden bilgi alabilirsiniz hocam. Size tavsiyem 10 adet akilli telefon ile bu isi çok daha rahat yapabilirsiniz :) 100 ping ile gayet verimli olur ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rikei -- 16 Mart 2016; 11:15:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.